Twinny Load Fietsendrager
Bijgewerkt: Maart 2023

Twinny Load Fietsendrager

Twinny Load Fietsendrager

Twinny Load is al sinds de vorige eeuw specialist als het gaat om alles dat je op en aan je auto kunt hangen. Zij richten zich op dingen die je helpen al je spullen mee te nemen op je vakantie. Bijvoorbeeld een Twinny Load fietsendrager. Kies je voor een Twinny Load fietsendrager, dan kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Je hebt verschillende opties voor een Twinny Load fietsendrager, voor iedere soort auto dus wel iets passends. En ook voor iedere prijscategorie. 

 

Voor de kleinste prijs

Voor zestig euro heb je bijvoorbeeld al de goedkoopste Twinny Load fietsendrager. En je kunt zelfs kiezen uit twee verschillende varianten. Je kunt kiezen uit een fietsendrager voor op het dak of een fietsendrager voor achter de auto. De fietsendrager achter de auto kan twee fietsen meenemen. Met schuim wordt je frame beschermd tijdens het vervoeren. De fietsendrager voor op het dak is slechts voor één fiets geschikt. Dat is dus prima als je maar één fiets nodig hebt of mee wil nemen. Deze wordt met u-beugels bevestigd op het dak. 

 

Ook voor elektrische fietsen

Wie meer te besteden heeft kan kijken naar een Twinny Load fietsendrager voor € 220. Hier zijn ook weer twee opties voor. Beide zijn qua specificaties hetzelfde, maar zien er anders uit. Je kunt met deze fietsendragers twee fietsen vervoeren, ook als het elektrische fietsen zijn. De maximale belasting voor deze varianten van de Twinny Load fietsendrager is 50 kilo. Je moet hierbij dus rekening houden met het gewicht van de accu of accu’s van je elektrische fiets of fietsen. 

 

Zwaardere fietsen vervoeren

Als je fietsendrager zwaarder gewicht moet kunnen hebben, dan heb je nog twee opties in een hogere prijsklasse. De duurste hiervan is € 340. Hier kunnen twee elektrische fietsen op en de Twinny Load fietsendrager kan een gewicht van 59 kilo dragen. De goedkopere variant van € 270 kan één kilo meer dragen. Beide varianten worden gekoppeld met een 130-polige stekker. Ze kunnen bovendien kantelen, waardoor je gemakkelijk je fietsen op- en aflaadt. 

 

Waar te koop

Je koopt je Twinny Load fietsendrager gemakkelijk via hun eigen webshop. Je betaalt wel verzendkosten, maar dan wordt je fietsendrager wel bij je thuis geleverd. En op de prijs van de fietsendrager valt de prijs voor verzending wel weer mee. Daarnaast kun je voor een Twinny Load fietsendrager ook terecht bij de bouwmarkt of bij Bol.com. Het complete aanbod vind je natuurlijk op de eigen site. 

Beste Twinny Load Fietsendrager aanbiedingen van Maart 2023