Thule Omnistor

Op zoek naar de beste Thule Omnistor luifel? Ontdek onze top 5 vergelijking en vind jouw ideale luifel voor optimaal comfort en gemak.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Thule omnistor 5200
Thule omnistor 5200
Voordelen
Je kunt de luifel in verschillende afmetingen verkrijgen. Gemakkelijke montage. Je kunt de luifel eenvoudig uitbreiden. Hoogwaardige kwaliteit. De cassette van de luifel is geanodiseerd.
Nadelen
Heeft geen ingebouwde spanarmen.
Thule omnistor 6300
Thule omnistor 6300
Voordelen
De luifel is zeer gebruiksvriendelijk. Past op vele modellen caravans, campers en kampeerbussen. Beschikt over een voorlijst met regengoot. Gemaakt van duurzaam materiaal. De luifel is afwasbaar, waterdicht en krasbestendig.
Nadelen
Je moet de luifel manueel uitdraaien.
Tip: Beste keuze
Thule omnistor 8000
Thule omnistor 8000
Voordelen
Een motor is nadien te plaatsen. De spanarmen geven optimale spanning. Eenvoudig te monteren. De luifel heeft een uitval hoek van 2 meter 75. De luifels is zeer gebruiksvriendelijk.
Nadelen
Vele beschikbare accessoires dien jezelf bij te kopen.
Thule omnistor 9200
Thule omnistor 9200
Voordelen
Standaard is de luifel voorzien van een manuele bediening. Je monteer de luifel op het dak. Je kunt later als je wilt nog een elektrische motor plaatsen. Je kunt indien gewenst Thule led verlichting toepassen. Het luifeldoek wordt goed gespannen dankzij de knikarmen.
Nadelen
Het gewicht van de gehele luifel is ruim 42 kilo.
Thule omnistor 1200
Thule omnistor 1200
Voordelen
Voor het bevestigen van de luifel hoef je niet te boren. De luifel is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Je kunt de luifel met de hand openen en sluiten. Je kunt het doen in meerdere kleuren verkrijgen. Snel en gemakkelijk opzetten.
Nadelen
Er wordt geen doekspanningssysteem mee geleverd om de doekspanning te waarborgen.

Beste Thule OmnistorKoopgids: Welke Thule Omnistor is de beste koop van mei 2024?

Het Zweedse merk Thule heeft een aantal producten. Daaronder vallen de luifels voor caravans en campers. Deze heten Thule Omnistor. Thule is thuis in alles voor je kampeerreis voor op en aan je auto, camper of caravan. Ook bijvoorbeeld dakdragers en fietsendragers. Bij Thule weet je dus dat je goed zit. Een Thule Omnistor is er in vijf series. De Thule Omnistor 1200 is enkel geschikt voor caravans en is het meest simpel en goedkoop. Hierbij zit je luifel in een zak waarin je de luifel oprolt. Die zak hang je aan de zijkant van je caravan.

Omnistor 5200

De andere luifels van Thule zijn geschikt voor caravans en campers. Na de 1200 is de Thule Omnistor 5200 het goedkoopst. Hiervan zijn twee varianten: de handmatige en de geautomatiseerde. Het zal je niet verbazen dat je voor de geautomatiseerde variant meer betaalt. De handmatige is verkrijgbaar in wit en grijs. De geautomatiseerde luifel is er ook in zwart. Je bedient de luifel met een vaste schakelaar van 220V. De geautomatiseerde Thule Omnistor 5200 is één kilo zwaarder dan de handmatige.

Omnistor 6300

De Thule Omnistor 6300 is weer net een tandje duurder. Ook bij deze serie geldt dat er een handmatige variant is en een geautomatiseerde variant met een vaste schakelaar van 220V. Zowel de handmatige als de geautomatiseerde luifel zijn enkel verkrijgbaar in zwart of wit. Voor alle luifels van Thule Omnistor geldt dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende formaten. Deze formaten verschillen per serie. De kleinste in de 5200 serie is bijvoorbeeld 3,05 bij 2,50 meter en in de serie 6300 is dat 3,03 bij 2,50 meter.

Omnistor 8000

Een nog grotere minimale maat vind je in de Thule Omnistor 8000. Deze begint bij 4 bij 2,75 meter. Prijzen lopen op wanneer je kiest voor een grotere luifel, welke serie je ook kiest. De Thule Omnistor 8000 is verkrijgbaar in wit, grijs of crème. Ook deze serie is in een handmatige uitvoering en een geautomatiseerde uitvoering verkrijgbaar. Deze geautomatiseerde luifel werkt met een afstandsbediening in plaats van een vaste schakelaar. De geautomatiseerde luifel weegt slechts twee kilo meer dan de handmatige.

Omnistor 9200

Tot slot is er de Thule Omnistor 9200. Dit is de duurste optie. Deze is dan ook bedoeld voor de grotere voertuigen. Als je een echt grote camper of caravan hebt, is dit bijvoorbeeld een optie. Deze is verkrijgbaar in wit, grijs en crème als kleuren. Ook de Omnistor 9200 heeft een afstandsbediening als je kiest voor de geautomatiseerde variant. Er is ook een, iets goedkopere, handmatige variant. De formaten beginnen bij 4 bij 3 meter en het maximale formaat voor je luifel is 6 bij 3 meter.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Thule Omnistor

Wat is Thule Omnistor?

Thule Omnistor is een merk dat gespecialiseerd is in het produceren van luifels en accessoires voor campers, caravans en andere vrijetijdsvoertuigen.

Welke verschillende soorten luifels biedt Thule Omnistor aan?

Thule Omnistor biedt verschillende soorten luifels, waaronder cassette luifels, dakluifels, wandluifels en busluifels. Deze luifels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen om aan de verschillende behoeften van klanten te voldoen.

Hoe kan ik een Thule Omnistor luifel installeren?

Het installatieproces van een Thule Omnistor luifel kan variëren afhankelijk van het type luifel en het voertuig waarop deze wordt gemonteerd. Het is raadzaam om de installatie-instructies te raadplegen die bij de luifel worden geleverd of om professionele hulp in te schakelen om ervoor te zorgen dat de luifel correct wordt geïnstalleerd.

Welke accessoires zijn beschikbaar voor Thule Omnistor luifels?

Thule Omnistor biedt een breed scala aan accessoires voor hun luifels, zoals zijwanden, voorwanden, regengoten, LED-verlichting, tenttapijten en meer. Deze accessoires kunnen de functionaliteit en het comfort van de luifel verbeteren en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker.

Waar kan ik Thule Omnistor luifels kopen?

Thule Omnistor luifels zijn verkrijgbaar bij gespecialiseerde dealers van Thule-producten, evenals online via verschillende webwinkels. Het is raadzaam om prijzen en beschikbaarheid te vergelijken bij verschillende verkooppunten om de beste deal te vinden.

Top 5 Beste kopen
Logo