Somfy Alarmsysteem
Bijgewerkt: Juli 2024

Somfy Alarmsysteem

Somfy Alarmsysteem

Somfy is een merk dat zich richt op allerlei beveiligingen en verbeteringen voor in en om je huis. Met Somfy maak je je huis slim en veiliger tegelijkertijd. De producten van Somfy kun je gemakkelijk bedienen via apps. Somfy heeft geen eigen winkels, maar je kunt de producten van het merk wel vinden in speciaalzaken voor bijvoorbeeld zonwering. Zonwering is ook een grote productgroep van Somfy. Je kunt de producten ook gemakkelijk op hun website bestellen. Bijvoorbeeld een Somfy alarmsysteem, bekijk direct de top 5 best verkochte alarmsystemen van Somfy van dit moment. 

Draadloze en slimme beveiliging van je huis

Een Somfy alarmsysteem is een draadloze beveiliging voor je huis. Het Somfy alarmsysteem is gemakkelijk in gebruik en je kunt het volledig aanpassen naar jouw wensen. Iedereen heeft een andere behoefte als het gaat om je veilig voelen, en dat begrijpen ze heel goed bij Somfy. Daarom kun je zelf kiezen wat je wel of niet wil gebruiken en hoe je het wil inzetten. Bij het Somfy alarmsysteem horen bijvoorbeeld camera’s, bewegingssensoren, sirenes, openingssensoren en rookdetectors. Je kiest zelf wat je installeert en bepaalt de instellingen via de bijbehorende app van het Somfy alarmsysteem. 

 

Het basispakket

Het basispakket van het Somfy alarmsysteem bestaat uit drie tags, één sirene, één bewegingsmelder en twee sleutelhangers. De sleutelhangers zijn afstandsbedieningen voor het alarm. De tags zijn sensoren voor bij ramen of deuren die kunnen detecteren wanneer een deur of raam geopend wordt. Daarnaast hoort er ook een zogenaamde link bij het pakket, waarmee je het alarm aansluit op internet. Je kunt het basispakket nog uitbreiden met meer melders en detectoren en bijvoorbeeld camera’s. Somfy alarmproducten zijn simpel en elegant in design en witgekleurd. 

 

Uitbreiden van de basis

Zo past het Somfy alarmsysteem altijd in je interieur of valt het weg. Voor het basispakket betaal je zo’n vierhonderd euro. Je kunt daarnaast ook kiezen om een combinatiepakket te kopen, bijvoorbeeld met extra camera’s erbij. Met het Somfy alarmsysteem bepaal je zelf wat je nodig hebt. Het systeem is slim genoeg om zich niet te laten misleiden door huisdieren of kinderen. Je zal dus niet onnodige meldingen krijgen, alleen wanneer het systeem een poging tot inbraak bijvoorbeeld herkent. 

 

Voordelen van Somfy alarmsysteem

Het voordeel van een Somfy alarmsysteem is dat alles draadloos is en vrijwel niets ingewikkelde installatie vereist. Het is een plug en play alarmsysteem. De bewegingssensor moet wel stevig vastgezet worden, omdat deze buiten geplaatst wordt. Je kunt ook buren of familie toegang tot het alarmsysteem geven – in beperkte mate. Zo bepaal je wie welke dingen wel of niet kan het met alarmsysteem. 

Beste Somfy Alarmsysteem aanbiedingen van Juli 2024