Kidkraft Poppenhuis
Bijgewerkt: Maart 2023

Kidkraft Poppenhuis

Kidkraft Poppenhuis

Kidkraft poppenhuis

Kidkraft is een van oorsprong Amerikaans merk dat inmiddels in meer dan 90 landen verkrijgbaar is. Zo ook in Europa en zelfs in Nederland. Kidkraft maakt speelgoed voor kinderen voor zowel binnen als buiten speelplezier. Een populair product in Amerika is het Kidkraft poppenhuis. Zo’n Kidkraft poppenhuis kun je ook in Nederland vinden. De poppenhuizen doen echt Amerikaans aan vanwege hun grootte. Kidkraft streeft ernaar om kinderen hun fantasie en creativiteit te stimuleren met hun speelgoed. Bekijk direct de top 5 best verkochte poppenhuizen van dit moment als je geen tijd hebt om uitgebreid te vergelijken.

Breed aanbod aan Kidkraft poppenhuizen

Een Kidkraft poppenhuis is er te krijgen in bijna 50 verschillende uitvoeringen. Een Kidkraft poppenhuis wordt voornamelijk van hout gemaakt en is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. De meeste poppenhuizen van Kidkraft zijn wel minimaal een meter hoog. Er zijn poppenhuizen geschikt voor poppen van verschillende formaten. Zo zijn er poppenhuizen voor poppen van 12 of van 30 centimeter. Meestal is een Kidkraft poppenhuis geschikt voor poppen van 30 centimeter. Voor dit formaat zijn er zelfs Kidkraft poppenhuis Mansions. Van de Mansions in de poppenhuizen zijn er zes varianten te vinden.

Mansions

De prijzen voor deze variant Kidkraft poppenhuizen liggen tussen de 235 en 310 euro per poppenhuis. Beide hebben een hoogte van 1,25 meter en meerdere verdiepingen. De goedkoopste, het majestueus herenhuis poppenhuis, heeft vier verdiepingen met in totaal acht kamers. De duurste heeft drie verdiepingen met in totaal tien kamers. Deze heet zo chic poppenhuis en je kunt aan alle kanten van het huis spelen. Dit is in tegenstelling tot de meeste poppenhuizen die aan één kant open zijn. 

Voor kleine poppen en kleine prijzen

De poppenhuizen voor kleinere poppen hebben ook lagere prijzen. De goedkoopste hier is slechts 55 euro. De duurste daarentegen is 120 euro. Eigenlijk zijn er twee duurste: Chelsea Doll Cottage en Abbey Manor poppenhuis. Ze zijn met 72 centimeter even hoog en hebben beide drie verdiepingen en vijf kamers. Waar de Chelsea een balkon heeft, heeft de Abbey een verwijderbare veranda bij het Kidkraft poppenhuis. Het goedkoopste Kidkraft poppenhuis voor kleinere poppen is het Charlie poppenhuis. Dit poppenhuis heeft ook drie verdiepingen en maar liefst acht kamers. Ook in dit poppenhuis kun je van alle kanten in het huis spelen. 

 

Prijzen en winkels

Dit poppenhuis is de goedkoopste optie van alle huizen. Met 320 euro is de Zo chic Herenhuis het duurst. Je vindt tussen deze twee opties nog talloze poppenhuizen voor verschillende prijzen. Er zijn ook poppenhuizen met een thema en Barbiehuizen. Je kunt via de eigen website een Kidkraft poppenhuis bestellen, maar ze zijn ook te vinden op Bol.com en andere webwinkels. 

Beste Kidkraft Poppenhuis aanbiedingen van Maart 2023