Somfy Alarmsysteem

Beveiliging staat voorop, maar welk Somfy alarmsysteem is de beste keuze voor jou? Wij vergelijken de top 5 op basis van functionaliteit, installatiegemak en prijs.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Somfy Protect Home Alarm
Somfy Protect Home Alarm
Voordelen
Melding op smartphone wanneer alarm afgaat. Dit alarmsysteem bestaat uit basisstation, 3 magneetcontacten, 2 afstandsbedieningen, bewegingssensor en sirene. Gemakkelijke installatie. Ook geschikt voor huisdieren (gaat niet af bij hond of kat).
Nadelen
Om het alarmsysteem goed te kunnen gebruiken heb je een betrouwbaar (24/7) wifi signaal nodig.
Somfy One Plus
Somfy One Plus
Voordelen
Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Ingebouwde bewegingsmelder. Sirene met een geluidsniveau van 90 decibel en IP-camera. Camera sluit zodra je thuis komt. 30 seconden video opname bij bewegingsdetectie. 7 dagen lang gratis beeld terugkijken.
Nadelen
De Somfy one plus is slechts in een kleur beschikbaar (wit).
Tip: Beste keuze
 Somfy Home Alarm + Indoor Camera Wit
Somfy Home Alarm + Indoor Camera Wit
Voordelen
Gemakkelijk te installeren. Stijlvol design. Uit te breiden tot 50 sensoren. Meldingen via app (ios of android). Zeer luid signaal van 90db. Veel opties voor ontgrendelen. Speciale nachtstand.
Nadelen
Dit alarmsysteem detecteert niet het openen van een schuifraam.
 Somfy Protexiom Advanced
Somfy Protexiom Advanced
Voordelen
Zeer compleet draadloos alarmsysteem. Inclusief bedieningspaneel, centrale, NFC-tag, sirene en afstandsbediening, 2 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren. Alle elementen voorgeprogrammeerd. Bij stroomuitval overschakelen op simkaart. Garantie 5 jaar.
Nadelen
Dit Somfy alarmsysteem is duurder dan een gemiddeld alarmsysteem.
 Somfy Protect Home Alarm + Outdoor Camera Wit
Somfy Protect Home Alarm + Outdoor Camera Wit
Voordelen
Zeer gebruiksvriendelijk alarmsysteem. Werkt met app. Zorgvuldig af te stemmen sensoren en camera. Groot bereik. Vaste dagen en uren in te stellen. Bewegingsmelder valt amper op, zeer klein. Olisto en IFTTT integratie.
Nadelen
Link kan niet te ver weg van de router omdat anders het signaal wegvalt.

Beste Somfy alarmsysteemKoopgids: Welke Somfy alarmsysteem is de beste koop van april 2024?

Somfy is een merk dat zich richt op allerlei beveiligingen en verbeteringen voor in en om je huis. Met Somfy maak je je huis slim en veiliger tegelijkertijd. De producten van Somfy kun je gemakkelijk bedienen via apps. Somfy heeft geen eigen winkels, maar je kunt de producten van het merk wel vinden in speciaalzaken voor bijvoorbeeld zonwering. Zonwering is ook een grote productgroep van Somfy. Je kunt de producten ook gemakkelijk op hun website bestellen. Bijvoorbeeld een Somfy alarmsysteem, bekijk direct de top 5 best verkochte alarmsystemen van Somfy van dit moment.

Draadloze en slimme beveiliging van je huis

Een Somfy alarmsysteem is een draadloze beveiliging voor je huis. Het Somfy alarmsysteem is gemakkelijk in gebruik en je kunt het volledig aanpassen naar jouw wensen. Iedereen heeft een andere behoefte als het gaat om je veilig voelen, en dat begrijpen ze heel goed bij Somfy. Daarom kun je zelf kiezen wat je wel of niet wil gebruiken en hoe je het wil inzetten. Bij het Somfy alarmsysteem horen bijvoorbeeld camera’s, bewegingssensoren, sirenes, openingssensoren en rookdetectors. Je kiest zelf wat je installeert en bepaalt de instellingen via de bijbehorende app van het Somfy alarmsysteem.

Het basispakket

Het basispakket van het Somfy alarmsysteem bestaat uit drie tags, één sirene, één bewegingsmelder en twee sleutelhangers. De sleutelhangers zijn afstandsbedieningen voor het alarm. De tags zijn sensoren voor bij ramen of deuren die kunnen detecteren wanneer een deur of raam geopend wordt. Daarnaast hoort er ook een zogenaamde link bij het pakket, waarmee je het alarm aansluit op internet. Je kunt het basispakket nog uitbreiden met meer melders en detectoren en bijvoorbeeld camera’s. Somfy alarmproducten zijn simpel en elegant in design en witgekleurd.

Uitbreiden van de basis

Zo past het Somfy alarmsysteem altijd in je interieur of valt het weg. Voor het basispakket betaal je zo’n vierhonderd euro. Je kunt daarnaast ook kiezen om een combinatiepakket te kopen, bijvoorbeeld met extra camera’s erbij. Met het Somfy alarmsysteem bepaal je zelf wat je nodig hebt. Het systeem is slim genoeg om zich niet te laten misleiden door huisdieren of kinderen. Je zal dus niet onnodige meldingen krijgen, alleen wanneer het systeem een poging tot inbraak bijvoorbeeld herkent.

Voordelen van Somfy alarmsysteem

Het voordeel van een Somfy alarmsysteem is dat alles draadloos is en vrijwel niets ingewikkelde installatie vereist. Het is een plug en play alarmsysteem. De bewegingssensor moet wel stevig vastgezet worden, omdat deze buiten geplaatst wordt. Je kunt ook buren of familie toegang tot het alarmsysteem geven – in beperkte mate. Zo bepaal je wie welke dingen wel of niet kan het met alarmsysteem.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Somfy alarmsysteem

Is het Somfy alarmsysteem geschikt voor grote woningen?

Ja, Somfy biedt systemen die schaalbaar zijn voor zowel kleine als grote woningen.

Is installatie van het alarmsysteem zelf te doen?

Absoluut, de meeste Somfy systemen zijn ontworpen voor eenvoudige DIY-installatie.

Werkt het systeem met smartphones?

Ja, er zijn Somfy apps waarmee je het systeem op afstand kunt bedienen.

Zijn er maandelijkse abonnementskosten?

Sommige diensten vereisen een abonnement, maar basissystemen vaak niet.

Hoe betrouwbaar is een Somfy alarmsysteem?

Zeer betrouwbaar. Somfy heeft een goede reputatie op het gebied van beveiliging en kwaliteit.

Top 5 Beste kopen
Logo