Twinny Load Fietsendrager

Op zoek naar een betrouwbare fietsendrager? We hebben de top 5 Twinny Load fietsendragers beoordeeld. Vervoer je fietsen veilig en efficiënt!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Twinny Load Traditional CK voor 2 fietsen met crank bevestiging
Twinny Load Traditional CK voor 2 fietsen met crank bevestiging
Voordelen
Past gegarandeerd door meerpolige aansluitingen. Gemakkelijk te monteren op de trekhaak. Onderhoudsvrij. Ruimtebesparend op te bergen. De drager is voorzien van een diefstal beveiliging.
Nadelen
Alleen geschikt voor de trekhaak. Niet geschikt voor fietsen met een midden motor.
Twinny Load Fietsendrager e-Carrier Basic voor 2 Fietsen
Twinny Load Fietsendrager e-Carrier Basic voor 2 Fietsen
Voordelen
De fietsendrager is kantelbaar. Geschikt voor alle elektrische fietsen. Optie om de drager te vergrendelen. Twee achteruitrijlampen. Geschikt voor twee fietsen.
Nadelen
Deze Twinny Load fietsendrager heeft geen mistachterlicht.
Tip: Beste keuze
Twinny Load - Easy – fietsendrager
Twinny Load - Easy – fietsendrager
Voordelen
Schaarkoppeling voor op de trekhaak. Gemakkelijk vast te zetten. Kan vergrendeld worden om diefstal tegen te gaan. Veilig en stabiel. Geschikt voor twee fietsen.
Nadelen
Niet te kantelen. De fiets is niet afsluitbaar.
Twinny Load Dak Fietsdrager Alu Star - 1 fiets
Twinny Load Dak Fietsdrager Alu Star - 1 fiets
Voordelen
Gemakkelijk te monteren op bijna alle dak dragers. Geschikt voor fietsen met maximaal 95 millimeter dik frame. Gemaakt van aluminium. Stabiel. Voorzien van een afsluitbare klem.
Nadelen
Niet geschikt voor wielbasis groter dan 133 centimeter.
Twinny Load E-base
Twinny Load E-base
Voordelen
Geschikt voor twee elektrische fietsen. Makkelijk te monteren op de trekhaak. Goed voor een belasting van 50 kilo. Voorzien van kentekenverlichting. De fietsendrager weegt maar 13 kilo.
Nadelen
Alleen een 13 polige stekker. Geen diefstalbeveiliging.

Beste Twinny Load FietsendragerKoopgids: Welke Twinny Load Fietsendrager is de beste koop van juni 2024?

Twinny Load is al sinds de vorige eeuw specialist als het gaat om alles dat je op en aan je auto kunt hangen. Zij richten zich op dingen die je helpen al je spullen mee te nemen op je vakantie. Bijvoorbeeld een Twinny Load fietsendrager. Kies je voor een Twinny Load fietsendrager, dan kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Je hebt verschillende opties voor een Twinny Load fietsendrager, voor iedere soort auto dus wel iets passends. En ook voor iedere prijscategorie.

Voor de kleinste prijs

Voor zestig euro heb je bijvoorbeeld al de goedkoopste Twinny Load fietsendrager. En je kunt zelfs kiezen uit twee verschillende varianten. Je kunt kiezen uit een fietsendrager voor op het dak of een fietsendrager voor achter de auto. De fietsendrager achter de auto kan twee fietsen meenemen. Met schuim wordt je frame beschermd tijdens het vervoeren. De fietsendrager voor op het dak is slechts voor één fiets geschikt. Dat is dus prima als je maar één fiets nodig hebt of mee wil nemen. Deze wordt met u-beugels bevestigd op het dak.

Ook voor elektrische fietsen

Wie meer te besteden heeft kan kijken naar een Twinny Load fietsendrager voor € 220. Hier zijn ook weer twee opties voor. Beide zijn qua specificaties hetzelfde, maar zien er anders uit. Je kunt met deze fietsendragers twee fietsen vervoeren, ook als het elektrische fietsen zijn. De maximale belasting voor deze varianten van de Twinny Load fietsendrager is 50 kilo. Je moet hierbij dus rekening houden met het gewicht van de accu of accu’s van je elektrische fiets of fietsen.

Zwaardere fietsen vervoeren

Als je fietsendrager zwaarder gewicht moet kunnen hebben, dan heb je nog twee opties in een hogere prijsklasse. De duurste hiervan is € 340. Hier kunnen twee elektrische fietsen op en de Twinny Load fietsendrager kan een gewicht van 59 kilo dragen. De goedkopere variant van € 270 kan één kilo meer dragen. Beide varianten worden gekoppeld met een 130-polige stekker. Ze kunnen bovendien kantelen, waardoor je gemakkelijk je fietsen op- en aflaadt.

Waar te koop

Je koopt je Twinny Load fietsendrager gemakkelijk via hun eigen webshop. Je betaalt wel verzendkosten, maar dan wordt je fietsendrager wel bij je thuis geleverd. En op de prijs van de fietsendrager valt de prijs voor verzending wel weer mee. Daarnaast kun je voor een Twinny Load fietsendrager ook terecht bij de bouwmarkt of bij Bol.com. Het complete aanbod vind je natuurlijk op de eigen site.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Twinny Load Fietsendrager

Hoeveel fietsen kan ik vervoeren met een Twinny Load fietsendrager?

Dit hangt af van het specifieke model dat je kiest. Twinny Load biedt verschillende dragers aan die variëren van het dragen van één fiets tot modellen die vier of meer fietsen kunnen vervoeren. Controleer de specificaties van het specifieke model voor capaciteitsinformatie.

Is de Twinny Load fietsendrager geschikt voor elektrische fietsen (e-bikes)?

Sommige modellen van Twinny Load zijn inderdaad ontworpen om het zwaardere gewicht van e-bikes te dragen. Het is belangrijk om te controleren of het model dat je overweegt een geschikt draagvermogen heeft voor elektrische fietsen.

Hoe bevestig ik de Twinny Load fietsendrager aan mijn auto?

Twinny Load fietsendragers kunnen op verschillende manieren worden bevestigd, zoals aan de trekhaak of aan het dak van de auto. Het installatieproces kan variëren afhankelijk van het model en het type bevestiging. Raadpleeg de handleiding van het product voor gedetailleerde instructies.

Zijn Twinny Load fietsendragers vergrendelbaar om diefstal te voorkomen?

Veel Twinny Load modellen hebben een slot of bieden de mogelijkheid om een slot toe te voegen, zodat je de drager en/of de fietsen kunt vergrendelen. Controleer de productdetails om te zien of deze functie is inbegrepen.

Hoe zit het met de verlichting en kentekenplaat wanneer ik de fietsendrager gebruik?

De meeste Twinny Load fietsendragers die aan de achterkant van de auto worden bevestigd, hebben een eigen verlichtingsbalk en ruimte voor een kentekenplaat om ervoor te zorgen dat je voldoet aan de verkeersregels en -reglementen.

Top 5 Beste kopen
Logo