Silvana Kussen
Bijgewerkt: Juni 2024

Silvana Kussen

Silvana Kussen

Niet alleen de hoeveel uren dat je slaapt is belangrijk om de volgende ochtend goed uitgerust wakker te worden, ook de houding waarin je slaapt is belangrijk voor een goede nachtrust. Een Silvana kussen kan ervoor zorgen dat je een optimale slaaphouding hebt. Bij een verkeerde slaaphouding wordt je wakker met pijnlijke of verkrampte spieren, waar je de hele dag last van kan houden. Bovendien kan dit leiden tot hoofdpijn of pijn in de nek en rug. De Silvana kussens zijn ontworpen samen met fysiotherapeuten, waarbij er goed is gekeken naar wat nodig is voor een goede slaaphouding. Het resultaat is een perfecte nachtrust.

 

Waarom een Silvana kussen?

Er zijn zoveel soorten kussens verkrijgbaar, waarom zou je kiezen voor een Silvana kussen? Doordat de kussens van Silvana met behulp van fysiotherapeuten wetenschappelijk zijn ontworpen, zorgen ze voor een goed ergonomie en nekondersteuning. Bovendien zijn de kussens zo ontworpen, dat er voor iedere soort slaper een bijpassend kussen is. Of je nu veel op je buik, rug of zij slaap, er is altijd een Silvana kussen dat bij jouw slaaphouding past en jou een optimale nachtrust geeft. Bovendien zijn de kussens in verschillende mate van stevigheid verkrijgbaar en worden ze gemaakt met materialen van hoge kwaliteit.

 

Materialen
Het Silvana hoofdkussen wordt gemaakt hoogwaardig materiaal en is voorzien van een neksteun die uit het kussen gehaald kan worden. De neksteun is gemaakt van Talalay latex en zorgt voor extra ondersteuning bij de nek en schouders. De vulling van de kussens kan per type kussen verschillen. Er wordt zowel gebruik gemaakt van synthetische als natuurlijke materialen. De hoes van het kussen is gemaakt van 100% katoen en kan gewassen worden. Dit geldt niet voor de latex neksteun. De kussens krijgen bovendien een speciale behandeling waardoor ze schimmel- en bacteriewerend zijn en huisstofmijt tegen gaan.

 

Kussen modellen

Het Silvana kussen is in vier soorten modellen verkrijgbaar, namelijk Support, Support Royale, Comfort en Special. Het Silvana Support kussen is een klassiek kussen in verschillende mate van stevigheid en geschikt voor buikslapers, rugslapers en zijslaper. Ook heeft het kussen een speciale neksteun. De Support Royale is een exclusiever kussen gevuld met dons. De tijk bestaat uit katoen met bamboe. Het Silvana Comfort kussen bestaat uit drie vakken voor de juiste ondersteuning voor rug- en zijslapers, maar heeft geen neksteun. Dit kussen heeft een aantrekkelijke prijs. Het Silvana Special kussen is ook voor buikslapers en mensen met speciale wensen. Ook zijn er Special kussens voor kinderen beschikbaar.

 

Silvana kussen kopen

Een Silvana kussen kopen kan bij beddenspeciaalzaken en winkels gespecialiseerd in beddengoed. In deze winkels kan het personeel je ook adviseren over het kussen dat het beste bij je past. Daarnaast is het ook mogelijk om de kussens online te kopen. Het voordeel van online kopen is dat je meer mogelijkheden hebt en ook rustig de tijd kan nemen om de kussens en eigenschappen te bekijken. Bovendien zijn online vaak ook interessante aanbiedingen beschikbaar. Weet je niet welk Silvana kussen je moet nemen? Maak dan gebruik van de keuzehulp, waarbij je met enkele vragen een gepersonaliseerd advies ontvangt.

Beste Silvana Kussen aanbiedingen van Juni 2024