Villeroy en Boch bad
Bijgewerkt: Juni 2024

Villeroy en Boch bad

Villeroy en Boch bad

Villeroy en Boch is een bekend merk in Nederland als het gaat om sanitair. Het merk staat voor luxe en comfort in al haar producten. Met een Villeroy en Boch bad haal je die luxe naar je badkamer. Er zijn verschillende lijnen van de Villeroy en Boch baden. Al deze baden zijn gemaakt om comfort te bieden. De baden worden van acryl of quaryl gemaakt. Deze laatste varianten zijn gemakkelijk schoon te maken omdat ze poriƫnvrij zijn. De baden komen in verschillende maten. Bekijk de populairste Villeroy en Boch baden van dit moment als je geen tijd hebt om uitgebreid te vergelijken.

Bad in kleine ruimte

Speciaal voor kleinere ruimtes heeft Villeroy en Boch baden van kleinere formaten. Het wordt in kleinere ruimtes geadviseerd te kiezen voor zeshoekige of trapeziumbaden te kiezen. Het Villeroy en Boch bad van klein formaat is de Subway. Dit bad heeft twee varianten, waarbij het bad van smal naar breed loopt. Het verschil is van waar naar waar de hoek loopt. Het bad wordt gemaakt van acryl en is verkrijgbaar in twee varianten wit. 

Vrijstaande baden

Een ruime collectie van Villeroy en Boch baden is vrijstaand. Dit kan prachtig zijn als je ruimte hebt in je badkamer, maar minder praktisch als je badkamer klein is. Er zijn verschillende varianten vrijstaande baden. Er zijn zowel klassieke als moderne designs in een vrijstaand Villeroy en Boch bad. Zelfs in de vormen zijn er variaties van het vrijstaande Villeroy en Boch bad. De meeste vrijstaande baden kun je in meerdere kleuren krijgen, niet alleen in varianten wit. 

Uniek gekleurde baden van Villeroy en Boch

Een gekleurd bad van Villeroy en Boch is altijd vrijstaand. Met gekleurd wordt niet bedoeld dat er variatie in de tinten wit is, maar echt gekleurd. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een rood Villeroy en Boch bad, of juist blauw of groen. Er is zelfs een optie voor een roze of grijs bad. Ook wit en zwart zijn mogelijke kleuren voor een Villeroy en Boch bad. Met een gekleurd bad van Villeroy en Boch maak je je badkamer echt eigen. 

Rechthoekige, ovale en hoekbaden

De meeste baden van Villeroy en Boch zijn rechthoekig, maar er zijn ook uniekere varianten in vorm. Een hoekbad heeft altijd een bijzondere vorm, maar neemt wel veel ruimte in beslag. Er zijn ook speciale baden die dezelfde luxe en comfort kunnen bieden, zonder de ruimte in te nemen die een hoekbad bijvoorbeeld inneemt. De meeste baden zijn verkrijgbaar in twee varianten wit, dit geldt ook voor de rechthoekige en ovale Villeroy en Boch baden. 

Beste Villeroy en Boch bad aanbiedingen van Juni 2024