Oris Fietsendrager
Bijgewerkt: Maart 2023

Oris Fietsendrager

Oris Fietsendrager

Op zoek naar een fietsendrager om je fiets of fietsen mee op vakantie te kunnen nemen? Wat dacht je van een Oris Fietsendrager fietsendrager. Oris Fietsendrager is een merk dat fietsendragers produceert en is onderdeel van Tradekar Benelux BV. Er zitten patenten op verschillende producten en onderdelen van Oris Fietsendrager. Je hebt dus sowieso een unieke fietsdrager. Daarnaast kun je rekenen op een stevige fietsendrager met duurzame kwaliteit. Oris heeft een breed assortiment aan fietsendragers geschikt voor verschillende aantallen fietsen. Je leest hieronder de opties per plaatsing van de fietsendrager op de auto.

 

Fietsen op de trekhaak

In veel gevallen zit een fietsendrager achter de auto, bevestigd op de trekhaak. Zo zijn er ook bij Oris Fietsendrager 14 opties voor een fietsendrager op de trekhaak. Wil je een fietsendrager op de trekhaak waarmee je je elektrische fiets of fietsen kunt vervoeren? Kies dan voor de Diamant, Diamant SG2, Diamant Bike Lift, Diamant SG2 PLUS of Amber I. De Amber I heeft ruimte voor slechts één fiets, de andere hebben ruimte voor twee fietsen. Meerdere elektrische fietsen vervoeren kan niet op de trekhaak met een Oris Fietsendrager fietsendrager. Gewone fietsen kunnen wel met drie of vier vervoerd worden op de trekhaak. Daarvoor zijn er de Diamant SG3, Amber II en Amber IV.

Fietsen aan de achterkant

Een andere manier om fietsen achter je auto te vervoeren is de Oris Fietsendrager fietsendrager Cross. Dit is een inklapbare fietsendrager. Je bevestigt de fietsendrager aan de achterkant van je auto of motorvoertuig. Er is ruimte voor twee fietsen op de Cross. Samen mogen deze maximaal 30 kilo wegen. Elektrische fietsen kun je niet vervoeren met de Cross fietsendrager. Je zet de fietsen op deze Oris Fietsendragerfietsendrager vast met afsluitbare framehouders. 

 

Fiets op het dak

Heb je liever je fietsen niet achter je auto, maar erop? Dan heb je bij Oris Fietsendrager drie opties. Deze varianten zijn niet geschikt voor elektrische fietsen. Er kan ook maar één fiets mee vervoerd worden. Die fiets mag maximaal 15 kilo wegen, meer kunnen de fietsendragers niet dragen. Wil je het gewicht op je dak beperken, dan kies je voor de Poker van 2,4 kilo. De andere opties zijn de Super-Bike van en Alustar van 3,6 kilo. Je bevestigt ook hier de fiets met framehouders. 

 

Waar te koop

Het meest gemakkelijk schaf je je nieuwe Oris Fietsendrager aan via de webshop van Pro-User. Zo koop je direct bij de aanbieder. Je kunt daarnaast ook in verschillende winkels terecht, bijvoorbeeld kampeerwinkels of winkels waar autoaccessoires te vinden zijn. Online is het aanbod ruim genoeg. Kijk bijvoorbeeld bij allround webshops zoals Bol.com. 

Beste Oris Fietsendrager aanbiedingen van Maart 2023