Dyson Supersonic föhn

Op zoek naar een premium föhn? Wij vergelijken de top 5 Dyson Supersonic föhns op basis van kracht, functies en prijs om je te helpen de beste keuze te maken.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Dyson Supersonic föhn Roze
Dyson Supersonic föhn Roze
Voordelen
Lang snoer. Ligt goed in de hand. Zeer stijlvol design. Intelligente warmteregelaar meet de föhn de luchttemperatuur 20 keer per seconde. Droogt stuk sneller dan andere föhns. Licht qua gewicht, makkelijk mee te nemen.
Nadelen
De prijs van deze Dyson föhn ligt hoger dan die van een gemiddelde föhn.
Dyson Supersonic föhn Nikkel koper
Dyson Supersonic föhn Nikkel koper
Voordelen
Exclusieve kleur. Met Flyaway opzetstuk. Snel drogen. Zonder extreme hitte. Lichter, kleiner en stiller dan andere haardrogers.
Nadelen
De prijs is hoger dan gemiddeld.
Tip: Beste keuze
Dyson Supersonic föhn Pruisisch blauw en koper
Dyson Supersonic föhn Pruisisch blauw en koper
Voordelen
De nieuwste technologie Dyson Supersonic föhn. Vijf stylingopzetstukken inclusief het nieuwe Flyaway opzetstuk. Intelligente warmteregeling. Aangedreven door de digitale V9-motor van Dyson.
Nadelen
Deze Dyson Supersonic föhn Pruisisch blauw en koper Cadeau editie is slechts tijdelijk en beperkt beschikbaar.
Dyson Supersonic föhn fuchsia
Dyson Supersonic föhn fuchsia
Voordelen
Inclusief 4 opzetstukken en 2 accessoires , ontworpen voor verschillende haartypen. Vermogen van 1600 watt. Voorkomt statisch haar. 4 warmtestanden en 3 blaassnelheden.
Nadelen
Je ontvangt geen etui om de föhn en alle accessoires in op te bergen of mee te nemen op reis.
Dyson Supersonic föhn zwart
Dyson Supersonic föhn zwart
Voordelen
Geschikt voor elk type haar. Met sterke AC-motor in het handvat voor de juiste balans. Opzetstuk voor glad haar, Styling Concentrator, Diffuser. Maakt weinig geluid tijdens gebruik. Geen pluizig haar.
Nadelen
Deze Dyson föhn is helaas niet draadloos te gebruiken.

Beste Dyson Supersonic föhnKoopgids: Welke Dyson Supersonic föhn is de beste koop van mei 2024?

Wanneer je op zoek bent naar de Rolls Royce onder de haardrogers, dan zit je met de aanschaf van de Dyson Supersonic haardroger helemaal goed. Deze allernieuwste generatie haardroger wijkt qua innovatie, technische snufjes en uiterlijk dan ook volledig af van een traditionele haardroger.
Het merk Dyson staat al jarenlang bekend om innovatie, topkwaliteit en het moderne design.
Dit product is in september 2024 met een 8,7 het best reviewed. Op het gebied van gebruiksgemak, duurzaamheid en vormgeving scoort het product uitstekend en goed op het gebied van de mogelijkheden.

Wat maakt de Dyson Supersonic föhn zo bijzonder?

Alleen al het uiterlijk van deze haardroger is totaal verschillend van wat je waarschijnlijk gewend bent. Wie deze zeer luxe uitgevoerde design haardroger voor de eerste keer ziet, heeft er wellicht geen idee van dat het hier om een föhn gaat. Bijzonder is het ronde gat, dat geen enkele luchtverplaatsing doet vermoeden. Deze föhn is licht, klein én stil.
Omdat de krachtige V9-motor van deze föhn in het handvat is geplaatst, komt het zwaartepunt hierdoor anders te liggen en is de gewichtsverdeling beter. Daardoor is de föhn, zelfs voor kleinere kinderen, makkelijk hanteerbaar en ligt lekker in de hand.

Wat zijn de voordelen van de Dyson Supersonic föhn?

Behalve het hierboven al benoemde lichtere gewicht en betere hanteerbaarheid heeft deze föhn nog meer voordelen.

De nieuwste technologieën in je föhn

Dankzij de Air Multiplier Technologie en de warmtesensor wordt je haar tijdens drogen of stylen optimaal beschermd. Elke seconde wordt de luchttemperatuur gemeten en zonodig door een intelligente microprocessor gecorrigeerd. Door deze slimme warmteregeling kunnen te hoge temperaturen, die schadelijk voor je haar zijn, worden voorkomen. Je haar behoudt hierdoor zijn natuurlijke glans.

Via het ronde gat in de kop wordt extra lucht aangezogen om een krachtige luchtstroom te creëeren. Daardoor is je haar sneller droog. Het vermogen van 1600 Watt, drie snelheden en vier temperatuurstanden dragen mede aan de relatief korte droogtijd bij. Aan de achterkant van de föhn bevinden zich drie knopjes waarmee je zowel de temperatuur als de blaasstanden instelt. Een andere temperatuur of blaasstand stel je heel gemakkelijk met deze knopjes in, ook tijdens het föhnen of stylen. Om je haar langer in model te houden kun je het met de coolshot fixeren.

Magnetische opzetstukken

Deze luxe haardroger wordt met drie magnetische opzetstukken geleverd. Die zijn door het magnetische systeem heel eenvoudig op de föhn te plaatsen en natuurlijk ook weer te verwijderen. Door de dubbele behuizing van de opzetstukken woorden deze niet warm en kun je ze zelfs direct onder het föhnen verwisselen. Met het opzetstuk voor glad haar wordt je haar langzaam met een brede, zachte luchtstroom gedroogd.

Ben je nog niet helemaal tevreden over je styling? De styling concentrator blaast alleen daar waar jij het nodig hebt lucht. De rest van je kapsel blijft in tact en raakt niet in de war.

Voor het drogen van je krullen of het bereiken van meer volume gebruik je de diffuser. Omdat dit opzetstuk de lucht regelmatig verspreid, zal het haar minder kroezen. Negatieve ionen voorkomen statisch haar. Met het royale elektriciteitssnoer van bijna drie meter kun je deze föhn overal gebruiken.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Dyson Supersonic föhn

Is de Dyson Supersonic het geld waard?

Hoewel duur, biedt het geavanceerde technologie en functies die je haar gezonder kunnen maken.

Hoe snel droogt het je haar?

Dankzij de krachtige motor en luchtstroom droogt het je haar aanzienlijk sneller dan traditionele föhns.

Is het geschikt voor alle haartypes?

Ja, het heeft meerdere opzetstukken en warmtestanden voor verschillende haartypes.

Hoe luid is de Dyson Supersonic?

Het apparaat is ontworpen om geluidsniveaus te minimaliseren, waardoor het stiller is dan veel andere föhns.

Heeft Dyson een goede garantie?

Ja, de Dyson Supersonic wordt geleverd met wettelijke fabrieksgarantie, doorgaans twee jaar.

Top 5 Beste kopen
Logo