Twinny Load Dakkoffer

Extra opbergruimte nodig voor je reis? Ontdek de top 5 Twinny Load dakkoffers. Maak reizen ruimer en comfortabeler!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Twinny Load Dakkoffer TBX 370 Liter
Twinny Load Dakkoffer TBX 370 Liter
Voordelen
Makkelijk te monteren. Veel ruimte. Openen kan aan de achterzijde. Niet zwaar. Compact. Solide.
Nadelen
Het slot open en dicht doen gaat wat stroever dan bij andere dakkoffers.
Twinny Load Dakkoffer RST+ 530 Liter
Twinny Load Dakkoffer RST+ 530 Liter
Voordelen
Veel ruimte. Compact. Makkelijk te monteren. Staat goed bij een moderne auto.
Nadelen
Bij deze Twinny Load dakkoffer zit geen sluiting aan de voorkant.
Tip: Beste keuze
Twinny Load Dakkoffer TBX 470 Liter
Twinny Load Dakkoffer TBX 470 Liter
Voordelen
Licht. Makkelijk te bevestigen. Veel spullen kunnen vervoert worden. Geen hoge brandstofkosten. Geen last van wind. Compact. Nette uitstraling.
Nadelen
Geen spullen tegen de sluiting aanzetten, dan is de dakkoffer wat moeilijker te openen.
Twinny Load Dakkoffer NXT 530 Liter
Twinny Load Dakkoffer NXT 530 Liter
Voordelen
Makkelijk in zijn gebruik. Veel ruimte. Een fijn slot. Sluit goed af. Compact. Niet al te hoog. Snel te bevestigingen.
Nadelen
Als er veel wind staat kan deze Twinny Load dakkoffer wat geluid maken tijdens het rijden.
Dakdragerset Twinny staal s99
Dakdragerset Twinny staal s99
Voordelen
Goed slot. Ziet er netjes uit. Erg stevig. Makkelijk veel in mee te vervoeren.
Nadelen
De handleiding is niet helemaal helder. Het vastdraaien moet met een inbussleutel.

Beste Twinny Load DakkofferKoopgids: Welke Twinny Load Dakkoffer is de beste koop van mei 2024?

Twinny Load is een merk dat alles te bieden heeft als het op reizen met de auto aankomt. Voor fietsendragers en dak dragers ben je bij hen aan het juiste adres. Of kies bijvoorbeeld voor een Twinny Load dakkoffer. Met een Twinny Load dakkoffer heb je extra ruimte om spullen in te pakken voor je vakantie met de auto. En je verliest geen zicht op de weg door een overvolle achterbak. Een dakkoffer kan dus een mooie oplossing zijn als je op pad gaat met de auto voor een langere tijd. Je kunt er ook juist spullen in kwijt die onhandig in de auto passen.

De goedkoopste optie

Als je een Twinny Load dakkoffer zoekt, heb je keuze uit zeven varianten. De goedkoopste kost iets meer dan € 200. Het volume van deze dakkoffer is 370 liter. Je kunt er maximaal 75 kilo aan spullen in kwijt. Deze dakkoffer is compact met een formaat van 138 bij 78 bij 36 centimeter en weegt 10 kilo. Je bevestigt de dakkoffer met U-beugels en hij kan alleen aan de rechterkant open. Wat deze goedkope Twinny Load dakkoffer gemeen heeft met de duurste optie, is de maximale belasting van 75 kilo.

De duurste opties

De duurste dakkoffer is zo’n € 450 en heeft een volume van 530 liter. Flink wat meer dan de vorige dus. Hij is ook een stuk groter: 201 bij 90 bij 40 centimeter, en weegt 6,5 kilo meer. Het slot wordt op drie plaatsen afgesloten en je kunt de koffer aan twee kanten open maken. De bevestiging gaat met een snelkoppeling. Voor net geen € 400 heb je een andere optie die aan twee kanten geopend kan worden. Deze Twinny Load dakkoffer is iets kleiner en lichter en het slot wordt op twee punten afgesloten. Het volume van deze variant is 430 liter.

Net niet het goedkoopst

Voor € 260 heb je twee opties voor een Twinny Load dakkoffer. Ze zijn even hoog en breed: 36 centimeter hoog en 78 centimeter breed. De ene is alleen langer en heeft meer volume. De kleinere optie is 138 centimeter lang en heeft een volume van 330 liter. De andere is 178 centimeter lang en heeft een volume van 470 liter. Beide sluiten op twee punten bij het op slot doen van de Twinny Load dakkoffer. De kleine wordt bevestigd met een snelkoppeling, de grotere variant met U-beugels.

Voor een tussenprijs

De overige twee opties zijn te koop voor € 310 en € 380. De tweede hiervan is qua afmetingen en volume gelijk aan de duurste Twinny Load dakkoffer. Het verschil is dat deze variant slechts aan één kant geopend kan worden. Ook de sluiting en bevestiging werkt hetzelfde. De goedkopere van deze twee opties heeft een volume van 430 liter en is 138 bij 78 bij 36 centimeter. Je bevestigt deze Twinny Load dakkoffer met een snelkoppeling en hij sluit op twee punten bij het omdraaien van de sleutel.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Twinny Load Dakkoffer

Hoeveel gewicht kan ik veilig in een Twinny Load dakkoffer plaatsen?

De maximale laadcapaciteit varieert per model. Het is essentieel om de specificaties van het specifieke Twinny Load dakkoffermodel dat je hebt of overweegt aan te schaffen te raadplegen. Over het algemeen kan het gewicht variëren tussen 50 kg en 75 kg, maar altijd de handleiding controleren.

Zijn Twinny Load dakkoffers waterdicht?

Twinny Load dakkoffers zijn over het algemeen waterbestendig, wat betekent dat ze bestand zijn tegen regen en spatwater. Het is echter altijd een goed idee om waardevolle of gevoelige items in een extra plastic zak of beschermhoes te plaatsen als extra voorzorgsmaatregel.

Hoe bevestig ik de Twinny Load dakkoffer aan mijn auto?

Twinny Load dakkoffers worden meestal bevestigd met een universeel montagesysteem dat past op de meeste dakdragers. Raadpleeg de handleiding van het product voor gedetailleerde instructies over de installatie.

Kan ik de dakkoffer vergrendelen om diefstal te voorkomen?

Ja, de meeste Twinny Load dakkoffers hebben een geïntegreerd slot waarmee je de inhoud van de koffer veilig kunt opbergen.

Beïnvloedt het gebruik van een dakkoffer mijn brandstofverbruik?

Ja, het toevoegen van een dakkoffer kan de luchtweerstand van je voertuig verhogen, wat kan leiden tot een licht verhoogd brandstofverbruik. De impact hangt af van factoren zoals de grootte van de koffer, de snelheid waarmee je rijdt, en de specifieke kenmerken van je auto.

Top 5 Beste kopen
Logo