Scrub Daddy
Bijgewerkt: Juli 2024

Scrub Daddy

Scrub Daddy

Het merk Scrub Daddy werd in 2008 opgericht en heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van multifunctionele sponzen. Het idee ontstond toen de oprichter zijn auto tijdens het wassen per ongeluk beschadigde met een te harde spons. Hij ontwikkelde daarom een spons die veilig in gebruik is en voor allerlei schoonmaakklussen kan worden ingezet. Ondertussen is het sponzenmerk een grote hit op sociale media. Je kunt de Scrub Daddy spons is verschillende varianten kopen en daarnaast wordt het assortiment ook steeds verder uitgebreid met sponzen en accessoires.

 

Spons varianten

De Scrub Daddy sponzen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben een heerlijke geur. Handig aan de verschillende kleuren is dat je ze voor diverse schoonmaakklussen kan gebruiken en ze daarvoor uit elkaar kunt houden. Ook zijn er de zogenaamde Scrub Mommy sponzen die dubbelzijdig zijn. De ene kant van de spons is gemaakt van het grovere FlexTexture materiaal, terwijl de andere kant uit het zachtere ResoFoam bestaat. Het mooie aan de sponzen is dat ze snel drogen en wel tot 8 weken na het eerste gebruik geurvrij blijven en zo voor een hygiënische oplossing zorgen op sponzengebied.

 

Materiaal van de spons

De sponzen van het Amerikaanse merk zijn gemaakt van FlexTexture en ResoFoam polymeerschuim materiaal. Het materiaal verandert van textuur naargelang deze onder koud of warm water wordt gehouden. Hierdoor kan het gebruik van de spons worden aangepast aan de schoonmaakklus. De spons heeft een ergonomische vorm en krast niet. Ook blijft er geen vuil in achter bij het afspoelen. De spons is getest op veiligheid bij gebruik op meer dan 20 soorten materialen. Schoonmaakmiddel is niet direct nodig, want ook zonder kun je oppervlaktes zonder problemen schoonmaken.

 

Toepassing

Het unieke aan de sponzen van Scrub Daddy is, dat de textuur bij koud water stevig blijft en je er daardoor bijvoorbeeld goed mee kunt schrobben. Gebruik je de spons onder warm water, dan wordt het materiaal zacht en is deze ideaal voor lichte reiniging en delicatere oppervlaktes. De spons bevat een gezichtje wat er niet zomaar op zit. Bestek kun je in de mond of ogen van de smiley stoppen om de boven- en onderkant gelijktijdig schoon te maken. Ook kun je de ogen gebruiken om de spons mee vast te houden als je deze in een glas duwt om deze aan de binnenzijde schoon te maken.

 

Scrub Daddy in Nederland, waar te koop, onder meer bij Action, Wibra en Blokker

Doordat de Scrub Daddy sponzen heel populair zijn, kun je ze op diverse plekken kopen. Het eenvoudigste is om ze online aan te schaffen. Er zijn verschillende varianten en kleuren van het merk spons verkrijgbaar en je kunt naast de sponzen ook accessoires kopen, zoals een sponshouder. Soms is het mogelijk om korting te krijgen bij aankoop van meerdere stuks. 

Beste Scrub Daddy aanbiedingen van Juli 2024