Troy Elektrische Bakfiets
Bijgewerkt: Maart 2023

Troy Elektrische Bakfiets

Troy Elektrische Bakfiets

Fietsen is niet alleen typisch Nederlands, het is ook meteen goed voor je en je kunt makkelijk van hot naar her gaan. Op de fiets zijn veel varianten, waaronder de elektrische bakfiets van Troy. Deze elektrische bakfiets is geschikt voor iedereen die door de stad heen wil kunnen met veel spullen of met de kinderen veilig onderweg wil zijn. De elektrische bakfiets Troy is naast praktisch ook geschikt voor iedereen, want omdat de bakfiets elektrisch is, kan je deze veel makkelijker gebruiken.

 

Geschikt voor met de kinderen

De elektrische bakfiets Troy is de juiste manier om met de kinderen van de ene plek naar de andere plek te gaan. De grote bak van de bakfiets heeft ruimte voor maximaal vier kinderen, waardoor je bijvoorbeeld ook de vriendjes van je kinderen mee kunt nemen of wanneer je bijvoorbeeld werkt bij een kinderdagverblijf. Dit komt door de bankjes in de bak die voorzien kunnen zijn van een veiligheidsgordel. De bakfiets is dus niet alleen groot, maar ook veilig. Zo kun je ook een elektrische bakfiets Troy bestellen met een overkap erop, als dit een veiliger gevoel geeft.

 

Verschillende soorten bakfietsen

De elektrische bakfiets Troy is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kun je de elektrische bakfiets Troy krijgen in verschillende moderne kleuren en stijlen. Daarbij is de eerdergenoemde overkapping optioneel. Mocht je bijvoorbeeld de bakfiets willen gebruiken om niet je kinderen maar bijvoorbeeld je boodschappen of andere zware of grote spullen mee te kunnen vervoeren, dan kun je ook kiezen voor een Troy bakfiets die open is en geen bankjes heeft.

 

Alle Troy elektrische bakfietsen hebben drie wielen, waarvan de twee grote zijwielen aan de bakfiets zelf zitten. Zo kun je meer grip op de bak hebben en is deze een stuk stabieler. Je kunt de bakfiets instellen op jouw hoogte, waardoor je er gemakkelijk mee door de straten kunt rijden.

 

Snelheid maken

De elektrische bakfiets van Troy heeft een 250 Watt accu, waardoor je er een snelheid mee kunt halen van tussen de 30 en 50 kilometer per uur. Voor de Troy bakfiets is het dan ook aan te raden om een scooterrijbewijs te hebben en de snelheid te beperken als er kinderen in je bak zitten. Dit kan ook gemakkelijk, aangezien je de elektrische bakfiets ook nog steeds als een gewone bakfiets kunt rijden, dus je kunt zelf het tempo bepalen. Deze snelheid is trouwens goed terug te lezen via het handige computertje aan het stuur, waardoor je je altijd kunt weten te beperken.

 

Prijzen en waar te koop

Je kunt de Troy elektrische bakfiets bestellen via de webshops van gespecialiseerde fietsenwinkels. Via deze online winkels kun je meteen kijken welk model het beste bij je past en kun je ook de verschillen goed met elkaar vergelijken. Er zijn veel verschillende online fietsenzaken, waaronder bekende namen als Halfords, waardoor je altijd wel een goede deal kunt vinden. Het is ook aan te raden om via een specialist de bakfiets te bestellen, zodat je gebruik kunt maken van de garantie dat je de Troy eerst even uit kunt proberen en als deze dan alsnog niet bevalt je deze weer terug kunt sturen.

 

Wie een Troy elektrische bakfiets wil bestellen moet wel even in de buidel tasten. De gemiddelde prijs van deze bakfiets ligt rond de 1800 euro en kan hoger of lager uitvallen op basis van waar je deze koopt en met welke functionaliteiten. Wil je een goedkopere elektrische bakfiets, dan kun je kijken of er een tweedehands op bijvoorbeeld Marktplaats wordt aangeboden.

 

Beste Troy Elektrische Bakfiets aanbiedingen van Maart 2023