Hot Wheels Racebaan
Bijgewerkt: Maart 2023

Hot Wheels Racebaan

Hot Wheels Racebaan

Hot Wheels racebaan

Een Hot Wheels baan vind je al voor kinderen vanaf 3 jaar. Hot Wheels is een populair merk op het gebied van modelauto’s en speelgoedauto’s. Het merk bestaat al meer dan vijftig jaar en begon ooit met een kleine collectie modelautootjes. Inmiddels is Hot Wheels bekend van haar speelgoedauto’s en racebanen. Hot Wheels is in Amerika geïntroduceerd, maar is nu ook al meerdere jaren bekend in Europa en Nederland. Een Hot Wheels baan is dan ook in vele vormen te verkrijgen. 

Voor alle leeftijden

Een Hot Wheels baan is niet alleen voor kleine kinderen. Ook tieners en volwassenen kunnen er veel plezier aan beleven. Je vindt Hot Wheels banen dan ook voor verschillende leeftijdscategorieën. Voor kinderen tussen de 5 en 9 jaar zul je de meeste variatie vinden in het aanbod, ongeacht waar je zoekt naar een Hot Wheels baan. Er zijn ook Hot Wheels banen met thema’s, zoals Star Wars bijvoorbeeld. Daarnaast is er een ruime collectie in samenwerking met Nintendo’s Mario Kart. Daarmee bouw je je eigen Mario Kart racebaan met Hot Wheels. 

Je eigen racebaan maken

Je kunt sowieso zelf je Hot Wheels baan bouwen met de track builder pakketten. Er zijn pakketten waarmee je loops kunt inbouwen in je Hot Wheels baan, of juist boosts. Ook zijn er track builder pakketten om een stuntbaan te maken van je Hot Wheels baan, evenals crash onderdelen voor je racebaan. Of ga voor Hot Wheels City en bouw garages of om een vulkaan of draak heen. Ook haaien en autowasstraten kunnen onderdeel worden van jouw Hot Wheels baan. 

Waar te koop

Je koopt een Hot Wheels baan op verschillende plekken. Uiteraard kun je bij de meeste speelgoedwinkels voldoende aanbod vinden. Ditzelfde geldt voor de webshops van diezelfde speelgoedwinkels. Ook online kun je op verschillende plekken een Hot Wheels baan vinden. Denk bijvoorbeeld aan Bol.com of Wehkamp. Maar ook Amazon heeft een ruime collectie voor Hot Wheels banen en onderdelen voor je Hot Wheels baan. Er zijn dus voldoende opties om je Hot Wheels baan te kopen, of deze nu voor jouzelf is of voor de kinderen. 

Een Hot Wheels baan bouw je dus zelf en kun je zo gek maken als je zelf wil. Met aanvullende onderdelen breid je je racebaan uit of verbouw je hem. Er zijn niet alleen allerlei onderdelen voor je racebaan, maar ook de auto’s hebben een ruim gevarieerd assortiment. Van monster trucks tot Mario Kart personages. Als je al een basis track builder pakket hebt, kun je je Hot Wheels baan uitbreiden met extra onderdelen zoals loops, crashes en stunts. 

Beste Hot Wheels racebaan aanbiedingen van Maart 2023