Heineken Blade
Bijgewerkt: Juli 2024

Heineken Blade

Heineken Blade

 

De Heineken Blade is een professionele biertap. In eerste instantie was de tapinstallatie voor de horeca bedoeld, maar deze is nu ook beschikbaar als thuistap. De Heineken Blade maakt gebruik van 8 liter fusten, waardoor je maar liefst 30 biertjes tapt met deze thuistap. Met de Blade kun je daarnaast verschillende speciaalbieren tappen, zonder dat je hiervoor direct een volledige tapinstallatie aan hoeft te schaffen.

Het verschil tussen de Blade en The Sub

Veel thuistappers gaven aan dat er alleen (te) kleine fusten aangesloten konden worden op The Sub thuistap. Deze heeft namelijk een vermogen van slechts twee liter bier. Dit zijn maximaal acht glazen die je uit een torp haalt, de naam voor een fust voor de Sub tab. Het grote voordeel van de Blade is dat je hier een 8 liter fust op aansluit, zodat je gewoon lekker door kunt blijven tappen voor jezelf en je vrienden.

Daarnaast is het professioneel biertapsysteem erg eenvoudig in gebruik. Zo heb je alleen een stopcontact nodig om deze thuistap te installeren en een ruimte van 30 bij 50 centimeter op je bar of aanrecht. Er wordt gebruikgemaakt van BrewLock PET Fusten van 8 liter, die je in een handomdraai vervangt. Er zijn verschillende bieren beschikbaar voor de Blade. Deze kun je online bestellen. Eerst had je alleen de keuze uit Heineken, Heineken 0.0 en het Affligem Blond Blade fust. Later is het assortiment voor deze thuistap uitgebreid met onder andere Birra Moretti en Amstel Radler.

Waar koop je de Heineken Blade biertap?

De Heineken Blade biertap is bij diverse webshops verkrijgbaar. Bestel deze bijvoorbeeld direct bij Heineken zelf of via Bol.com of een (online) drankenspeciaalzaak. De Blade kost €450,00, maar je hebt de keuze uit diverse bundels. Als je een bundel koopt, krijg je niet alleen de thuistap geleverd maar wordt deze aangevuld met fusten en accessoires. Zo kun je direct aan de slag met jouw thuistap. Het basispakket bestaat uit een Blade thuistap in combinatie met twee fusten van één merk. Wil jij twee fusten van verschillende biermerken ontvangen? Dan kies je voor een combipakket. Hierbij ontvang je bovendien dertig bierglazen en een afschuimer. Het startpakket bevat bierglazen, 4 fusten van hetzelfde biermerk en een afschuimer. Het premiumpakket is het meest uitgebreide pakket en bevat alles uit het standaardpakket plus een meegeleverde spoelborstel en een spatelhouder.

Hoe kom je aan een Heineken Blade kortingscode?

Regelmatig is er een kortingscode beschikbaar waarmee je jouw thuistap met een mooie korting kunt bestellen. Een goede manier om geen korting mis te lopen is door je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Heineken. Volg de bierbrouwer ook op social media om op de hoogte te blijven van kortingscodes en andere mogelijkheden om korting te pakken. Zo krijg je met een kortingcode tot wel 10% korting op je Heineken Blade. Zo bespaar je eenvoudig een paar tientjes. Daarnaast is een kortingscode soms goed voor gratis verzending van jouw bestelling.

Beste Heineken Blade aanbiedingen van Juli 2024