Solid Carport

Op zoek naar de beste solid carport? Vergelijk nu de top 5 modellen en maak een weloverwogen keuze. Haal het maximale uit jouw carport!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Solid carport P711 + dakbedekking 15m² 304x500x225cm
Solid carport P711 + dakbedekking 15m² 304x500x225cm
Voordelen
De carport biedt optimale bescherming voor je auto of fiets. De carport is gemaakt van geïmpregneerd grenen. Een dakbedekking wordt meegeleverd. De carport is duurzaam. Met de carport ben je verzekerd tegen weersinvloeden.
Nadelen
De carport heeft geen zijwanden.
Solid garage S8331
Solid garage S8331
Voordelen
Het hout is onbehandeld, hierdoor kun je het de kleur geven die je wenst. Eenvoudig in elkaar te zetten. Beschikt over een kindvriendelijk slot. Je kunt meerdere optie kiezen bij deze garage. Stevig en stabiel.
Nadelen
Extra opties dien jezelf te kopen.
Tip: Beste keuze
Solid carport S7764 30m²
Solid carport S7764 30m²
Voordelen
Royale carport. Vervaardigd uit geïmpregneerd grenenhout. Duurzaam en een mooi ontwerp. De carport is voorzien van stevige balken. Je kunt twee auto’s kwijt onder de carport.
Nadelen
Je dient los een dak bij te kopen.
Solid carport Base S7721 306x506x250cm
Solid carport Base S7721 306x506x250cm
Voordelen
Optimale bescherming voor jouw auto of fiets. Je kunt de carport ook gebruiken als terrasoverkapping. Het is mogelijk de carport uit te breiden. De montage van de carport is zeer eenvoudig.
Nadelen
De dakbedekking is zelf te kiezen.
Solid carport S7755 20m²
Solid carport S7755 20m²
Voordelen
Optimaal balans voor een comfortabel gebruik. Gemaakt van hoogwaardig geïmpregneerd grenenhout. De carport wordt geleverd inclusief dak en wanden. Met deze carport kun jij lekker uit de wind zitten.
Nadelen
De carport dien je in elkaar te schroeven.

Beste Solid CarportKoopgids: Welke Solid Carport is de beste koop van juni 2024?

Wil jij je auto afgedekt parkeren bij je huis, maar geen grijze bouwconstructie? Misschien is een Solid carport dan precies wat jij nodig hebt. Solid is een Belgisch merk dat zich richt op houten constructies voor in de tuin. Ze weten dus hoe ze constructies moeten maken op een manier dat ze lang meegaan. En dat juist met hout. Terwijl hout veelal beïnvloed wordt door het weer en andere elementen van buiten. Met een Solid carport kun je langer genieten van je houten constructie. En hout staat een stuk vriendelijker dan andere materialen in je tuin.

Houten carport constructie

Een Solid carport heeft nog meer voordelen. Het merk heeft al bijna 30 jaar ervaring met houten constructies. Dat maakt het een betrouwbaar merk voor de houten constructies die zij leveren. Het voordeel is dat je ook gebruik kunt maken van die expertise bij de levering. Het is mogelijk om te kiezen voor het monteren en behandelen van de constructie bij levering namelijk. Zo wordt je carport of andere houten constructie door Solid niet alleen op de juiste manier in elkaar gezet, maar ook zodanig behandeld dat het voorlopig bestand is tegen invloeden.

Afdak en muur

Een Solid carport komt in verschillende uitvoeringen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een carport te nemen met enkel een afdak of een afdak en een muur. Zo blijft je auto droog als het regent en in de schaduw als de zon schijnt. Met een muur aan één kant kun je de grens tussen jou en je buren bijvoorbeeld aangeven. Je voorkomt ook beschadigingen aan je auto aan die kant van de carport. Dit soort varianten vind je in de modellen S77755, S7757 en S7758.

Afdak met balken

Het is ook mogelijk om een Solid carport aan te schaffen met een dak van balken. Je auto is dan niet volledig overdekt. Je kunt eventueel zelf kiezen voor een overdekking door een zijl of doek te plaatsen tussen de balken. Zo bepaal je zelf hoe en of je wil dat er overdekking op je carport komt. Je hebt meer opties als je voor deze variant gaat. Het gaat hier om de Solid carport modellen S7724, S7723, S7722, S7721, Modular S7764, Modular S7763, Modular S7762 en Modular S7761.

Met afgesloten ruimte

Tot slot zijn er een aantal modellen die meer afgesloten ruimte bieden. Bijvoorbeeld de Solid carport Garage. Deze is volledig afgesloten en heeft dus vier houten muren en natuurlijk een garagedeur. Het model is S7756. Andere opties met afgesloten ruimte geven je een schuur in plaats van een muur aan je carport. Dit zijn de S7754 en S7753. Achter de auto is dan ruimte om spullen in te bewaren.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Solid Carport

Wat is een solid carport?

Een solid carport is een overkapping die speciaal is ontworpen om auto’s te beschermen tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw en hagel. Het biedt ook bescherming tegen UV-straling en voorkomt dat vogels hun behoeften op de auto doen.

Welk materiaal wordt gebruikt voor een solid carport?

Solid carports worden meestal gemaakt van duurzame materialen zoals staal, aluminium of hout. Deze materialen zijn sterk en bestand tegen weersinvloeden, waardoor ze een langdurige bescherming bieden voor uw auto.

Kan ik mijn solid carport zelf installeren?

Ja, solid carports worden vaak geleverd als bouwpakketten met gedetailleerde instructies. Als u handig bent en over de juiste gereedschappen beschikt, kunt u uw solid carport waarschijnlijk zelf installeren. Het kan echter ook verstandig zijn om een professional in te schakelen om ervoor te zorgen dat de installatie correct en veilig wordt uitgevoerd.

Hoeveel auto’s kan een solid carport bevatten?

Dit hangt af van de grootte van de solid carport die u kiest. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, variërend van een enkele autogarage tot een carport voor meerdere auto’s. Het is belangrijk om de afmetingen van uw auto(‘s) te meten voordat u een solid carport koopt, zodat u er zeker van kunt zijn dat deze voldoende ruimte biedt.

Hoe onderhoud ik een solid carport?

Het onderhoud van een solid carport is over het algemeen vrij eenvoudig. Regelmatig schoonmaken met water en milde zeep is meestal voldoende om vuil en stof te verwijderen. Als uw solid carport van metaal is gemaakt, kunt u deze ook behandelen met een beschermende coating om roestvorming te voorkomen. Houten carports kunnen periodiek moeten worden behandeld met een beits of verf om ze te beschermen tegen vocht en andere weersinvloeden.

Top 5 Beste kopen
Logo