Troy Elektrische Bakfiets

Op zoek naar de ideale elektrische bakfiets? Wij hebben de top 5 beste Troy elektrische bakfietsen vergeleken op basis van comfort, batterijduur en prijs. Lees verder!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Troy E-bike Special Bakfiets - Fiets (elektrisch) - Unisex - Zwart/Bruin
Troy E-bike Special Bakfiets - Fiets (elektrisch) - Unisex - Zwart/Bruin
Voordelen
Actieradius van 45 kilometer. Bak met bankjes en 4 zitplaatsen. Dubbelwandige aluminium velgen. Wordt rijklaar afgeleverd. Er zitten veiligheidsgordels in.
Nadelen
Niet goed geschikt voor slechte wegen.
Troy Elektrische bakfiets zwart 481 Watt
Troy Elektrische bakfiets zwart 481 Watt
Voordelen
Modern en heel erg luxe. 7 verschillende versnellingen. 40 tot 70 kilometer fietsen op de ECO-stand. De accu’s zijn uitneembaar. Er wordt een huif mee geleverd, deze hoef je niet te gebruiken.
Nadelen
De actieradius hangt af van het gebruik.
Tip: Beste keuze
Troy Elektrische Bakfiets 2020
Troy Elektrische Bakfiets 2020
Voordelen
Geschikt voor meerdere kinderen. Sterk stalen frame. Ook zonder ondersteuning kun je licht trappen. Anti slip trappers met reflectoren. Geschikt voor de dagelijkse korte ritten.
Nadelen
De bakfiets heeft geen snelbinders. Geen stuurblokkering.
Elektrische Bakfiets Qivelo City
Elektrische Bakfiets Qivelo City
Voordelen
Extra sterke dubbelwandige velgen. De bakfiets heeft voor en achterrem sensoren. 9 ondersteuningsstanden. Een degelijke stevige fiets. Je kunt tot 50 kilometer op de accu fietsen.
Nadelen
De bakfiets heeft een half open kettingkast.
Vogue Elektrische bakfiets Carry zwart/bruin 468 Watt
Vogue Elektrische bakfiets Carry zwart/bruin 468 Watt
Voordelen
De bakfiets heeft een krachtige middenmoter. Moderne uitstraling. De accu’s zijn afneembaar. Gemakkelijk te bedienen door een duidelijk afleesbare display.
Nadelen
Frame hoogte is 48 centimeter.

Beste Troy Elektrische BakfietsKoopgids: Welke Troy Elektrische Bakfiets is de beste koop van mei 2024?

Fietsen is niet alleen typisch Nederlands, het is ook meteen goed voor je en je kunt makkelijk van hot naar her gaan. Op de fiets zijn veel varianten, waaronder de elektrische bakfiets van Troy. Deze elektrische bakfiets is geschikt voor iedereen die door de stad heen wil kunnen met veel spullen of met de kinderen veilig onderweg wil zijn. De elektrische bakfiets Troy is naast praktisch ook geschikt voor iedereen, want omdat de bakfiets elektrisch is, kan je deze veel makkelijker gebruiken.

Geschikt voor met de kinderen

De elektrische bakfiets Troy is de juiste manier om met de kinderen van de ene plek naar de andere plek te gaan. De grote bak van de bakfiets heeft ruimte voor maximaal vier kinderen, waardoor je bijvoorbeeld ook de vriendjes van je kinderen mee kunt nemen of wanneer je bijvoorbeeld werkt bij een kinderdagverblijf. Dit komt door de bankjes in de bak die voorzien kunnen zijn van een veiligheidsgordel. De bakfiets is dus niet alleen groot, maar ook veilig. Zo kun je ook een elektrische bakfiets Troy bestellen met een overkap erop, als dit een veiliger gevoel geeft.

Verschillende soorten bakfietsen

De elektrische bakfiets Troy is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kun je de elektrische bakfiets Troy krijgen in verschillende moderne kleuren en stijlen. Daarbij is de eerdergenoemde overkapping optioneel. Mocht je bijvoorbeeld de bakfiets willen gebruiken om niet je kinderen maar bijvoorbeeld je boodschappen of andere zware of grote spullen mee te kunnen vervoeren, dan kun je ook kiezen voor een Troy bakfiets die open is en geen bankjes heeft.

Alle Troy elektrische bakfietsen hebben drie wielen, waarvan de twee grote zijwielen aan de bakfiets zelf zitten. Zo kun je meer grip op de bak hebben en is deze een stuk stabieler. Je kunt de bakfiets instellen op jouw hoogte, waardoor je er gemakkelijk mee door de straten kunt rijden.

Snelheid maken

De elektrische bakfiets van Troy heeft een 250 Watt accu, waardoor je er een snelheid mee kunt halen van tussen de 30 en 50 kilometer per uur. Voor de Troy bakfiets is het dan ook aan te raden om een scooterrijbewijs te hebben en de snelheid te beperken als er kinderen in je bak zitten. Dit kan ook gemakkelijk, aangezien je de elektrische bakfiets ook nog steeds als een gewone bakfiets kunt rijden, dus je kunt zelf het tempo bepalen. Deze snelheid is trouwens goed terug te lezen via het handige computertje aan het stuur, waardoor je je altijd kunt weten te beperken.

Prijzen en waar te koop

Je kunt de Troy elektrische bakfiets bestellen via de webshops van gespecialiseerde fietsenwinkels. Via deze online winkels kun je meteen kijken welk model het beste bij je past en kun je ook de verschillen goed met elkaar vergelijken. Er zijn veel verschillende online fietsenzaken, waaronder bekende namen als Halfords, waardoor je altijd wel een goede deal kunt vinden. Het is ook aan te raden om via een specialist de bakfiets te bestellen, zodat je gebruik kunt maken van de garantie dat je de Troy eerst even uit kunt proberen en als deze dan alsnog niet bevalt je deze weer terug kunt sturen.

Wie een Troy elektrische bakfiets wil bestellen moet wel even in de buidel tasten. De gemiddelde prijs van deze bakfiets ligt rond de 1800 euro en kan hoger of lager uitvallen op basis van waar je deze koopt en met welke functionaliteiten. Wil je een goedkopere elektrische bakfiets, dan kun je kijken of er een tweedehands op bijvoorbeeld Marktplaats wordt aangeboden.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Troy Elektrische Bakfiets

Wat is de actieradius van een Troy elektrische bakfiets?

De actieradius van een Troy elektrische bakfiets hangt af van verschillende factoren zoals de accucapaciteit, het gewicht van de lading, de terreinomstandigheden, en de gekozen ondersteuningsstand. Gemiddeld kan een volledig opgeladen accu een afstand van 40-70 km afleggen, maar dit varieert per model en gebruiksomstandigheden.

Hoe lang duurt het om de accu van een Troy elektrische bakfiets op te laden?

De meeste Troy elektrische bakfietsen hebben een laadtijd van 4-6 uur voor een volledige oplading, afhankelijk van de capaciteit van de accu.

Hoeveel gewicht kan een Troy elektrische bakfiets dragen?

De draagcapaciteit verschilt per model, maar veel Troy elektrische bakfietsen kunnen tussen de 100-150 kg aan lading dragen, inclusief passagiers en goederen.

Zijn de batterijen van Troy elektrische bakfietsen vervangbaar?

Ja, de batterijen zijn ontworpen om vervangbaar te zijn. Na verloop van tijd kan de capaciteit van de batterij afnemen, en dan kan het nodig zijn deze te vervangen voor optimale prestaties.

Is het mogelijk om met een Troy elektrische bakfiets te rijden als de accu leeg is?

Ja, je kunt nog steeds rijden zonder elektrische ondersteuning wanneer de accu leeg is, hoewel het natuurlijk zwaarder zal aanvoelen, vooral met een lading.

Top 5 Beste kopen
Logo