Biohort Tuinhuis

Op zoek naar het beste Biohort tuinhuis? Ontdek onze top 5 vergelijking, met gedetailleerde beoordelingen en handige tips voor het kiezen van het perfecte tuinhuis.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Biohort tuinhuis Europa 1 zilver 84x172cm
Biohort tuinhuis Europa 1 zilver 84x172cm
Voordelen
Levenslang onderhoudsvrij met 20 jaar garantie. Beschikt over een draaigreep met cilinderslot, inclusief sleutel. Stormvast tot wel windkracht 12. Heeft een geïntrigeerd opbergsysteem. Beschikt ook over geïntrigeerde dakgoten, zodat regen gelijk wordt afgevoerd.
Nadelen
Het tuinhuis heeft geen ramen.
Biohort tuinhuis HighLine H2 enkele deur donkergrijs 195x275cm
Biohort tuinhuis HighLine H2 enkele deur donkergrijs 195x275cm
Voordelen
Er komt voldoende daglicht binnen, dankzij het plexiglas. Beschikt over een basisuitrusting met schappen set en gereedschapshouder. Kan prima tegen een storm van zeker 150 kilometer per uur. Je krijgt twintig jaar garantie op het onderhoudsvrije tuinhuis.
Nadelen
Het materiaal is niet onder druk geïmpregneerd.
Tip: Beste keuze
Biohort tuinhuis Europa 4 donkergroen 228x244cm
Biohort tuinhuis Europa 4 donkergroen 228x244cm
Voordelen
De staalplaten hebben een speciale behandeling gehad. In de greep zit een cilinderslot, inclusief sleutels. Kan hevige stormen prima aan. Je krijgt levenslange garantie. Je kunt er voor kiezen het tuinhuis uit te breiden met bijvoorbeeld een afdak of een raam.
Nadelen
Beschikt over 2 schappen.
Biohort CasaNova 300x200cm donkergrijs metallic deur rechts
Biohort CasaNova 300x200cm donkergrijs metallic deur rechts
Voordelen
Heeft rondom plexiglas, zodat je veel lichtinval hebt. Je krijgt twintig jaar garantie tegen corrosie. Je bent gegarandeerd levenslang onderhoudsvrij. Je kunt het tuinhuis ook gebruiken als werkplaats of als hobbyruimte. De deur kan op iedere gewenste plek worden ingebouwd.
Nadelen
Het tuinhuis is in aanschaf best prijzig.
Biohort tuinhuis Europa 5 donkergrijs 228x316cm
Biohort tuinhuis Europa 5 donkergrijs 228x316cm
Voordelen
Goede prijs en kwaliteit verhouding. Kan windstoten tot 150 kilo zeker aan. De basisuitrusting bestaat uit twee planken en twee schapstaanders. Er worden vier gereedschapshouders meegeleverd. Je hebt de mogelijkheid het tuinhuis uit te breiden met onder andere een raam.
Nadelen
Als je een bodemplaat wilt is het verstandig er een bodemframe bij te nemen, anders liggen de platen los.

Beste Biohort TuinhuisKoopgids: Welk Biohort Tuinhuis is de beste koop van februari 2024?

Om spullen in je tuin op te kunnen slaan is een Biohort tuinhuis erg geschikt. Biohort is een van origine Oostenrijkse aanbieder van artikelen geschikt voor tuinieren en buiten zijn, wat ook prima kan in het land van herkomst. Doordat ze in Oostenrijk grote landschappen hebben en te maken kunnen krijgen met verschillende weersomstandigheden hebben ze bij Biohort tuinhuizen gemaakt die geschikt zijn om veel artikelen veilig en stevig in op te kunnen slaan. Als deze tuinhuizen dan goed geschikt zijn in de bergen, dan kunnen ze ook goed gebruikt worden voor in je eigen achtertuin.

Het materiaal

Biohort werkt vooral met staal, metaal en rvs. Dit komt omdat deze materiaal goed stevig zijn, amper onderhoud nodig hebben, bescherming bieden tegen zwaar noodweer en ook vrijwel nooit overgeschilderd hoeven te worden. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld houten tuinhuizen. Biohort heeft tuinhuizen in verschillende kleuren verkrijgbaar, waaronder de standaard stalen gloed en een meer natuurlijk donkergroen. De platen zijn daarbij verzinkt in polyamide, waardoor ze beter bestand zijn tegen brand en goedgekeurd zijn door de veiligheidsautoriteit.

De opslag

Iedere tuin heeft een andere oppervlak, waardoor het Biohort tuinhuis wel moet passen bij het tuinoppervlak. Zo wil je geen te groot tuinhuis dat alle ruimte in de tuin opslokt, maar wel een tuin dat geschikt is om al je spullen in kwijt te kunnen. Daarom zijn er van deze soort tuinhuizen meerdere maten beschikbaar. Een goed voorbeeld is het tuinhuis Europa, welke negen verschillende groottes kan hebben. De kleinste variant is 172 cm breed en 84 cm diep, terwijl de grootste maat op kan lopen tot wel 3,16 meter breed en 3 meter diep.

De modellen

Zoals bij de maten al te merken is, verkoopt Biohort tuinhuizen van verschillende soorten en maten. Hier komt bij dat niet ieder tuinhuis er hetzelfde uitziet. Biohort heeft verschillende modellen op basis van wat jij het beste bij je tuin vindt passen. We hebben het al over het model Europa gehad, maar verder heb je ook de modellen Avantgarde, Casanova, Highline en Panorama. Het grootste verschil hierin is de lichtinval. Het model Europa is volledig gesloten, zoals een standaard berging, terwijl bij het model Panorama de gehele bovenkant van de berging licht toelaat. Ook zijn er verschillen in of het tuinhuis een plat of een puntig dak heeft, of er wel of niet een overkapping op zit en of je een enkele of een dubbele deur hebt.

De prijs en waar te koop

Bij verschillende Biohort tuinhuizen horen natuurlijk verschillende prijzen. Deze prijzen zijn vanaf dit bedrag, omdat de prijs op kan lopen naarmate je meer oppervlak wil hebben. Qua modellen is de Europa het goedkoopst. Hier begint de prijs vanaf 740 euro. De prijs van de Casanova is het hoogst, mede vanwege het extra grote oppervlak. Deze kan tussen de 3 bij 2 meter en 6 bij 4 meter groot zijn en kost dan minimaal 8000 euro. De Biohort tuinhuizen zijn verkrijgbaar via de webshop van Biohort zelf, maar mocht je de tuinhuizen eerst ergens in het echt willen zien, dan kun je ook terecht bij tuincentra en bouwmarkten, zoals Praxis, Gamma en Azalp.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Biohort Tuinhuis

Wat zijn de afmetingen van een Biohort tuinhuis?

De afmetingen van een Biohort tuinhuis variëren afhankelijk van het model, maar ze zijn over het algemeen verkrijgbaar in verschillende maten, zoals 2×2 meter, 3×3 meter, 3×4 meter, etc.

Welk materiaal wordt gebruikt voor Biohort tuinhuizen?

Biohort tuinhuizen zijn gemaakt van hoogwaardig verzinkt staal, wat zorgt voor duurzaamheid en weerbestendigheid. Het staal is ook voorzien van een polyamide coating voor extra bescherming tegen roest en krassen.

Zijn Biohort tuinhuizen eenvoudig te monteren?

Ja, Biohort tuinhuizen worden geleverd met gedetailleerde montage-instructies en zijn ontworpen om eenvoudig in elkaar te zetten. Ze worden geleverd in voorgemonteerde wanden dakpanelen, waardoor de montage snel en gemakkelijk verloopt.

Kan ik een Biohort tuinhuis naar eigen wens aanpassen?

Ja, Biohort tuinhuizen kunnen worden aangepast aan individuele wensen. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar, zoals rekken, haken en opbergsystemen, die kunnen worden toegevoegd om de functionaliteit van het tuinhuis te vergroten.

Zijn Biohort tuinhuizen onderhoudsvrij?

Ja, Biohort tuinhuizen zijn grotendeels onderhoudsvrij. Het verzinkte staal en de polyamide coating zorgen ervoor dat het tuinhuis bestand is tegen roest en corrosie. Af en toe schoonmaken met water en een mild reinigingsmiddel is voldoende om het tuinhuis in goede staat te houden.

Top 5 Beste kopen
Logo