Volkswagen Polo Private Lease

Ontdek de top 5 deals voor een Volkswagen Polo private lease. Rij stijlvol zonder de volledige aankoopkosten!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Volkswagen Polo Trendline - 5-deurs
Volkswagen Polo Trendline - 5-deurs
Voordelen
Lage bijtelling. Beschikbaar als benzine en diesel variant. Rijassistentiesystemen. 15 inch velgen. Zuinig qua gebruik. Bagageruimte van 355 liter. Multimedia systeem met touchscreen.
Nadelen
Met 65pk is deze Volkswagen Polo niet de meest krachtige auto.
Waar te koop?
Polo 1.0 TSI 70kW Comfortline
Polo 1.0 TSI 70kW Comfortline
Voordelen
Luxer dan de Trendline. Verbruik 1 op 22. In verschillende kleuren beschikbaar. Sportmodus. Veel ruimte, ook geschikt als gezinsauto. Noodstopsysteem.
Nadelen
Deze Volkswagen polo is niet beschikbaar als automaat.
Waar te koop?
Tip: Beste keuze
Volkswagen Polo Comfortline - 5-deurs
Volkswagen Polo Comfortline - 5-deurs
Voordelen
Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Veel opties mogelijk. Rear view camera, makkelijk inparkeren. Adaptive cruise control. Airconditioning. Panormadak. Hallogeen koplampen.
Nadelen
Geen short lease mogelijkheden voor deze Volkswagen Polo.
Waar te koop?
Volkswagen Polo Highline - 5-deurs
Volkswagen Polo Highline - 5-deurs
Voordelen
Sportieve en luxe uitstraling. Krachtige maar toch zuinige TDI motor. Inclusief Climate control. App connect.
Nadelen
Prijs ligt iets hoger dan de Volkswagen Polo Trendline en Comfortline.
Waar te koop?
Volkswagen Polo Highline Business R - 5-deurs
Volkswagen Polo Highline Business R - 5-deurs
Voordelen
Zakelijke luxe en zeer stijlvol design. Inclusief Excectuive pakket. Apple carplay. Diefstalalarm. R-Line exterieur pakket. LED verlichting. Spraakbediening van media. 16 inch licht metalen velgen
Nadelen
Dit model is vaak niet direct uit voorraad leverbaar, wachttijd ongeveer 6 weken.
Waar te koop?

Volkswagen Polo private leaseKoopgids: Welke Volkswagen Polo private lease is de beste optie van april 2024?

Wil jij graag in een Volkswagen Polo rijden? Dan kun je kiezen voor een private lease. Met een private lease van een Volkwagen Polo kun je voor een bepaalde periode in de Polo rijden, maar hoef je niet de hele auto te kopen. Je betaalt namelijk slechts een maandbedrag. De auto wordt niet officieel van jou, maar je mag er wel in rijden. Dit is ideaal voor mensen die wel een auto nodig hebben maar er liever niet één willen kopen. De Volkswagen Polo is een handige auto waarmee je kunt doen wat je wilt. Zowel voor grote als kleine afstanden is de Polo uitermate geschikt. Bekijk de goedkoopste Volkswagen Private lease aanbieding van dit moment als je zoekt naar een goedkope oplossing.

Hoe werkt private lease?

Private lease is een nieuwe manier om een auto te ‘kopen’. Bij private lease betaal je per maand een vast bedrag voor een auto. De auto wordt dan niet officieel jouw bezit, maar je mag er wel in rijden. Alle kosten die je aan deze auto kunt hebben zijn al inbegrepen. Je moet alleen nog zelf de brandstof betalen. Je kunt zelf kiezen hoe lang je in de auto wilt rijden. Meestal zijn de periodes in jaren, dus je kunt kiezen voor één, twee, drie, vier of vijf jaar. Het maandbedrag van private lease is inclusief allriskverzekering, onderhoud en reparaties, pechhulp en wegenbelasting. Ook afleverings- en afschrijvingskosten en de verwijderingsbijdrage zitten al bij de prijs in.

Wat zijn de voor- en nadelen van private lease?

Private lease brengt zowel voor- als nadelen met zich mee. Het hangt er vooral van af wat jij belangrijk vindt. De voordelen van private lease zijn dat je niet in één keer een groot bedrag hoeft te betalen. Bovendien zit je niet aan een auto vast en hoef je deze niet te verkopen als je de Polo niet meer nodig hebt. Bovendien zitten alle kosten al bij het maandbedrag in, zodat je niet voor verrassingen kunt komen te staan. Een nadeel van private lease is dat de auto niet écht van jou is en dat je deze dus weer moet inleveren. Bovendien kan het zijn dat je op lange termijn meer betaalt voor private lease dan wanneer je de Volkswagen Polo had gekocht.

Waar moet ik op letten als ik een VW Polo wil leasen in 2024?

Wanneer je een VW Polo wilt leasen, moet je vooral letten op het maandbedrag van het lease contract. Het is verstandig om meerdere contracten te vergelijken zodat je zeker weet dat je de voordeligste hebt. Verder is het belangrijk om na te gaan welke verzekeringen en kosten al bij het lease contract in zitten. Het is namelijk verstandig om alle mogelijke kosten gedekt te hebben. Tot slot moet je beslissen hoe lang je de auto wilt leasen. Hoe langer je de auto leaset, hoe lager het maandbedrag zal zijn.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Volkswagen Polo private lease

Wat is inbegrepen in een Volkswagen Polo private lease contract?

De meeste contracten dekken kosten zoals belastingen, verzekeringen, onderhoud en pechhulp.

Hoe lang is de gemiddelde leaseperiode voor een Volkswagen Polo?

De gemiddelde leaseperiode varieert, maar ligt vaak tussen de 24 en 60 maanden.

Zijn er kilometerbeperkingen bij private lease?

Ja, de meeste contracten hebben een jaarlijkse kilometerlimiet; extra kilometers kunnen extra kosten met zich meebrengen.

Kan ik mijn private lease contract voortijdig beëindigen?

Dit hangt af van het contract. Er kunnen kosten zijn verbonden aan het vroegtijdig beëindigen.

Wat gebeurt er aan het einde van mijn leaseperiode?

Meestal kun je de auto teruggeven, een nieuw contract aangaan of soms de auto overkopen tegen een restwaarde.

Top 5 Beste kopen
Logo