Oris Fietsendrager

Op zoek naar de beste Oris fietsendrager? Vergelijk de top 5 modellen voor veilig en gemakkelijk vervoer van je fiets. Ontdek nu de beste keuze!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Oris Tracc fietsendrager
Oris Tracc fietsendrager
Voordelen
Geschikt voor twee fietsen en kan uitgebreid worden naar drie fietsen. Eenvoudige montage op de trekhaak. De fietsendrager heeft een laadvermogen van ongeveer 60 kilo. De fietsendrager is kantelbaar en op te vouwen. Het gewicht van de fietsendrager is maar 17 kilo.
Nadelen
Alleen te verkrijgen in de kleur zwart met zilver.
Oris Tracc Fix4Bike fietsendrager
Oris Tracc Fix4Bike fietsendrager
Voordelen
Heeft een perfecte stabiliteit. De frameklemmen zijn afneembaar. Je kunt de fietsendrager eenvoudig kantelen door middel van een voetpedaal. Je krijgt gratis een opbergtas bij de fietsendrager. De fietsendrager beschikt over een anti diefstalbeveiliging.
Nadelen
Een oprijgoot kun je zelf bijkopen.
Tip: Beste keuze
Oris Traveller II FIXMATIC Fietsendrager
Oris Traveller II FIXMATIC Fietsendrager
Voordelen
Goede prijs en kwaliteitsverhouding. De fietsendrager kan een gewicht van 60 kilo dragen. Doordat de fietsendrager kantelbaar is kun je nog steeds bij de kofferbak. De fietsendrager heeft geïntrigeerde sloten zo ben je beveilig tegen diefstal. De fietsendrager is eenvoudig op te bergen.
Nadelen
Niet geschikt voor een fatbike.
Oris Traveller III FIXMATIC Fietsendrager
Oris Traveller III FIXMATIC Fietsendrager
Voordelen
De fietsendrager is geschikt voor drie fietsen. Je kunt de fietsendrager ruimtebesparend opbergen. De montage is zeer eenvoudig. De fietsendrager is voorzien van een 13 en 7-polige stekker, hierdoor geschikt voor de meest gangbare auto’s. Je krijgt een tas mee geleverd waar je de fietsendrager in kunt opbergen.
Nadelen
De fietsendrager is niet vooraf gemonteerd.

Beste Oris FietsendragerKoopgids: Welke Oris Fietsendrager is de beste koop van april 2024?

Op zoek naar een fietsendrager om je fiets of fietsen mee op vakantie te kunnen nemen? Wat dacht je van een Oris Fietsendrager fietsendrager. Oris Fietsendrager is een merk dat fietsendragers produceert en is onderdeel van Tradekar Benelux BV. Er zitten patenten op verschillende producten en onderdelen van Oris Fietsendrager. Je hebt dus sowieso een unieke fietsdrager. Daarnaast kun je rekenen op een stevige fietsendrager met duurzame kwaliteit. Oris heeft een breed assortiment aan fietsendragers geschikt voor verschillende aantallen fietsen. Je leest hieronder de opties per plaatsing van de fietsendrager op de auto.

Fietsen op de trekhaak

In veel gevallen zit een fietsendrager achter de auto, bevestigd op de trekhaak. Zo zijn er ook bij Oris Fietsendrager 14 opties voor een fietsendrager op de trekhaak. Wil je een fietsendrager op de trekhaak waarmee je je elektrische fiets of fietsen kunt vervoeren? Kies dan voor de Diamant, Diamant SG2, Diamant Bike Lift, Diamant SG2 PLUS of Amber I. De Amber I heeft ruimte voor slechts één fiets, de andere hebben ruimte voor twee fietsen. Meerdere elektrische fietsen vervoeren kan niet op de trekhaak met een Oris Fietsendrager fietsendrager. Gewone fietsen kunnen wel met drie of vier vervoerd worden op de trekhaak. Daarvoor zijn er de Diamant SG3, Amber II en Amber IV.

Fietsen aan de achterkant

Een andere manier om fietsen achter je auto te vervoeren is de Oris Fietsendrager fietsendrager Cross. Dit is een inklapbare fietsendrager. Je bevestigt de fietsendrager aan de achterkant van je auto of motorvoertuig. Er is ruimte voor twee fietsen op de Cross. Samen mogen deze maximaal 30 kilo wegen. Elektrische fietsen kun je niet vervoeren met de Cross fietsendrager. Je zet de fietsen op deze Oris Fietsendragerfietsendrager vast met afsluitbare framehouders.

Fiets op het dak

Heb je liever je fietsen niet achter je auto, maar erop? Dan heb je bij Oris Fietsendrager drie opties. Deze varianten zijn niet geschikt voor elektrische fietsen. Er kan ook maar één fiets mee vervoerd worden. Die fiets mag maximaal 15 kilo wegen, meer kunnen de fietsendragers niet dragen. Wil je het gewicht op je dak beperken, dan kies je voor de Poker van 2,4 kilo. De andere opties zijn de Super-Bike van en Alustar van 3,6 kilo. Je bevestigt ook hier de fiets met framehouders.

Waar te koop

Het meest gemakkelijk schaf je je nieuwe Oris Fietsendrager aan via de webshop van Pro-User. Zo koop je direct bij de aanbieder. Je kunt daarnaast ook in verschillende winkels terecht, bijvoorbeeld kampeerwinkels of winkels waar autoaccessoires te vinden zijn. Online is het aanbod ruim genoeg. Kijk bijvoorbeeld bij allround webshops zoals Bol.com.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Oris Fietsendrager

Wat is de maximale belasting van de Oris fietsendrager?

De maximale belasting van de Oris fietsendrager is 60 kg, wat betekent dat je maximaal twee fietsen kunt vervoeren.

Hoe bevestig ik de Oris fietsendrager op mijn auto?

De Oris fietsendrager wordt bevestigd met behulp van een koppelingsmechanisme dat op de trekhaak van je auto wordt gemonteerd. Zorg ervoor dat de drager stevig is vergrendeld voordat je gaat rijden.

Kan ik de Oris fietsendrager op verschillende soorten auto’s gebruiken?

Ja, de Oris fietsendrager is geschikt voor de meeste auto’s met een trekhaak. Controleer echter altijd de specificaties van je auto en de drager om er zeker van te zijn dat ze compatibel zijn.

Kan ik de Oris fietsendrager kantelen om bij de kofferbak te komen?

Ja, de Oris fietsendrager heeft een kantelmechanisme waarmee je eenvoudig toegang krijgt tot de kofferbak, zelfs wanneer de fietsen zijn gemonteerd. Dit is handig als je bijvoorbeeld iets uit de kofferbak wilt halen tijdens een fietstocht.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn fietsen veilig worden vastgehouden op de Oris fietsendrager?

De Oris fietsendrager heeft stevige en verstelbare bevestigingsriemen waarmee je de fietsen veilig kunt vastzetten. Zorg ervoor dat de riemen strak worden aangetrokken en controleer regelmatig tijdens het rijden of de fietsen nog stevig vastzitten.

Top 5 Beste kopen
Logo