BK Pannenset
Bijgewerkt: Maart 2023

BK Pannenset

BK Pannenset

BK pannenset voor kwaliteitspannen

BK bestaat al sinds 1851 en biedt producten voor een optimale keukenervaring. Waaronder de BK pannenset. Ze bieden meer dan één set aan. Hoe dan ook staat in de producten van BK kwaliteit op de eerste plaats. Er zijn verschillende BK pannensets en voor iedereen is een andere pannenset de meest ideale. Het kan natuurlijk altijd dat je een pan uit een set niet nodig hebt of juist een bepaalde pan mist in een set. Daarom is het aanbod van BK ruim genoeg, ook in de sets. Bekijk direct de top 3 beste BK pannensets van dit moment als je geen tijd hebt om uitgebreid pannensets te vergelijken.

 

Aantal pannen in een set

Een BK pannenset bestaat doorgaans uit vier of vijf verschillende pannen. Er is daarnaast ook een set met wel zeven verschillende pannen. Het gaat dan om de Profiline BK pannenset. Dit zijn pannen van RVS die in de vaatwasser kunnen en ook gebruikt kunnen worden op inductiekookplaten. Bovendien zijn de pannen ovenvast. In deze set zitten drie formaten kookpannen, een steelpan, een soeppan, een wokpan en een hapjespan. Je kunt van deze zelfde serie ook kleinere sets kopen, bijvoorbeeld zonder de wok- en hapjespannen. 

 

Gemakkelijk afgieten met je BK pannenset

Een aantal series van de BK pannen zijn speciaal gemaakt om afgieten gemakkelijker te maken. Het gaat hierbij om de Q-linair classic, Q-linair master, BK Premium+ en BK Flow Cool. De Q-linair master serie is verkrijgbaar in RVS en in zwart. Voor bijna alle series geldt dat er een BK pannenset met 4 of met 5 pannen van verkrijgbaar is. Alleen de BK Flow Cool is enkel in een set van vier verkrijgbaar. Samen met de zwarte serie van de Q-linair master zijn dit de enige zwarte pannen waarbij afgieten gemakkelijk is gemaakt. 

 

Nog meer series

Iedere BK pannenset is geschikt voor iedere warmte bron, inclusief de oven en inductiekookplaten. Ook kunnen alle pannen van BK tegen de vaatwasser. Er zijn nog meer BK series die niet genoemd zijn. Het gaat om de Karaat+, Excellent, Conical, Precision, Essentials en Gastronome. Van de Conical zijn daarnaast ook nog verschillende lijnen, namelijk de Conical+, Conical Cool, Conical Deluxe en Conical Glas. 

 

Waar je BK pannensets kunt kopen

Je koopt je BK pannenset bijvoorbeeld bij de Blokker. BK pannensets vind je bij meerdere kook- en huishoudwinkels, maar je kunt een BK pannenset ook op internet bestellen. Bijvoorbeeld via Bol.com of Coolblue. Daarnaast heeft BK ook een eigen webshop waar je de BK pannenset van jouw voorkeur kunt bestellen. Je hoeft dus nooit ver te zoeken om een BK pannenset te kopen, je kunt zelfs gewoon thuis blijven en je pakket afwachten. 

Beste BK Pannenset aanbiedingen van Maart 2023