Villeroy en Boch bad

Op zoek naar het ultieme bad voor thuis? Ontdek de top 5 Villeroy & Boch baden, vergeleken op comfort, design en materiaal. Je perfecte wellness-oase wacht op je!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Villeroy en Boch Oberon 2.0
Villeroy en Boch Oberon 2.0
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Verkrijgbaar in drie varianten. Buitenwand slechts 10 mm dun. Ook verkrijgbaar in blauw en mint groen. Vlak ingebouwde overloop. Ovale binnenvorm. Twee achterste hellingen.
Nadelen
De dunne rand vereist alertheid bij het intekenen en plaatsen van het bad.
Villeroy en Boch Subway
Villeroy en Boch Subway
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding Subtiel design voor het moderne huishouden. Verkrijgbaar in vele verschillende vormen. Past in elke badkamer. Slipvast en glad materiaal voor veilige grip.
Nadelen
Dit bad van Villeroy en Boch heeft geen apart douche gedeelte.
Tip: Beste keuze
Villeroy en Boch O.novo Bad
Villeroy en Boch O.novo Bad
Bekijk Prijs »

Badkamerwinkel

Voordelen
Tijdloos design. Dubbele baden, vrijstaand of inbouw, met afvoer in het midden van de bodem. Gemakkelijk te reinigen. Een of twee zachte rugsteunen. Ook geschikt voor kleine badkamers.
Nadelen
Het Villeroy en Boch O.novo Bad wordt zonder poten geleverd die moeten apart worden bijbesteld.
Villeroy en Boch Squaro Edge 12
Villeroy en Boch Squaro Edge 12
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Beschikbaar in verschillende formaten. 12 mm smalle badrand. Binnendiepte van 45 cm uiterst waterbesparend. Gemaakt van stoot-, en slagvast en krasbestendig Quaryl. Klassieke vorm.
Nadelen
De Villeroy en Boch Squaro Edge 12 is slechts in twee kleuren beschikbaar.
Villeroy en Boch Collaro Ligbad
Villeroy en Boch Collaro Ligbad
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Klassieke rechthoekige vorm met royale binnenruimte. Ook mogelijk als Whirlpool. Beschikbaar in diverse kleuren. Ook geschikt voor lange mensen. Goed bestand tegen stoten, vallende voorwerpen en krassen.
Nadelen
De levertijd voor dit bad is gemiddeld 3-4 weken.

Beste Villeroy en Boch badKoopgids: Welk Villeroy en Boch bad is de beste koop van februari 2024?

Villeroy en Boch is een bekend merk in Nederland als het gaat om sanitair. Het merk staat voor luxe en comfort in al haar producten. Met een Villeroy en Boch bad haal je die luxe naar je badkamer. Er zijn verschillende lijnen van de Villeroy en Boch baden. Al deze baden zijn gemaakt om comfort te bieden. De baden worden van acryl of quaryl gemaakt. Deze laatste varianten zijn gemakkelijk schoon te maken omdat ze poriënvrij zijn. De baden komen in verschillende maten. Bekijk de populairste Villeroy en Boch baden van dit moment als je geen tijd hebt om uitgebreid te vergelijken.

Bad in kleine ruimte

Speciaal voor kleinere ruimtes heeft Villeroy en Boch baden van kleinere formaten. Het wordt in kleinere ruimtes geadviseerd te kiezen voor zeshoekige of trapeziumbaden te kiezen. Het Villeroy en Boch bad van klein formaat is de Subway. Dit bad heeft twee varianten, waarbij het bad van smal naar breed loopt. Het verschil is van waar naar waar de hoek loopt. Het bad wordt gemaakt van acryl en is verkrijgbaar in twee varianten wit.

Vrijstaande baden

Een ruime collectie van Villeroy en Boch baden is vrijstaand. Dit kan prachtig zijn als je ruimte hebt in je badkamer, maar minder praktisch als je badkamer klein is. Er zijn verschillende varianten vrijstaande baden. Er zijn zowel klassieke als moderne designs in een vrijstaand Villeroy en Boch bad. Zelfs in de vormen zijn er variaties van het vrijstaande Villeroy en Boch bad. De meeste vrijstaande baden kun je in meerdere kleuren krijgen, niet alleen in varianten wit.

Uniek gekleurde baden van Villeroy en Boch

Een gekleurd bad van Villeroy en Boch is altijd vrijstaand. Met gekleurd wordt niet bedoeld dat er variatie in de tinten wit is, maar echt gekleurd. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een rood Villeroy en Boch bad, of juist blauw of groen. Er is zelfs een optie voor een roze of grijs bad. Ook wit en zwart zijn mogelijke kleuren voor een Villeroy en Boch bad. Met een gekleurd bad van Villeroy en Boch maak je je badkamer echt eigen.

Rechthoekige, ovale en hoekbaden

De meeste baden van Villeroy en Boch zijn rechthoekig, maar er zijn ook uniekere varianten in vorm. Een hoekbad heeft altijd een bijzondere vorm, maar neemt wel veel ruimte in beslag. Er zijn ook speciale baden die dezelfde luxe en comfort kunnen bieden, zonder de ruimte in te nemen die een hoekbad bijvoorbeeld inneemt. De meeste baden zijn verkrijgbaar in twee varianten wit, dit geldt ook voor de rechthoekige en ovale Villeroy en Boch baden.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Villeroy en Boch bad

Zijn Villeroy & Boch baden gemaakt van acryl of keramiek?

Beide materialen zijn beschikbaar, elk met zijn eigen voor- en nadelen.

Hoe lang gaat een Villeroy & Boch bad gemiddeld mee?

Bij normaal gebruik kunnen ze gemakkelijk meer dan 15 jaar mee gaan.

Zijn deze baden makkelijk te installeren?

Installatie door een professional wordt aanbevolen, er is vakkennis vereist.

Biedt Villeroy & Boch ook ingebouwde whirlpoolopties?

Ja, verschillende modellen hebben whirlpoolfuncties.

Wat is het prijsbereik van deze baden?

Prijzen variëren, afhankelijk van het model en de extra functies.

Top 5 Beste kopen
Logo