Terrasverwarmer

Zoek je warmte voor je buitenruimte? Ontdek de top 5 terrasverwarmers voor de ideale buitenbeleving!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Eurom Golden 2500 Shadow
Eurom Golden 2500 Shadow
Voordelen
Terrasverwarmer met groot vermogen. Nauwelijks rode gloed. Geen warmteverlies door wind. Inclusief terrasverwarming. 3 ophangmogelijkheden. Meerdere standen.
Nadelen
Deze terrasverwarmer heeft geen statief.
Sunred Sirius Zwart Hangend
Sunred Sirius Zwart Hangend
Voordelen
Lichtgewicht plafond terrasverwarmer. Neemt weinig ruimte in beslag. Drie warmtestanden. Makkelijk op te hangen. Geeft ook licht in donker. Afstandsbediening.
Nadelen
Deze terrasverwarmer geeft iets meer licht af dan andere terrasverwarmers.
Tip: Beste keuze
Eurom Flameheater
Eurom Flameheater
Voordelen
Verwarmingsbereik van 50m2. Dankzij wieltjes makkelijk verplaatsbaar. Omvalbeveiliging, schakelt automatisch uit bij omvallen. Maximaal vermogen van 9000 watt.
Nadelen
Indien je de heater niet gebruikt moet de beschermingshoes erom.
Sunred Propus Lounge Heater
Sunred Propus Lounge Heater
Voordelen
Zeer sterke heater, maximaal 11000 watt. Eenvoudig in gebruik. Warmte makkelijk in te stellen. Werkt op propaan of butaangas. Beschikbaar in verschillende kleuren.
Nadelen
Dit is de niet de meest energiezuinige terrasverwarmer die beschikbaar is.
Exellent electrics terrasverwarmer
Exellent electrics terrasverwarmer
Voordelen
Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Heater met lamp. Geschikt voor zowel binnen als buiten. Lang snoer van 150cm. Aan en uitschakelen met koord. Makkelijk op te hangen.
Nadelen
Deze terrasverwarmer heeft iets minder vermogen dan de gemiddelde terrasverwarmer.

Beste terrasverwarmerKoopgids: Welke terrasverwarmer is de beste koop van april 2024?

Iedereen kent het wel: de zon schijnt, het lijkt zulk mooi weer, maar het is nog nét te koud om buiten te zitten. Of je hebt een lange zomeravond buiten gezeten, maar moet gedwongen naar binnen omdat het uiteindelijk toch te koud wordt. In dit soort situaties is een terrasverwarmer de ideale oplossing. Met een terrasverwarmer zorg je ervoor dat je tóch buiten kunt zitten, ookal is het buiten nog wat fris of schijnt te zon niet meer. Veel cafés en restaurants gebruiken al terrasverwamers, maar je kunt er natuurlijk ook gewoon één bij je in de tuin zetten. In dit artikel lees je alles over de verschillende soorten terrasverwarmers. Heb je geen tijd om alles te vergelijken ga dan direct naar de top 5 bestverkochte terrasverwarmers van dit moment.

Wat is een terrasverwarmer?

Een terrasverwarmer doet eigenlijk precies wat de naam al zegt: een terras verwarmen. Het is een compacte verwarmingsunit die je buiten op het terras kunt plaatsen. Iedereen die dicht genoeg bij de terrasverwamer zit, kan genieten van de warmte. Zo kun je ’s avonds langer buiten zitten en kun je ook in de lente en in de herfst op het terras zitten. Een terrasverwarmer biedt een uitkomst voor de mooie zonnige dagen waarop het nog nét te fris is om buiten te zitten. Ook is een terrasverwarmer ideaal wanneer er een frisse wind staat. Terrasverwamers kunnen op de grond staan maar ook aan een muur, pilaar of plafond hangen.

Waar moet ik op letten als ik een terrasverwarmer wil kopen in 2024?

Ben je van plan om een terrasverwamer te kopen? Let dan goed op de kwaliteit van het apparaat. Hoe groter het terras, hoe beter de kwaliteit moet zijn. Heb je slechts een klein terras in de achtertuin? Dan hoef je niet de duurste en de beste terrasverwamer te kopen. Maar wil je het hele terras van een café verwarmen? Dan is het verstandig om een wat beter apparaat aan te schaffen. Let daarbij vooral op het aantal Watt. Dit bepaalt namelijk hoeveel warmte het apparaat genereert.

Wat zijn populaire merken en types terrasverwamers?

Uiteraard zijn er verschillende merken die terrasverwarmers aanbieden. Zo heb je bijvoorbeeld Euromac, MaxxGarden en Perel. Ook Trotec en JustFire zijn populaire merken die terrasverwarmers aanbieden. In principe maakt het merk niet heel veel uit. Als je maar een verwarmer met genoeg Watt uitkiest. Ook het model van de verwarmer maakt uit. Kies één die je zelf mooi vindt. Zo voegt het apparaat wat toe aan de uitstraling van je terras.

Wat zijn de nadelen van een terrasverwamer?

Een terrasverwarmer brengt ook nadelen met zich mee. Het is namelijk een apparaat dat veel energie slurpt. Je zult daarom een hogere energierekening krijgen door de terrasverwarmer. Dit is bovendien slecht voor het milieu. Je zou immers ook gewoon wat vaker binnen kunnen gaan zitten. Denk er daarom goed over na of je dit apparaat wel écht nodig hebt voordat je het aanschaft.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een terrasverwarmer

Welke soorten terrasverwarmers zijn er?

Er zijn elektrische, gasgestookte en halogeen terrasverwarmers beschikbaar.

Hoeveel ruimte kan een terrasverwarmer verwarmen?

Dit varieert per model, maar vaak verwarmen ze een gebied tussen de 10-25 m².

Zijn terrasverwarmers veilig in gebruik?

Ja, de meeste moderne terrasverwarmers zijn voorzien van veiligheidskenmerken zoals omval- en oververhittingsbeveiliging.

Hoeveel energie verbruikt een terrasverwarmer?

Het verbruik hangt af van het type en vermogen, maar elektrische modellen variëren meestal tussen 800W en 3000W.

Kan ik mijn terrasverwarmer het hele jaar buiten laten staan?

Veel modellen zijn weerbestendig, maar het wordt aangeraden om ze te bedekken of op te bergen tijdens zware weersomstandigheden.

Top 5 Beste kopen
Logo