Volkswagen Polo Private Lease
Bijgewerkt: Maart 2023

Volkswagen Polo Private Lease

Volkswagen Polo Private Lease

Wil jij graag in een Volkswagen Polo rijden? Dan kun je kiezen voor een private lease. Met een private lease van een Volkwagen Polo kun je voor een bepaalde periode in de Polo rijden, maar hoef je niet de hele auto te kopen. Je betaalt namelijk slechts een maandbedrag. De auto wordt niet officieel van jou, maar je mag er wel in rijden. Dit is ideaal voor mensen die wel een auto nodig hebben maar er liever niet één willen kopen. De Volkswagen Polo is een handige auto waarmee je kunt doen wat je wilt. Zowel voor grote als kleine afstanden is de Polo uitermate geschikt. Bekijk de goedkoopste Volkswagen Private lease aanbieding van dit moment als je zoekt naar een goedkope oplossing. 

 

Hoe werkt private lease?

Private lease is een nieuwe manier om een auto te ‘kopen’. Bij private lease betaal je per maand een vast bedrag voor een auto. De auto wordt dan niet officieel jouw bezit, maar je mag er wel in rijden. Alle kosten die je aan deze auto kunt hebben zijn al inbegrepen. Je moet alleen nog zelf de brandstof betalen. Je kunt zelf kiezen hoe lang je in de auto wilt rijden. Meestal zijn de periodes in jaren, dus je kunt kiezen voor één, twee, drie, vier of vijf jaar. Het maandbedrag van private lease is inclusief allriskverzekering, onderhoud en reparaties, pechhulp en wegenbelasting. Ook afleverings- en afschrijvingskosten en de verwijderingsbijdrage zitten al bij de prijs in.

 

Wat zijn de voor- en nadelen van private lease?

Private lease brengt zowel voor- als nadelen met zich mee. Het hangt er vooral van af wat jij belangrijk vindt. De voordelen van private lease zijn dat je niet in één keer een groot bedrag hoeft te betalen. Bovendien zit je niet aan een auto vast en hoef je deze niet te verkopen als je de Polo niet meer nodig hebt. Bovendien zitten alle kosten al bij het maandbedrag in, zodat je niet voor verrassingen kunt komen te staan. Een nadeel van private lease is dat de auto niet écht van jou is en dat je deze dus weer moet inleveren. Bovendien kan het zijn dat je op lange termijn meer betaalt voor private lease dan wanneer je de Volkswagen Polo had gekocht.

 

Waar moet ik op letten als ik een VW Polo wil leasen in 2022?

Wanneer je een VW Polo wilt leasen, moet je vooral letten op het maandbedrag van het lease contract. Het is verstandig om meerdere contracten te vergelijken zodat je zeker weet dat je de voordeligste hebt. Verder is het belangrijk om na te gaan welke verzekeringen en kosten al bij het lease contract in zitten. Het is namelijk verstandig om alle mogelijke kosten gedekt te hebben. Tot slot moet je beslissen hoe lang je de auto wilt leasen. Hoe langer je de auto leaset, hoe lager het maandbedrag zal zijn.

Beste Volkswagen Polo Private Lease aanbiedingen van Maart 2023