Thule Omnistor
Bijgewerkt: Juni 2023

Thule Omnistor

Thule Omnistor

Het Zweedse merk Thule heeft een aantal producten. Daaronder vallen de luifels voor caravans en campers. Deze heten Thule Omnistor. Thule is thuis in alles voor je kampeerreis voor op en aan je auto, camper of caravan. Ook bijvoorbeeld dakdragers en fietsendragers. Bij Thule weet je dus dat je goed zit. Een Thule Omnistor is er in vijf series. De Thule Omnistor 1200 is enkel geschikt voor caravans en is het meest simpel en goedkoop. Hierbij zit je luifel in een zak waarin je de luifel oprolt. Die zak hang je aan de zijkant van je caravan. 

 

Omnistor 5200

De andere luifels van Thule zijn geschikt voor caravans en campers. Na de 1200 is de Thule Omnistor 5200 het goedkoopst. Hiervan zijn twee varianten: de handmatige en de geautomatiseerde. Het zal je niet verbazen dat je voor de geautomatiseerde variant meer betaalt. De handmatige is verkrijgbaar in wit en grijs. De geautomatiseerde luifel is er ook in zwart. Je bedient de luifel met een vaste schakelaar van 220V. De geautomatiseerde Thule Omnistor 5200 is één kilo zwaarder dan de handmatige. 

 

Omnistor 6300

De Thule Omnistor 6300 is weer net een tandje duurder. Ook bij deze serie geldt dat er een handmatige variant is en een geautomatiseerde variant met een vaste schakelaar van 220V. Zowel de handmatige als de geautomatiseerde luifel zijn enkel verkrijgbaar in zwart of wit. Voor alle luifels van Thule Omnistor geldt dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende formaten. Deze formaten verschillen per serie. De kleinste in de 5200 serie is bijvoorbeeld 3,05 bij 2,50 meter en in de serie 6300 is dat 3,03 bij 2,50 meter. 

 

Omnistor 8000

Een nog grotere minimale maat vind je in de Thule Omnistor 8000. Deze begint bij 4 bij 2,75 meter. Prijzen lopen op wanneer je kiest voor een grotere luifel, welke serie je ook kiest. De Thule Omnistor 8000 is verkrijgbaar in wit, grijs of crème. Ook deze serie is in een handmatige uitvoering en een geautomatiseerde uitvoering verkrijgbaar. Deze geautomatiseerde luifel werkt met een afstandsbediening in plaats van een vaste schakelaar. De geautomatiseerde luifel weegt slechts twee kilo meer dan de handmatige. 

 

Omnistor 9200

Tot slot is er de Thule Omnistor 9200. Dit is de duurste optie. Deze is dan ook bedoeld voor de grotere voertuigen. Als je een echt grote camper of caravan hebt, is dit bijvoorbeeld een optie. Deze is verkrijgbaar in wit, grijs en crème als kleuren. Ook de Omnistor 9200 heeft een afstandsbediening als je kiest voor de geautomatiseerde variant. Er is ook een, iets goedkopere, handmatige variant. De formaten beginnen bij 4 bij 3 meter en het maximale formaat voor je luifel is 6 bij 3 meter. 

Beste Thule Omnistor aanbiedingen van Juni 2023