Twinny Load Dakkoffer
Bijgewerkt: Juni 2023

Twinny Load Dakkoffer

Twinny Load Dakkoffer

Twinny Load is een merk dat alles te bieden heeft als het op reizen met de auto aankomt. Voor fietsendragers en dak dragers ben je bij hen aan het juiste adres. Of kies bijvoorbeeld voor een Twinny Load dakkoffer. Met een Twinny Load dakkoffer heb je extra ruimte om spullen in te pakken voor je vakantie met de auto. En je verliest geen zicht op de weg door een overvolle achterbak. Een dakkoffer kan dus een mooie oplossing zijn als je op pad gaat met de auto voor een langere tijd. Je kunt er ook juist spullen in kwijt die onhandig in de auto passen. 

 

De goedkoopste optie

Als je een Twinny Load dakkoffer zoekt, heb je keuze uit zeven varianten. De goedkoopste kost iets meer dan € 200. Het volume van deze dakkoffer is 370 liter. Je kunt er maximaal 75 kilo aan spullen in kwijt. Deze dakkoffer is compact met een formaat van 138 bij 78 bij 36 centimeter en weegt 10 kilo. Je bevestigt de dakkoffer met U-beugels en hij kan alleen aan de rechterkant open. Wat deze goedkope Twinny Load dakkoffer gemeen heeft met de duurste optie, is de maximale belasting van 75 kilo. 

 

De duurste opties

De duurste dakkoffer is zo’n € 450 en heeft een volume van 530 liter. Flink wat meer dan de vorige dus. Hij is ook een stuk groter: 201 bij 90 bij 40 centimeter, en weegt 6,5 kilo meer. Het slot wordt op drie plaatsen afgesloten en je kunt de koffer aan twee kanten open maken. De bevestiging gaat met een snelkoppeling. Voor net geen € 400 heb je een andere optie die aan twee kanten geopend kan worden. Deze Twinny Load dakkoffer is iets kleiner en lichter en het slot wordt op twee punten afgesloten. Het volume van deze variant is 430 liter. 

 

Net niet het goedkoopst

Voor € 260 heb je twee opties voor een Twinny Load dakkoffer. Ze zijn even hoog en breed: 36 centimeter hoog en 78 centimeter breed. De ene is alleen langer en heeft meer volume. De kleinere optie is 138 centimeter lang en heeft een volume van 330 liter. De andere is 178 centimeter lang en heeft een volume van 470 liter. Beide sluiten op twee punten bij het op slot doen van de Twinny Load dakkoffer. De kleine wordt bevestigd met een snelkoppeling, de grotere variant met U-beugels. 

 

Voor een tussenprijs

De overige twee opties zijn te koop voor € 310 en € 380. De tweede hiervan is qua afmetingen en volume gelijk aan de duurste Twinny Load dakkoffer. Het verschil is dat deze variant slechts aan één kant geopend kan worden. Ook de sluiting en bevestiging werkt hetzelfde. De goedkopere van deze twee opties heeft een volume van 430 liter en is 138 bij 78 bij 36 centimeter. Je bevestigt deze Twinny Load dakkoffer met een snelkoppeling en hij sluit op twee punten bij het omdraaien van de sleutel. 

Beste Twinny Load Dakkoffer aanbiedingen van Juni 2023