Hot Wheels Racebaan

Op zoek naar de ultieme race-ervaring voor je kind? Ontdek de top 5 Hot Wheels racebanen, gerangschikt op opbouwtijd, functies en duurzaamheid. Start de motoren!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Hot Wheels Ultimate Garage 2020
Hot Wheels Ultimate Garage 2020
Voordelen
De hoogste Hot Wheels racebaan die beschikbaar is. Inclusief lift voor 2 hot wheels auto's. Gemaakt van stevig kunststof. Meerdere speelmodi. Kan aan andere Hot Wheels sets worden vastgemaakt. Inclusief 2 autootjes.
Nadelen
Deze hot wheels racebaan neemt aardig wat ruimte in beslag.
Hot Wheels Kurkentrekker Crash
Hot Wheels Kurkentrekker Crash
Voordelen
Unieke spiraalvorm zorgt voor hoge snelheid. Drievoudige looping met 3 crashzones en 3 hogesnelheidsboosters. Test je vaardigheden en je probleemoplossend. Geschikt voor 2 kinderen tegelijk. Gemakkelijk in elkaar te zetten.
Nadelen
Deze hot wheels racebaan is niet geschikt voor kinderen tot 5 jaar.
Tip: Beste keuze
Hot Wheels Autolift Expressway Inclusief 5 Auto's
Hot Wheels Autolift Expressway Inclusief 5 Auto's
Voordelen
Aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Meest geschikt voor kinderen tussen 5 en 8 jaar. Uitbreidbaar met andere hot wheels racebanen. Eenvoudig te monteren. Weegt slechts 1,5kg, makkelijk op te ruimen.
Nadelen
Batterijen voor deze hot wheels racebaan worden standaard niet meegeleverd.
Hot Wheels Action Wolkenkrabber Crash
Hot Wheels Action Wolkenkrabber Crash
Voordelen
Auto's laten crashen. Met meerdere auto's tegelijkertijd racen. Parkeerruimte voor meer dan 20 auto's. Eenvoudig in te klappen/ op te bergen. 1 jaar garantie. Mogelijk tot uitbreiden. Gemaakt van kunststof, kan bijna niet kapot.
Nadelen
Deze hot wheels racebaan maakt aardig wat geluid tijdens het gebruik.
Hot Wheels City Air Attack Dragon
Hot Wheels City Air Attack Dragon
Voordelen
Gemotoriseerde speelset met draak. Mooie geluidseffecten. Combineren met andere Hot wheels sets en hellingen. Staat stevig op de grond maar toch licht qua gewicht. Batterijen worden meegeleverd.
Nadelen
Er wordt standaard maar 1 hot wheels auto meegeleverd bij deze racebaan.

Beste Hot Wheels RacebaanKoopgids: Welke Hot Wheels Racebaan is de beste koop van april 2024?

Een Hot Wheels baan vind je al voor kinderen vanaf 3 jaar. Hot Wheels is een populair merk op het gebied van modelauto’s en speelgoedauto’s. Het merk bestaat al meer dan vijftig jaar en begon ooit met een kleine collectie modelautootjes. Inmiddels is Hot Wheels bekend van haar speelgoedauto’s en racebanen. Hot Wheels is in Amerika geïntroduceerd, maar is nu ook al meerdere jaren bekend in Europa en Nederland. Een Hot Wheels baan is dan ook in vele vormen te verkrijgen.

Voor alle leeftijden

Een Hot Wheels baan is niet alleen voor kleine kinderen. Ook tieners en volwassenen kunnen er veel plezier aan beleven. Je vindt Hot Wheels banen dan ook voor verschillende leeftijdscategorieën. Voor kinderen tussen de 5 en 9 jaar zul je de meeste variatie vinden in het aanbod, ongeacht waar je zoekt naar een Hot Wheels baan. Er zijn ook Hot Wheels banen met thema’s, zoals Star Wars bijvoorbeeld. Daarnaast is er een ruime collectie in samenwerking met Nintendo’s Mario Kart. Daarmee bouw je je eigen Mario Kart racebaan met Hot Wheels.

Je eigen racebaan maken

Je kunt sowieso zelf je Hot Wheels baan bouwen met de track builder pakketten. Er zijn pakketten waarmee je loops kunt inbouwen in je Hot Wheels baan, of juist boosts. Ook zijn er track builder pakketten om een stuntbaan te maken van je Hot Wheels baan, evenals crash onderdelen voor je racebaan. Of ga voor Hot Wheels City en bouw garages of om een vulkaan of draak heen. Ook haaien en autowasstraten kunnen onderdeel worden van jouw Hot Wheels baan.

Waar te koop

Je koopt een Hot Wheels baan op verschillende plekken. Uiteraard kun je bij de meeste speelgoedwinkels voldoende aanbod vinden. Ditzelfde geldt voor de webshops van diezelfde speelgoedwinkels. Ook online kun je op verschillende plekken een Hot Wheels baan vinden. Denk bijvoorbeeld aan Bol.com of Wehkamp. Maar ook Amazon heeft een ruime collectie voor Hot Wheels banen en onderdelen voor je Hot Wheels baan. Er zijn dus voldoende opties om je Hot Wheels baan te kopen, of deze nu voor jouzelf is of voor de kinderen.

Een Hot Wheels baan bouw je dus zelf en kun je zo gek maken als je zelf wil. Met aanvullende onderdelen breid je je racebaan uit of verbouw je hem. Er zijn niet alleen allerlei onderdelen voor je racebaan, maar ook de auto’s hebben een ruim gevarieerd assortiment. Van monster trucks tot Mario Kart personages. Als je al een basis track builder pakket hebt, kun je je Hot Wheels baan uitbreiden met extra onderdelen zoals loops, crashes en stunts.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Hot Wheels Racebaan

Is de Hot Wheels racebaan geschikt voor alle leeftijden?

Over het algemeen aanbevolen voor kinderen vanaf 4 jaar.

Zijn race auto’s inbegrepen?

Dit varieert per set, in principe bevat elke set altijd één of meerdere auto’s.

Is de racebaan uitbreidbaar?

Ja, de meeste Hot Wheels tracks kunnen worden uitgebreid met extra sets.

Werkt de racebaan op batterijen?

Sommige modellen vereisen batterijen, meestal voor speciale functies of loops.

Is het eenvoudig om op te zetten en af te breken?

Er zit wat verschil in de modellen, maar ze zijn in principe gemaakt om door kinderen opgezet te kunnen worden.

Top 5 Beste kopen
Logo