Scrub Daddy

Op zoek naar de beste Scrub Daddy? Vergelijk de top 5 scrubbers en kies de perfecte met onze handige gids. Ontdek nu de ultieme schoonmaakervaring!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
The Original Scrub Daddy & Scrub Mommy
The Original Scrub Daddy & Scrub Mommy
Voordelen
duo-verpakking met twee soorten sponzen voor al het schoonmaakwerk. De sponzen zijn stevig in koud water en zacht in warm water. Door de ergonomisch vorm liggen ze goed in de hand en geven voldoende grip. Eenvoudig vuil verwijderen zonder agressieve schoonmaakmiddelen.
Nadelen
de prijs voor deze spons ligt hoger dan die van een gemiddelde andere spons.
Scrub Daddy - Spons 3 kleuren - Schoonmaak spons
Scrub Daddy - Spons 3 kleuren - Schoonmaak spons
Voordelen
handige verpakking met drie kleuren sponzen, zodat je voor iedere schoonmaakklus een andere kleur kunt gebruiken. Krasvrij schoonmaken met een kwalitatieve spons die van textuur verandert afhankelijk van de temperatuur van het water.
Nadelen
de Scrub Daddy spons is gemaakt van één soort materiaal, anders dan de Scrub Mommy spons.
Tip: Beste keuze
Scrub Daddy - Scrub Mommy krasvrije spons dubbelzijdig roze
Scrub Daddy - Scrub Mommy krasvrije spons dubbelzijdig roze
Voordelen
handige spons met twee kanten. Een voor het stevige schoonmaakwerk en de ander kant voor delicatere oppervlaktes. Het gezichtje van de spons is functioneel en kan gebruikt worden voor het rondom tegelijk schoonmaken van bestek en voor het reinigen van glazen.
Nadelen
de Scrub Mommy sponzen zijn enkel in de kleur roze verkrijgbaar.
Scrub Daddy + Houder - Spons 3 Kleuren - Daddy Caddy
Scrub Daddy + Houder - Spons 3 Kleuren - Daddy Caddy
Voordelen
voordeelpakket met drie kleuren sponzen, inclusief een handige houder om je spons mee op te hangen, bijvoorbeeld in de gootsteen. De sponzen zijn krasvrij, veelzijdig, kunnen op diverse oppervlaktes veilig worden gebruikt en zelfs in de vaatwasser.
Nadelen
slechts één houder bij het pakket met drie sponzen.
Scrub Daddy Wonderspons - Eraser Daddy - Vlekken Verwijderaar - 10x Steviger - 2 Kleuren
Scrub Daddy Wonderspons - Eraser Daddy - Vlekken Verwijderaar - 10x Steviger - 2 Kleuren
Voordelen
veelzijdige spons voor het verwijderen van hardnekkige strepen en vlekken, bijvoorbeeld door kalkaanslag, zeep, potlood en stift. De spons heeft twee zijdes. Met de andere, ruw zijde kun je krasvrij resten van tegels, glas, porselein of laminaat verwijderen.
Nadelen
niet geschikt om op je lichaam te gebruiken.

Beste Scrub DaddyKoopgids: Welke Scrub Daddy is de beste koop van maart 2024?

Het merk Scrub Daddy werd in 2008 opgericht en heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van multifunctionele sponzen. Het idee ontstond toen de oprichter zijn auto tijdens het wassen per ongeluk beschadigde met een te harde spons. Hij ontwikkelde daarom een spons die veilig in gebruik is en voor allerlei schoonmaakklussen kan worden ingezet. Ondertussen is het sponzenmerk een grote hit op sociale media. Je kunt de Scrub Daddy spons is verschillende varianten kopen en daarnaast wordt het assortiment ook steeds verder uitgebreid met sponzen en accessoires.

Spons varianten

De Scrub Daddy sponzen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben een heerlijke geur. Handig aan de verschillende kleuren is dat je ze voor diverse schoonmaakklussen kan gebruiken en ze daarvoor uit elkaar kunt houden. Ook zijn er de zogenaamde Scrub Mommy sponzen die dubbelzijdig zijn. De ene kant van de spons is gemaakt van het grovere FlexTexture materiaal, terwijl de andere kant uit het zachtere ResoFoam bestaat. Het mooie aan de sponzen is dat ze snel drogen en wel tot 8 weken na het eerste gebruik geurvrij blijven en zo voor een hygiënische oplossing zorgen op sponzengebied.

Materiaal van de spons

De sponzen van het Amerikaanse merk zijn gemaakt van FlexTexture en ResoFoam polymeerschuim materiaal. Het materiaal verandert van textuur naargelang deze onder koud of warm water wordt gehouden. Hierdoor kan het gebruik van de spons worden aangepast aan de schoonmaakklus. De spons heeft een ergonomische vorm en krast niet. Ook blijft er geen vuil in achter bij het afspoelen. De spons is getest op veiligheid bij gebruik op meer dan 20 soorten materialen. Schoonmaakmiddel is niet direct nodig, want ook zonder kun je oppervlaktes zonder problemen schoonmaken.

Toepassing

Het unieke aan de sponzen van Scrub Daddy is, dat de textuur bij koud water stevig blijft en je er daardoor bijvoorbeeld goed mee kunt schrobben. Gebruik je de spons onder warm water, dan wordt het materiaal zacht en is deze ideaal voor lichte reiniging en delicatere oppervlaktes. De spons bevat een gezichtje wat er niet zomaar op zit. Bestek kun je in de mond of ogen van de smiley stoppen om de boven- en onderkant gelijktijdig schoon te maken. Ook kun je de ogen gebruiken om de spons mee vast te houden als je deze in een glas duwt om deze aan de binnenzijde schoon te maken.

Scrub Daddy in Nederland, waar te koop, onder meer bij Action, Wibra en Blokker

Doordat de Scrub Daddy sponzen heel populair zijn, kun je ze op diverse plekken kopen. Het eenvoudigste is om ze online aan te schaffen. Er zijn verschillende varianten en kleuren van het merk spons verkrijgbaar en je kunt naast de sponzen ook accessoires kopen, zoals een sponshouder. Soms is het mogelijk om korting te krijgen bij aankoop van meerdere stuks.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Scrub Daddy

Wat is Scrub Daddy?

Scrub Daddy is een innovatieve schoonmaakspons die zowel zacht als stevig kan zijn, afhankelijk van het watertemperatuur. Het is gemaakt van een uniek materiaal genaamd FlexTexture, dat helpt bij het verwijderen van hardnekkig vuil en vlekken.

Hoe gebruik ik Scrub Daddy?

Maak Scrub Daddy nat met warm water om hem zacht te maken voor delicate oppervlakken, zoals glas of kunststof. Voor hardnekkig vuil en vlekken, gebruik koud water om Scrub Daddy steviger te maken. Gebruik de spons met een zijdeachtige zijde voor algemene reiniging en de spons met de grove kant voor het schrobben van hardnekkige vlekken.

Is Scrub Daddy veilig te gebruiken op alle oppervlakken?

Ja, Scrub Daddy is veilig te gebruiken op de meeste oppervlakken, waaronder roestvrij staal, glas, keramiek, kunststof, hout en nog veel meer. Het is echter altijd aan te raden om een klein onopvallend deel van het oppervlak te testen voordat je de hele oppervlakte reinigt.

Hoe kan ik Scrub Daddy schoonmaken?

Scrub Daddy kan eenvoudig gereinigd worden door hem onder warm water af te spoelen. Je kunt ook de spons in de vaatwasser plaatsen of in de magnetron steken om hem te steriliseren. Zorg ervoor dat je Scrub Daddy volledig laat drogen tussen gebruik om schimmelvorming te voorkomen.

Hoe lang gaat Scrub Daddy mee?

De levensduur van Scrub Daddy varieert afhankelijk van de frequentie en intensiteit van het gebruik. Over het algemeen gaat Scrub Daddy enkele maanden mee bij normaal gebruik. Als je merkt dat de spons begint af te brokkelen of zijn vorm te verliezen, is het tijd om een nieuwe Scrub Daddy aan te schaffen.

Top 5 Beste kopen
Logo