Kidkraft Poppenhuis

Op zoek naar het perfecte KidKraft poppenhuis? Wij hebben de top 5 voor je vergeleken op basis van ontwerp, duurzaamheid en speelmogelijkheden. Vind hier jouw droompoppenhuis!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
KidKraft Juliette houten Poppenhuis
KidKraft Juliette houten Poppenhuis
Voordelen
Modern poppenhuis met rustige kleuren. 120 cm hoog en drie verdiepingen en 5 kamers. 15-delig accessoirepakket met hocker, eettafelset en meer inbegrepen. Gewelfd plafond met gouden kroonluchter.
Nadelen
Het in elkaar zetten van dit poppenhuis kost enige tijd.
KidKraft Amelia Poppenhuis
KidKraft Amelia Poppenhuis
Voordelen
120 cm hoog poppenhuis. Geschikt voor alle leeftijden. 3 etages, 4 kamers en een balkon. Inclusief schuivende lift. Slimme, stevige houten constructie. 15 delige accessoires set. Eenvoudig in elkaar te zetten.
Nadelen
Dit poppenhuis is alleen verkrijgbaar in de kleur roze.
Tip: Beste keuze
KidKraft Grand View Mansion Poppenhuis
KidKraft Grand View Mansion Poppenhuis
Voordelen
Zeer groot poppenhuis. Met meerdere kinderen tegelijk spelen. Acht kamers en 34 meubelstukken. Schuiflift, deuren en ramen. Geschikt voor poppen van 30cm. Zeer snelle montage. Gemaakt van degelijke materialen, kan tegen stootje.
Nadelen
De prijs van dit poppenhuis ligt een stuk hoger dan die van een gemiddeld poppenhuis.
 KidKraft Emily Poppenhuis - hoogte van 88,5 cm
KidKraft Emily Poppenhuis - hoogte van 88,5 cm
Voordelen
Aantrekkelijk geprijsd poppenhuis. Ook geschikt voor kleine slaapkamers. 3 etages. Geschikt voor kinderen tussen 3-10 jaar. Inclusief dakterras. Verschillende accessoires meegeleverd.
Nadelen
Aan dit poppenhuis kunnen niet meerdere kinderen tegelijk spelen.
 Poppy Dollhouse
Poppy Dollhouse
Voordelen
11-delige accessoireset. Drie verdiepingen speelplezier met vier kamers. Werkende voordeur en ramen. Traditioneel ontwerp met authentieke details. Gedetailleerde decoraties. Gemaakt van stevige duurzame materialen.
Nadelen
Het in elkaar zetten van dit poppenhuis is iets moeilijker dan andere poppenhuizen.

Beste Kidkraft PoppenhuisKoopgids: Welk Kidkraft Poppenhuis is de beste koop van juni 2024?

Kidkraft is een van oorsprong Amerikaans merk dat inmiddels in meer dan 90 landen verkrijgbaar is. Zo ook in Europa en zelfs in Nederland. Kidkraft maakt speelgoed voor kinderen voor zowel binnen als buiten speelplezier. Een populair product in Amerika is het Kidkraft poppenhuis. Zo’n Kidkraft poppenhuis kun je ook in Nederland vinden. De poppenhuizen doen echt Amerikaans aan vanwege hun grootte. Kidkraft streeft ernaar om kinderen hun fantasie en creativiteit te stimuleren met hun speelgoed. Bekijk direct de top 5 best verkochte poppenhuizen van dit moment als je geen tijd hebt om uitgebreid te vergelijken.

Breed aanbod aan Kidkraft poppenhuizen

Een Kidkraft poppenhuis is er te krijgen in bijna 50 verschillende uitvoeringen. Een Kidkraft poppenhuis wordt voornamelijk van hout gemaakt en is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. De meeste poppenhuizen van Kidkraft zijn wel minimaal een meter hoog. Er zijn poppenhuizen geschikt voor poppen van verschillende formaten. Zo zijn er poppenhuizen voor poppen van 12 of van 30 centimeter. Meestal is een Kidkraft poppenhuis geschikt voor poppen van 30 centimeter. Voor dit formaat zijn er zelfs Kidkraft poppenhuis Mansions. Van de Mansions in de poppenhuizen zijn er zes varianten te vinden.

Mansions

De prijzen voor deze variant Kidkraft poppenhuizen liggen tussen de 235 en 310 euro per poppenhuis. Beide hebben een hoogte van 1,25 meter en meerdere verdiepingen. De goedkoopste, het majestueus herenhuis poppenhuis, heeft vier verdiepingen met in totaal acht kamers. De duurste heeft drie verdiepingen met in totaal tien kamers. Deze heet zo chic poppenhuis en je kunt aan alle kanten van het huis spelen. Dit is in tegenstelling tot de meeste poppenhuizen die aan één kant open zijn.

Voor kleine poppen en kleine prijzen

De poppenhuizen voor kleinere poppen hebben ook lagere prijzen. De goedkoopste hier is slechts 55 euro. De duurste daarentegen is 120 euro. Eigenlijk zijn er twee duurste: Chelsea Doll Cottage en Abbey Manor poppenhuis. Ze zijn met 72 centimeter even hoog en hebben beide drie verdiepingen en vijf kamers. Waar de Chelsea een balkon heeft, heeft de Abbey een verwijderbare veranda bij het Kidkraft poppenhuis. Het goedkoopste Kidkraft poppenhuis voor kleinere poppen is het Charlie poppenhuis. Dit poppenhuis heeft ook drie verdiepingen en maar liefst acht kamers. Ook in dit poppenhuis kun je van alle kanten in het huis spelen.

Prijzen en winkels

Dit poppenhuis is de goedkoopste optie van alle huizen. Met 320 euro is de Zo chic Herenhuis het duurst. Je vindt tussen deze twee opties nog talloze poppenhuizen voor verschillende prijzen. Er zijn ook poppenhuizen met een thema en Barbiehuizen. Je kunt via de eigen website een Kidkraft poppenhuis bestellen, maar ze zijn ook te vinden op Bol.com en andere webwinkels.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Kidkraft Poppenhuis

Is een KidKraft poppenhuis geschikt voor alle leeftijden?

Meestal aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar vanwege kleine onderdelen.

Is het poppenhuis voorgemonteerd?

Nee, montage is vereist, maar er is een duidelijke instructie bijgevoegd.

Zijn er accessoires inbegrepen?

Ja, de meeste modellen komen met een scala aan meubels en accessoires.

Is een KidKraft poppenhuis duurzaam?

KidKraft staat bekend om zijn duurzame en stevige constructie.

Kan het poppenhuis buiten gebruikt worden?

Nee, deze poppenhuizen zijn bedoeld voor binnengebruik.

Top 5 Beste kopen
Logo