Samsung Serif TV
Bijgewerkt: Juni 2024

Samsung Serif TV

Samsung Serif TV

Ondanks dat internet en smartphones steeds populairder worden blijft de televisie een vast onderdeel van de woonkamer. De oude kijkbuis is met de jaren meegegaan met alle nieuwe revoluties en daardoor krijgen de meeste nieuwe televisies iets unieks. Samsung heeft dit ook gedaan met de nieuwste vorm van tv: de Serif. Wat de Samsung Serif tv zo uniek maakt, is dat deze overal in de ruimte geplaatst kan worden. Waar de voormalige tv’s altijd tegen een muur geplaatst werden, is de Samsung Serif tv vrijstaand en kan deze zelfs midden in de kamer gezet worden.

 

Televisie op een standaard

De Samsung Serif tv kan gebruikt worden vanuit verschillende hoeken. Zo hoeft niet iedereen recht voor het scherm te zitten om te kunnen kijken naar films en series, streamingsdiensten of opgenomen programma’s. Daarnaast kun je de tv overal in de kamer neerzetten, omdat de Serif tv wordt geleverd met een eigen standaard. Je kunt de tv dan plaatsen en verplaatsen als een whiteboard en tv-kijken zoals jij het wilt of hoe de situatie het toelaat. Mocht je de tv gewoon aan of tegen de muur willen plaatsen, dan is de Serif ook los van de standaard te halen. Je kunt de Samsung Serif tv hierdoor ook makkelijk opbergen wanneer je even geen televisie aan het kijken bent, maar ook enorm bruikbaar om een van de vele smart tv opties te kunnen gebruiken. De Samsung Serif tv is geschikt voor alle smart toepassingen die andere tv’s van het merk ook hebben.

 

Helder beeld

De Samsung Serif tv heeft helder beeld vanuit elk oogpunt, al kijk je helemaal vanuit de meest uiterste hoek. Dit komt onder andere omdat deze tv QLED-technologie gebruikt. Hierdoor biedt de Samsung Serif tv haarscherp beeld, waardoor alle tonen en details levensecht naar voren komen. Ook heeft de Serif tv een 360 graden ontwerp, waardoor er goed gedacht is aan hoe je via verschillende hoeken naar het scherm kunt kijken. Tot slot werkt Samsung met de zogeheten Quantum Dot-technologie, die niet alleen voor mooi kleurcontrast kan zorgen maar ook goed en gedetailleerd beeld geeft tussen lichte en donkere onderdelen. Dit zorgt ervoor dat ieder soort beeld er goed uit komt te zien en niet onder- of overbelicht wordt.

 

De prijs

Er zijn verschillende modellen Samsung Serif tv’s, ieder met hun eigen opties, afmetingen en natuurlijk prijzen. Deze prijzen kunnen variëren tussen de 800 en 1100 euro. Hierbij heb je een tv die gebruikt kan worden voor meer dan alleen standaard televisiediensten. Zo kun je ook streams kijken, Netflix of Amazon Prime bekijken en zelfs content vanaf je smartphone direct op beeld tonen.

 

Waar te koop

Je kunt de Samsung Serif tv kopen bij de grotere elektronicawinkels. Hierbij maakt het niet uit of je gaat naar een fysieke winkel of dat je rondkijkt in een webshop. Als de winkel tv’s van Samsung verkoopt, is de kans groot dat ook de Serif hiertussen staat. Met name als je gaat naar een grote naam of een filiaal van een grote onderneming, zoals Coolblue, MediaMarkt of Wehkamp.

Beste Samsung Serif TV aanbiedingen van Juni 2024