Cube Elektrische Fiets

Op zoek naar de beste Cube elektrische fiets? Wij vergelijken de top 5 modellen voor jou. Ontdek nu de perfecte e-bike die bij jou past!
Cube Elektrische Fiets
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Cube Reaction Hybrid Pro 500 Allroad Flashgrey/Green 2023
Cube Reaction Hybrid Pro 500 Allroad Flashgrey/Green 2023
Voordelen
Voorzien van een licht maar sterk frame. Volledige integratie van de motor en accu. Met een levendige en comfortabele Agile Ride-geometrie. Verkrijgbaar als klassiek diamantframe of met lage instap.
Nadelen
Minder grote actieradius dan met 625 Wh accu.
Cube Reaction Hybrid Pro 750 Blushrose/Silver 2023
Cube Reaction Hybrid Pro 750 Blushrose/Silver 2023
Voordelen
Stijlvolle elektrische fiets. Met een Bosch Performance CX Smart System. Heeft een levendige maar tevens stabiele en comfortabele Agile Ride-geometrie. De e-bike is voorzien van montagepunten voor spatborden, achterstandaard en bagagedrager.
Nadelen
De Reaction Hybrid Race is lichter dan dit model.
Tip: Beste keuze
Cube Fold Sport Hybrid 500 Green/Black 2023
Cube Fold Sport Hybrid 500 Green/Black 2023
Voordelen
E-bike met een hoogwaardig aluminium frame. Voorzien van een Bosch Performance-motor. Heeft een praktisch en degelijk vouwmechanisme. Optioneel verkrijgbaar met voordrager en bijpassende tassen.
Nadelen
Een e-bike met grotere wielen rolt beter.
Cube Cargo Hybrid 500 Blue/Lime 2023
Cube Cargo Hybrid 500 Blue/Lime 2023
Voordelen
Heeft een systeemgewicht tot 220 kg. Extreem sterke Enviolo Cargo-versnellingsnaaf met 380% bereik. Het stuur is in hoogte verstelbaar. Voorzien van een schokdempende bagagebak en extra krachtige schijfremmen.
Nadelen
De fiets past niet in iedere fietsenschuur.
Cube Compact Sport Hybrid 500 Black/Polarsilver 2023
Cube Compact Sport Hybrid 500 Black/Polarsilver 2023
Voordelen
Deze e-bike is lichter dan de gewone CUBE Compact Hybrid. De fiets heeft super compacte afmetingen en een stabiele geometrie. Met een makkelijke opstap en een geïntegreerde Bosch Performance-motor.
Nadelen
De derailleuraandrijving is bij deze fiets minder onderhoudsvriendelijk dan de Nexus-naaf op de gewone CUBE Compact Hybrid.

Beste Cube Elektrische FietsKoopgids: Welke Cube Elektrische Fiets is de beste koop van april 2024?

Er is de laatste tijd een opleving in de vraag naar elektrische fietsen, waaronder de Cube elektrische fiets. De modellen die het best verkopen, zoals de Kathmandu, zijn het meest geschikt voor woon-werkverkeer en om kinderen mee naar school te brengen. Je kunt ook vol vertrouwen op avontuur gaan vanwege de lange looptijd van de accu’s en de betrouwbare prestaties van de Bosch middenmotoren. Daarnaast biedt Cube elektrische mountainbikes (E-MTB’s) met zowel hardtail als volledig geveerde ontwerpen. Nog steeds meer fan van racefietsen dan van mountainbikes? Wanneer je wat meer hulp wilt tijdens het trappen, is de Cube Agree Hybrid de ideale elektrische fiets die je kunt kiezen.

Cube e-bikes

Iedere fietser heeft ongetwijfeld gehoord van het Duitse fietsbedrijf Cube en de hoogwaardige sport- en toerfietsen met een goede prijs-kwaliteitverhouding die zij op de markt brengen. Naarmate het gebruik van elektrische fietsen steeds normaler wordt, breidt ook het assortiment van de e-bike divisie van Cube, dat elektrische toerfietsen en elektrische bakfietsen omvat, zich snel uit. Cube produceert hoogwaardige elektrische toerfietsen, waaronder bekende series als de Kathmandu en Touring, zodat rijders kunnen genieten van gemakkelijke en ontspannen reizen op hun fiets. Als je de weg opgaat op een elektrische fiets van Cube is geen heuvel te steil en geen windvlaag te sterk 

Een elektrische fiets, ook wel e-bike genoemd, is een fiets waarbij de fietser ondersteund wordt door een elektromotor. Cube is een Duits merk dat bekend staat om hun hoogwaardige fietsen, waaronder een aantal verschillende modellen van elektrische fietsen.

Cube e-bikes zijn beschikbaar in verschillende stijlen, zoals stadsfietsen, mountainbikes en trekkingfietsen. Elk model is uitgerust met een elektromotor die de fietser ondersteunt bij het trappen. Deze motoren worden aangedreven door een accu die opgeladen kan worden. De accu gaat meestal tussen 25-100 km, afhankelijk van het model en de gekozen ondersteuning.

Een van de voordelen van een Cube elektrische fiets is dat ze gemakkelijk te rijden zijn, zelfs voor mensen die normaal geen fietsen kunnen rijden. De ondersteuning van de motor maakt het gemakkelijker om tegen de wind in te fietsen of om bergen te beklimmen. Bovendien kunt u met een elektrische fiets vaak langer en verder fietsen dan met een traditionele fiets.

De Cube e-bikes zijn ook uitgerust met een display waarop de fietser de snelheid, afstand en batterijstatus kan zien. Sommige modellen hebben ook een navigatie- of connectiviteitsfunctie, waarmee de fietser bijvoorbeeld zijn route kan plannen of zijn gegevens kan delen met zijn smartphone.

Een ander voordeel van een Cube elektrische fiets is dat ze een milieuvriendelijke manier van vervoer zijn, omdat ze geen uitstoot hebben en goedkoper zijn in gebruik dan een auto of openbaar vervoer. Ook is het een goede manier om de gezondheid te verbeteren, omdat het fietsen een goede cardio-oefening is.

E-bikes en E-MTB’s

Elektrische fietsen zijn een essentieel onderdeel geworden van de stedelijke omgeving waarin we tegenwoordig leven. Niet alleen e-bikes, maar ook elektrische mountainbikes, vaak bekend als E-MTB’s, worden steeds populairder. Elektrische mountainbikes kun je op steeds meer voor mountainbiken ontworpen paden zien rondcrossen. E-mountainbikes met volledige vering en uitdagend trailterrein worden beide door Cube verkocht. Deze zijn uitgerust met elektrische en mechanische componenten van een uitzonderlijk hoog niveau.

Cube Elektrische fietsen zijn origineel en uitmuntend

Cube is een merknaam die synoniem is met perfectionisme, inventiviteit en een scherp oog voor detail. Als gevestigd fietsbedrijf is Cube vooral succesvol in de sector van de elektrische fietsen. De elektrische fietsen gemaakt door Cube worden streng getest op elk onderdeel en ze zijn uitgerust met de meest geavanceerde functies. En zelfs met al deze eisen kan Cube de prijs van zijn elektrische fietsen nog redelijk houden; ze zijn zelfs niet duurder dan de elektrische fietsen van andere merken die niet zo sportief zijn. Cube elektrische fietsen zijn altijd een goede investering, ongeacht hoeveel ze kosten. Omdat elke Cube e-bike gebouwd is met de gebruiker en de functie in gedachten, verzamelen Cube elektrische fietsen een groeiend aantal toegewijde volgelingen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Cube Elektrische Fiets

Wat is het bereik van een Cube elektrische fiets?

Het bereik van een Cube elektrische fiets varieert afhankelijk van het model en de omstandigheden, maar gemiddeld kunnen ze tussen de 80 en 120 kilometer rijden op een volle batterij.

Hoe lang duurt het om de batterij van een Cube elektrische fiets op te laden?

Het opladen van de batterij van een Cube elektrische fiets duurt gemiddeld tussen de 4 en 6 uur, afhankelijk van het model en de capaciteit van de batterij.

Kan ik de Cube elektrische fiets gebruiken zonder de elektrische ondersteuning?

Ja, alle Cube elektrische fietsen kunnen ook worden gebruikt zonder elektrische ondersteuning. Je kunt ervoor kiezen om de motor uit te schakelen en de fiets als een normale fiets te berijden.

Zijn Cube elektrische fietsen geschikt voor off-road rijden?

Ja, Cube biedt verschillende modellen elektrische mountainbikes die speciaal zijn ontworpen voor off-road rijden. Deze modellen hebben robuuste frames, geavanceerde vering systemen en krachtige motoren om je avonturen op ruw terrein aan te kunnen.

Kan ik de snelheid van mijn Cube elektrische fiets aanpassen?

Ja, de meeste Cube elektrische fietsen bieden verschillende niveaus van elektrische ondersteuning, waarbij je de snelheid kunt aanpassen door te schakelen tussen de verschillende ondersteuningsmodi. Sommige modellen hebben ook een boost-functie waarmee je tijdelijk extra snelheid kunt krijgen.

Top 5 Beste kopen
Logo