Speedcomfort Radiatorventilator
Bijgewerkt: Juni 2024

Speedcomfort Radiatorventilator

Speedcomfort Radiatorventilator

Een Speedcomfort radiatorventilator is een Nederlands merk en product dat warmte in je huis versneld laat verspreiden op een gelijkmatige manier. Met de Speedcomfort radiatorventilator verwarm je dus je huis sneller en gelijkmatig, maar bespaar je ook nog eens energie. Daarnaast wordt de Speedcomfort radiatorventilator geïnstalleerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je verbruikt minder gas en energie, dus je bent goed bezig voor het milieu, je draagt bij aan werkgelegenheid en je profiteert zelf van snellere warmte. Genoeg redenen dus voor een Speedcomfort radiatorventilator. 

 

Basic of Narrow

Er zijn verschillende varianten van de Speedcomfort radiatorventilator. Je kunt kiezen uit de Basic, Narrow, Single Plate of Convector. Welke je nodig hebt, hangt af van je radiator. De Speedcomfort Basic radiatorventilator is bijvoorbeeld geschikt voor radiatoren met een ruimte van minimaal 7 centimeter tussen de platen. Met magneten wordt de Speedcomfort radiatorventilator tussen de platen gezet. Dit kan boven of onder zijn. De Narrow is bedoeld voor radiatoren met minder afstand tussen de platen. Deze wordt geplaatst met beugeltjes en de platen moeten minimaal 3,8 centimeter uit elkaar liggen.

 

Single Plate of Convector

De Single Plate Speedcomfort radiatorventilator wordt gebruikt voor enkelplaats radiatoren. Je plaatst deze met beugeltjes en magneten die over de Speedcomfort heen worden geschoven. De Convector is, logischerwijs, geschikt voor convectoren en convectorputten. Je klikt hierbij pootjes onder de Speedcomfort radiatorventilator en plaatst deze op of onder de convector. Deze staat dus losser dan de Basic, Narrow of Single Plate die werken met magneten en beugels. De prijzen voor alle Speedcomfort radiatorventilatoren zijn voor de Narrow, Convector en Single Plate hetzelfde. De Basic kost een tientje minder per stuk.

 

Wat alle varianten hebben

Voor alle varianten van de Speedcomfort radiatorventilator geldt dat de thermostaatschakelaar met magneten aan de achterkant van de radiator geplaatst worden. Deze schakelaar gaat werken wanneer de radiator minimaal 33 graden Celsius wordt en stopt als de temperatuur verminderd is tot 25 graden. Als je radiator langer is dan de lengte van de Speedcomfort radiatorventilator, kun je meerdere exemplaren plaatsen. Ze worden allemaal op één adapter aangesloten. Dit geldt ook voor alle vier de varianten. Je vindt bij Speedcomfort nog meer accessoires voor je radiatorventilator.

 

Waar te koop

Het meest gemakkelijke is om de Speedcomfort radiatorventilator bij de website van Speedcomfort te bestellen. Zij hebben een webshop waar je voor alle producten terecht kunt. Je kunt ook terecht bij de meeste bouwmarkten voor de Speedcomfort radiatorventilator. 

Beste Speedcomfort Radiatorventilator aanbiedingen van Juni 2024