Tefal Pannenset
Bijgewerkt: Maart 2023

Tefal Pannenset

Tefal Pannenset

Toe aan nieuwe pannen of ga je voor het eerst het huis uit? Denk dan eens aan een Tefal pannenset. Tefal is een merk dat thuis is in het keukengerei en bekend is van haar pannen. Je koopt dus in ieder geval kwaliteit wanneer je een Tefal pannenset aanschaft. Tefal heeft een ruim assortiment aan pannen. Van gietijzeren braadpannen tot crêpepannen en van kookpannen tot wokpannen. Met een Tefal pannenset combineer je een aantal pannen die voor jou nodig zijn. Er zijn een hoop verschillende sets te vinden. Soms met wel 8 pannen, soms met maar twee pannen. Zo is er altijd een Tefal pannenset naar jouw behoeften.

 

Antiaanbaklaag

De meeste pannen van Tefal zijn voorzien van een antiaanbaklaag. Dat wil zeggen dat ze niet aanbakken. Tenzij je de pannen niet goed behandeld, bijvoorbeeld door erin te krassen of ze te wassen met een staalspons. Dat is niet goed voor de antiaanbaklaag. Pannen met een antiaanbaklaag van Tefal zijn er in verschillende formaten en kleuren. Er zijn zowel gewone koekenpannen en kookpannen als een pannenkoekpan met antiaanbaklaag. Meestal zijn deze bij Tefal zwart of RVS. De meeste Tefal pannensets hebben pannen met een antiaanbaklaag.

 

Afneembare handgreep

Een unieke feature in Tefal pannen is de afneembare handgreep. Deze zet je op je pan wanneer je de pan gebruikt. Omdat een handgreep aan je pan simpelweg wel zo praktisch is. Wanneer je de pan weer opruimt na het afwassen kun je de handgreep los bewaren. Zo nemen je pannen minder ruimte in de kastjes in. Ook als je de gehele pan in de koelkast of vriezer wil bewaren of wanneer je eten op tafel zet is het praktisch dat je de handgreep af kunt nemen. Weer heeft dit te maken met de ruimte die een handgreep inneemt. 

 

RVS pannen

Een ander assortiment pannen van Tefal is van roestvrijstaal, ofwel RVS. Dit roest dus niet. De buitenkant van deze pannen is van RVS. Zo zijn er Tefal pannen met een antiaanbaklaag en een RVS buitenkant. Deze Tefal RVS pannen zijn er zowel van kookpannen als van koekenpannen. Ga bijvoorbeeld voor een Tefal pannenset van RVS kookpannen of combineer juist een aantal kookpannen met een koekenpan. 

 

Waar te koop

Een Tefal pannenset kun je bestellen op de site van Tefal. Zo haal je je Tefal pannenset direct bij de aanbieder. Maar er zijn meer plekken om een Tefal pannenset te vinden. Zeker wanneer je even wil voelen hoe de pan is of de pannen zijn. In zwaarte en in je hand. Dan kun je bijvoorbeeld naar de Blokker of Coolblue. Veel zaken die zich richten op keukenmaterialen verkopen ook Tefal pannensets. Wie vooral gebruik wil maken van aanbiedingen op Tefal pannensets, is het beste af bij Blokker of Bol.com. 

Beste Tefal Pannenset aanbiedingen van Maart 2023