Dyson Corrale Stijltang
Bijgewerkt: Juli 2024

Dyson Corrale Stijltang

Dyson Corrale Stijltang

Dyson is een merk dat is gegroeid naar aanleiding van een product van James Dyson. Bij Dyson wordt gedacht aan duurzaamheid in de ontwerpen van de elektrische producten. Zij hechten waarde aan maatschappelijk ondernemen en werken met het oog op innovatie en topproducten die ook nog duurzaam zijn. Een bedrijf met een mooie visie dus. Dyson begon met stofzuigers, maar heeft inmiddels meer producten en productsoorten in het assortiment. Daar is haarstyling er eentje van. Neem bijvoorbeeld de Dyson Corrale stijltang. 

 

Voordelen

Deze stijltang is gemaakt om mee op reis te kunnen, maar heeft nog meer voordelen. De Dyson corrale stijltang werkt op batterijen en je kunt hem dus overal gebruiken, ook als je geen stroom hebt. Je kunt de stijltang meenemen in het vliegtuig, omdat er een stand op zit die de batterij uitschakelt zodat deze geen risico is voor het vliegen. Ook voor minder verre reizen is de Dyson corrale stijltang ideaal, onder andere omdat deze werkt op batterijen. Maar je krijgt bij je aankoop ook een reisetui dat hittebestendig is. Je kunt hiermee meteen na gebruik de stijltang in je tas doen. 

 

Innovatie en haarstijlen

De innovatie in de Dyson corrale stijltang zit hem in flexibele platen die het haar verzamelen. Door deze technologie, kun je dezelfde haarstijl bereiken met minder hitteverbruik. Die hitte zorgt voor haarbreuk en pluizig haar. Met de Dyson corrale stijltang heb je hier dus een stuk minder last van, omdat er minder warmte nodig is. Met de Dyson corrale stijltang maak je niet alleen je haar stijl. Je kunt ook C-krullen en beachwaves creëren met deze stijltang bijvoorbeeld. Je kunt met de Dyson corrale stijltang een half uur draadloos je haar stijlen en hij heeft iets meer dan een uur nodig om volledig op te laden. 

 

Twee kleuren

De Dyson corrale stijltang is er in twee kleuren waarvoor je ieder dezelfde prijs betaalt. Je kunt kiezen voor de violet of de fuchsia. De violet variant is paars aan de buitenkant en zwart in het tussenstuk. De fuchsia heeft roze tussenstukken en een grijze buitenkant. Bij de prijs voor de Dyson corrale stijltang zit een drietal accessoires inbegrepen. Dit zijn het hittebestendige reisetui, een oplader en een magnetische oplaadkabel. Het etui is bij allebei de kleuren van de Dyson corrale stijltang zwart. De prijs voor de Dyson corrale stijltang via de site van Dyson zelf is € 450. 

 

Waar te koop

Soms zijn er cadeau-edities beschikbaar. Hier betaal je dan dezelfde prijs voor, maar dan krijg je meer accessoires bij de aankoop van je Dyson stijltang. Behalve het reisetui, de oplader en de oplaadkabel, krijg je hierbij een borstel en een klittenkam. Deze matchen natuurlijk met de kleur van de Dyson corrale stijltang. Evenals de oplader overigens. Je kunt de Dyson corrale stijltang ook in elektronicazaken, Kruidvat of elders online vinden. 

Beste Dyson Corrale aanbiedingen van Juli 2024