Jamo Speakers
Bijgewerkt: Maart 2023

Jamo Speakers

Jamo Speakers

Wil jij design en geluidskwaliteit combineren in je huis? Kies dan voor Jamo speakers. Jamo is een Deens merk, opgericht door twee mannen die op zoek waren naar die optimale combinatie van geluidskwaliteit en een mooi aangezicht. Zo ontstond Jamo en zo bestaat Jamo nog steeds. Met Jamo speakers haal je goede kwaliteit voor muziek en films naar je woonkamer of slaapkamer. Maar ook zorgen Jamo speakers voor een mooie uitstraling. Het zijn designspeakers, bedoeld om ook bij te dragen aan de look van je ruimte. 

 

Klassieke speakersoorten

Bij Jamo speakers vind je wat je bij de meeste speakers kunt vinden. De bookshelf-modellen, de zuilen en de soundbar. Hiervoor heb je de meeste opties. Het grootste deel van deze Jamo speakers is zwart. Vaak zit er een houten detail verwerkt in de speakers. De S801 is een bookshelf-speaker die juist voornamelijk van donker hout is. In de zuilspeakers vind je dit weer in de S807. De soundbar is er in twee varianten: zwart of grijs. Het is maar net wat beter kleurt onder je televisie. Bookshelf speakers koop je over het algemeen per set. 

 

Outdoor speakers

Bijzondere speakers in het assortiment van Jamo zijn de outdoor en digitale speakers. Het moge duidelijk zijn dat je Jamo outdoor speakers buiten kunt plaatsen. Voor privégebruik is dit misschien niet geheel noodzakelijk, maar je hebt wel de mogelijkheid om je muziek of televisiegeluid buiten af te laten spelen – ook wanneer het minder lekker weer is en je onder een afdak moet zitten om droog te blijven. De outdoor speakers zijn er in gewone muurvarianten, maar ook in de verwerking waarbij ze eruit zien als stenen. Je kunt ze dus zo goed als onzichtbaar plaatsen als dit past bij wat er in je tuin staat.

 

Digitale speakers

De digitale speakers zijn draadloos en kun je zonder aansluiting plaatsen. Er zijn bookshelf-modellen zonder bedrading. Deze zijn wit of zwart. De D6S is niet alleen een speaker, maar ook een radio. Deze geeft bovendien de tijd aan in een kleine digitale klok die verwerkt is in de speaker. Ook zijn er digitale speakers die je mee kunt nemen op de fiets bijvoorbeeld. Inclusief verlichting. Deze heeft knoppen om je telefoon op te nemen. De andere digitale speaker voor onderweg heeft een karabijnhaak waarmee je hem gemakkelijk aan je tas of broek hangt. 

 

Waar te koop

Op de website van Jamo kun je precies zien waar er in jouw plaats een Jamo dealer te vinden is. Je kunt in ieder geval terecht bij Coolblue en MediaMarkt voor je Jamo speakers. Veel andere elektronicazaken, ook de kleinere en minder bekende zaken, verkopen ook Jamo speakers. 

Beste Jamo Speakers aanbiedingen van Maart 2023