Dyson Supersonic föhn
Bijgewerkt: Maart 2023

Dyson Supersonic föhn

Dyson Supersonic föhn

Wanneer je op zoek bent naar de Rolls Royce onder de haardrogers, dan zit je met de aanschaf van de Dyson Supersonic haardroger helemaal goed. Deze allernieuwste generatie haardroger wijkt qua innovatie, technische snufjes en uiterlijk dan ook volledig af van een traditionele haardroger.
Het merk Dyson staat al jarenlang bekend om innovatie, topkwaliteit en het moderne design.
Dit product is in september 2020 met een 8,7 het best reviewed. Op het gebied van gebruiksgemak, duurzaamheid en vormgeving scoort het product uitstekend en goed op het gebied van de mogelijkheden.

Wat maakt de Dyson Supersonic föhn zo bijzonder?

Alleen al het uiterlijk van deze haardroger is totaal verschillend van wat je waarschijnlijk gewend bent. Wie deze zeer luxe uitgevoerde design haardroger voor de eerste keer ziet, heeft er wellicht geen idee van dat het hier om een föhn gaat. Bijzonder is het ronde gat, dat geen enkele luchtverplaatsing doet vermoeden. Deze föhn is licht, klein én stil.
Omdat de krachtige V9-motor van deze föhn in het handvat is geplaatst, komt het zwaartepunt hierdoor anders te liggen en is de gewichtsverdeling beter. Daardoor is de föhn, zelfs voor kleinere kinderen, makkelijk hanteerbaar en ligt lekker in de hand.

Wat zijn de voordelen van de Dyson Supersonic föhn?

Behalve het hierboven al benoemde lichtere gewicht en betere hanteerbaarheid heeft deze föhn nog meer voordelen.

De nieuwste technologieën in je föhn

Dankzij de Air Multiplier Technologie en de warmtesensor wordt je haar tijdens drogen of stylen optimaal beschermd. Elke seconde wordt de luchttemperatuur gemeten en zonodig door een intelligente microprocessor gecorrigeerd. Door deze slimme warmteregeling kunnen te hoge temperaturen, die schadelijk voor je haar zijn, worden voorkomen. Je haar behoudt hierdoor zijn natuurlijke glans.

Via het ronde gat in de kop wordt extra lucht aangezogen om een krachtige luchtstroom te creëeren. Daardoor is je haar sneller droog. Het vermogen van 1600 Watt, drie snelheden en vier temperatuurstanden dragen mede aan de relatief korte droogtijd bij. Aan de achterkant van de föhn bevinden zich drie knopjes waarmee je zowel de temperatuur als de blaasstanden instelt. Een andere temperatuur of blaasstand stel je heel gemakkelijk met deze knopjes in, ook tijdens het föhnen of stylen. Om je haar langer in model te houden kun je het met de coolshot fixeren.

Magnetische opzetstukken

Deze luxe haardroger wordt met drie magnetische opzetstukken geleverd. Die zijn door het magnetische systeem heel eenvoudig op de föhn te plaatsen en natuurlijk ook weer te verwijderen. Door de dubbele behuizing van de opzetstukken woorden deze niet warm en kun je ze zelfs direct onder het föhnen verwisselen. Met het opzetstuk voor glad haar wordt je haar langzaam met een brede, zachte luchtstroom gedroogd.

Ben je nog niet helemaal tevreden over je styling? De styling concentrator blaast alleen daar waar jij het nodig hebt lucht. De rest van je kapsel blijft in tact en raakt niet in de war. 

Voor het drogen van je krullen of het bereiken van meer volume gebruik je de diffuser. Omdat dit opzetstuk de lucht regelmatig verspreid, zal het haar minder kroezen. Negatieve ionen voorkomen statisch haar. Met het royale elektriciteitssnoer van bijna drie meter kun je deze föhn overal gebruiken.

Beste Dyson Supersonic föhn aanbiedingen van Maart 2023