Solid Carport
Bijgewerkt: Maart 2023

Solid Carport

Solid Carport

Wil jij je auto afgedekt parkeren bij je huis, maar geen grijze bouwconstructie? Misschien is een Solid carport dan precies wat jij nodig hebt. Solid is een Belgisch merk dat zich richt op houten constructies voor in de tuin. Ze weten dus hoe ze constructies moeten maken op een manier dat ze lang meegaan. En dat juist met hout. Terwijl hout veelal beïnvloed wordt door het weer en andere elementen van buiten. Met een Solid carport kun je langer genieten van je houten constructie. En hout staat een stuk vriendelijker dan andere materialen in je tuin. 

 

Houten carport constructie

Een Solid carport heeft nog meer voordelen. Het merk heeft al bijna 30 jaar ervaring met houten constructies. Dat maakt het een betrouwbaar merk voor de houten constructies die zij leveren. Het voordeel is dat je ook gebruik kunt maken van die expertise bij de levering. Het is mogelijk om te kiezen voor het monteren en behandelen van de constructie bij levering namelijk. Zo wordt je carport of andere houten constructie door Solid niet alleen op de juiste manier in elkaar gezet, maar ook zodanig behandeld dat het voorlopig bestand is tegen invloeden. 

Afdak en muur

Een Solid carport komt in verschillende uitvoeringen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een carport te nemen met enkel een afdak of een afdak en een muur. Zo blijft je auto droog als het regent en in de schaduw als de zon schijnt. Met een muur aan één kant kun je de grens tussen jou en je buren bijvoorbeeld aangeven. Je voorkomt ook beschadigingen aan je auto aan die kant van de carport. Dit soort varianten vind je in de modellen S77755, S7757 en S7758. 

 

Afdak met balken

Het is ook mogelijk om een Solid carport aan te schaffen met een dak van balken. Je auto is dan niet volledig overdekt. Je kunt eventueel zelf kiezen voor een overdekking door een zijl of doek te plaatsen tussen de balken. Zo bepaal je zelf hoe en of je wil dat er overdekking op je carport komt. Je hebt meer opties als je voor deze variant gaat. Het gaat hier om de Solid carport modellen S7724, S7723, S7722, S7721, Modular S7764, Modular S7763, Modular S7762 en Modular S7761. 

 

Met afgesloten ruimte

Tot slot zijn er een aantal modellen die meer afgesloten ruimte bieden. Bijvoorbeeld de Solid carport Garage. Deze is volledig afgesloten en heeft dus vier houten muren en natuurlijk een garagedeur. Het model is S7756. Andere opties met afgesloten ruimte geven je een schuur in plaats van een muur aan je carport. Dit zijn de S7754 en S7753. Achter de auto is dan ruimte om spullen in te bewaren. 

Beste Solid Carport aanbiedingen van Maart 2023