BK Pannenset

Op zoek naar een nieuwe pannenset? We vergelijken de top 5 BK pannensets op basis van materiaal, duurzaamheid en gebruiksgemak. Maak van koken een plezier!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
BK Q-linair Master Glas Pannenset - 5-delig
BK Q-linair Master Glas Pannenset - 5-delig
Voordelen
Handig afgietsysteem, veilig afgieten. Glazen deksel. Te gebruiken op alle warmtebronnen, ook inductie en oven. Pannen kunnen in vaatwasser.
Nadelen
De Rvs handgrepen kunnen warm worden tijdens het koken.
BK Profiline Pannenset 7-delig
BK Profiline Pannenset 7-delig
Voordelen
Uitgebreide pannenset met steelpan, diverse kookpannen, een hapjespan en een koekenpan. Gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. Compact en makkelijk opbergbaar.
Nadelen
Het kleine stoomgaatje in de deksel had iets groter mogen zijn.
Tip: Beste keuze
BK Conical+ Pannenset 5-delig
BK Conical+ Pannenset 5-delig
Voordelen
Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Gemaakt van RVS, gaan lang mee. 15 jaar garantie. Literaanduiding op pannen. Makkelijk op elkaar te stapelen. Pannen kunnen in vaatwasser.
Nadelen
De deksel van deze pannenset zijn niet van glas.
BK Bistro Pannenset - 4-delig
BK Bistro Pannenset - 4-delig
Voordelen
Alle pannen hebben glazen deksel. Ook geschikt voor inductie. Snelle opwarming door sandwichbodem. Gemakkelijk afgieten door de strakke rand. Hoge kwaliteit en fraai afgewerkt.
Nadelen
Een 4-delige pannenset is minder geschikt voor grote gezinnen.
BK Flow Cool Glas Kookpannenset - 4 delig
BK Flow Cool Glas Kookpannenset - 4 delig
Voordelen
Stijlvolle zwarte pannenset. 1 steelpan en 3 kookpannen. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij edelstaal. Gemakkelijk in gebruik.
Nadelen
Deze pannen hebben geen speciale anti-aanbaklaag.

Beste BK PannensetKoopgids: Welke BK Pannenset is de beste koop van juni 2024?

BK pannenset voor kwaliteitspannen

BK bestaat al sinds 1851 en biedt producten voor een optimale keukenervaring. Waaronder de BK pannenset. Ze bieden meer dan één set aan. Hoe dan ook staat in de producten van BK kwaliteit op de eerste plaats. Er zijn verschillende BK pannensets en voor iedereen is een andere pannenset de meest ideale. Het kan natuurlijk altijd dat je een pan uit een set niet nodig hebt of juist een bepaalde pan mist in een set. Daarom is het aanbod van BK ruim genoeg, ook in de sets. Bekijk direct de top 3 beste BK pannensets van dit moment als je geen tijd hebt om uitgebreid pannensets te vergelijken.

Aantal pannen in een set

Een BK pannenset bestaat doorgaans uit vier of vijf verschillende pannen. Er is daarnaast ook een set met wel zeven verschillende pannen. Het gaat dan om de Profiline BK pannenset. Dit zijn pannen van RVS die in de vaatwasser kunnen en ook gebruikt kunnen worden op inductiekookplaten. Bovendien zijn de pannen ovenvast. In deze set zitten drie formaten kookpannen, een steelpan, een soeppan, een wokpan en een hapjespan. Je kunt van deze zelfde serie ook kleinere sets kopen, bijvoorbeeld zonder de wok- en hapjespannen.

Gemakkelijk afgieten met je BK pannenset

Een aantal series van de BK pannen zijn speciaal gemaakt om afgieten gemakkelijker te maken. Het gaat hierbij om de Q-linair classic, Q-linair master, BK Premium+ en BK Flow Cool. De Q-linair master serie is verkrijgbaar in RVS en in zwart. Voor bijna alle series geldt dat er een BK pannenset met 4 of met 5 pannen van verkrijgbaar is. Alleen de BK Flow Cool is enkel in een set van vier verkrijgbaar. Samen met de zwarte serie van de Q-linair master zijn dit de enige zwarte pannen waarbij afgieten gemakkelijk is gemaakt.

Nog meer series

Iedere BK pannenset is geschikt voor iedere warmte bron, inclusief de oven en inductiekookplaten. Ook kunnen alle pannen van BK tegen de vaatwasser. Er zijn nog meer BK series die niet genoemd zijn. Het gaat om de Karaat+, Excellent, Conical, Precision, Essentials en Gastronome. Van de Conical zijn daarnaast ook nog verschillende lijnen, namelijk de Conical+, Conical Cool, Conical Deluxe en Conical Glas.

Waar je BK pannensets kunt kopen

Je koopt je BK pannenset bijvoorbeeld bij de Blokker. BK pannensets vind je bij meerdere kook- en huishoudwinkels, maar je kunt een BK pannenset ook op internet bestellen. Bijvoorbeeld via Bol.com of Coolblue. Daarnaast heeft BK ook een eigen webshop waar je de BK pannenset van jouw voorkeur kunt bestellen. Je hoeft dus nooit ver te zoeken om een BK pannenset te kopen, je kunt zelfs gewoon thuis blijven en je pakket afwachten.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een BK Pannenset

Is een BK pannenset geschikt voor alle warmtebronnen?

De meeste BK pannensets zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Let hier wel op voordat je de set koopt.

Hoe moet ik mijn BK pannen schoonmaken?

Veel sets zijn vaatwasserbestendig, maar handwas wordt vaak aanbevolen voor een langere levensduur.

Wat is het prijsbereik van een BK pannenset?

Prijzen variëren van betaalbaar tot high-end, afhankelijk van het materiaal en aantal stukken.

Zijn BK pannen anti-aanbak?

Sommige modellen hebben een anti-aanbaklaag, terwijl andere van roestvrijstaal zijn.

Wat is de garantie op een BK pannenset?

De meeste BK pannensets komen met een garantie van 2 tot 15 jaar, afhankelijk van het model.

Top 5 Beste kopen
Logo