SuitSuit koffer
Bijgewerkt: Juli 2024

SuitSuit koffer

SuitSuit koffer

Bijna iedereen gaat weleens op reis en neemt dan onder meer kleren en toilet artikelen mee. Om dat mee te nemen kan je een tas gebruiken, maar een koffer is vaak handiger. Een koffer is vaak groter en stabieler. Je trekt het handel uit en laat je koffer achter je aan rollen. Mensen kleden zich op hun eigen manier en daarom is ook de koffer steeds meer een mode accessoire geworden. Vrouwen vertegenwoordigen op dit moment een groeimarkt die groter is dan die van China en India samen. Daarom richt SUITSUIT zich op de vrouwelijke consument bij het verkopen van koffers. Vrouwen willen een stijlvolle koffer en geen anonieme doos op wielen, meent het bedrijf. Daarom verkoop het veel koffers met stijlvolle designs. Deze methode werkt, want inmiddels verkoopt SUITSUIT haar koffers in 29 landen en heeft het bijna 2500 verkooppunten. Bekijk de top 5 best verkochte SuitSuit koffers als je direct een keuze wilt maken uit de vele tientallen beschikbare koffers.

 

Voor- en nadelen van een SUITSUIT koffer

Met een SUITSUIT heb je een modieuze koffer die past bij jouw stijl. Je loopt niet meer rond met een anonieme koffer, waarbij je meerdere keren de verkeerde pakt bij het wachten bij een bagageband op het vliegveld. Het bedrijf richt zich op de vrouw, waardoor niet alleen het ontwerp en de functionaliteit belangrijk is maar ook de stijl. Het voldoet aan de eisen van de vrouw, waaronder het niet kreukelen van kleren en voldoende ritsen en vakjes om alles in op te bergen. Een nadeel is dat de koffers vaak duurder zijn en dat ze geen koffers voor mannen verkopen. Ze richten zich alleen op de eisen van de vrouw. 

 

Aanschaffen van een SUITSUIT koffer

Als je veel reist dan is het belangrijk om een koffer te kopen dat gemaakt is van goed en sterk materiaal, waardoor de koffer lang mee gaat. Ook kan je kiezen voor een koffer met 2 of 4 wielen, waarbij je een koffer met 4 wielen ook rechtopstaand mee kan rollen. Kies daarnaast voor een design dat goed bij je past en uniek is, zodat je bij de bagageband je eigen koffer er makkelijk uit kan pikken. Daarnaast is de grootte ook erg belangrijk, want je wil natuurlijk genoeg ruimte om al je spullen in kwijt te kunnen. Bedenk dus of je lang op reis gaat of een koffer alleen gebruikt voor weekendjes weg. Ook het gewicht kan een rol spelen. Een lichte koffer til je makkelijker op en stop je makkelijker weg. En daardoor ben je minder snel aan het maximum gewicht voor handbagage als je gaat reizen met het vliegtuig. 

 

Populaire types SUITSUIT koffers in 2022

Koffers van de lijn Fabulous Fifties zijn erg populair. Je hebt de koffers in verschillende kleuren, waaronder pink dust, mango cream en luminous mint. Ook vind je ze in verschillende formaten, namelijk 55 centimeter, 66 centimeter en 76 centimeter. Alle koffers uit deze collectie hebben vier wielen en meerder vakken, zodat je alles goed kan opbergen. Ook zit op alle koffers 5 jaar garantie, waardoor je met een gerust hart op reis gaat met je koffer. Daarnaast vind je ze dus in allerlei kleuren, waardoor er altijd een kleur bij zit die je leuk vindt. Verder heb je meerdere formaten, zodat je een koffer kan kiezen die past bij de duur van je reis. Of het aantal spullen dat je mee wil nemen. 

Beste SuitSuit koffer aanbiedingen van Juli 2024