Masturbator

Op zoek naar de beste masturbator? Vergelijk hier de top 5 modellen voor een ultieme ervaring. Ontdek de meest geavanceerde functies en geniet optimaal!
Masturbator
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Teazers Orale Masturbator
Teazers Orale Masturbator
Voordelen
Een leuk speeltje voor in de slaapkamer. De masturbator vibreert niet alleen, maar heeft ook een verwarmende werking voor meer stimulatie. Voorzien van een neutrale opening. Met een gladde binnen structuur. 6 patronen en 3 snelheden.
Nadelen
De masturbator is niet voor iedereen diep genoeg.
OTOUCH - Chiven2 Masturbator
OTOUCH - Chiven2 Masturbator
Voordelen
Geeft het gevoel van een heerlijke orale stimulatie en is daarnaast ook zelfverwarmend. Voorzien van een mooie en discrete behuizing. Gemakkelijk met je mee te nemen. Ligt comfortabel in de hand en heeft een antislip profiel. Verder is de masturbator fluisterstil en waterproof.
Nadelen
De masturbator kan niet geretourneerd worden.
Tip: Beste keuze
FPPR. Vagina Masturbator
FPPR. Vagina Masturbator
Voordelen
Zorgt voor een intense stimulatie en een onvergetelijk hoogtepunt. De sleeve is voorzien van een realistische vagina opening. De binnenkant bevat noppen en ribbels voor extra stimulatie. Voorzien van een discrete behuizing.
Nadelen
Niet geschikt voor iedere man.
Easy Choice Thrusting Masturbator
Easy Choice Thrusting Masturbator
Voordelen
Bevat een sexy vrouwenstem om je hoofd op hol te brengen en te zorgen voor een unieke ervaring. Voorzien van 4 verschillende stootsnelheden. De set wordt geleverd inclusief glijmiddel op waterbasis van Easyglide, zodat je de gloednieuwe toy meteen kunt gebruiken!
Nadelen
Je moet de masturbator na ieder gebruik goed reinigen.
OTOUCH - Airturn1 Masturbator
OTOUCH - Airturn1 Masturbator
Voordelen
Deze masturbator heeft een mooie en discrete behuizing. Ligt goed in de hand. Voorzien van 7 vibratiestanden. Is verwarmend voor een levensecht gevoel. Fluisterstil en draadloos te gebruiken dankzij het USB-oplaadbare design.
Nadelen
De vibraties zijn aan de matige kant.

Beste MasturbatorKoopgids: Welke Masturbator is de beste koop van april 2024?

Het gebruik van speeltjes in bed doorbreekt naarmate de tijd vordert steeds meer taboes. Zo praten steeds meer influencers en bekende mensen over het gebruik van seksspeeltjes en als direct gevolg daarvan wordt het onderwerp ook vrijer besproken onder vriendengroepen. Bovendien is er de laatste jaren een aanzienlijke toename van de beschikbare hoeveelheid speeltjes. Niet alleen ten behoeve van vrouwen, maar ook ten behoeve van mannen. Dat seksspeeltjes ook in andere contexten dan solo seksuele activiteit worden gebruikt is een feit dat bij een groot aantal mensen onbekend is. Ze hebben ook het potentieel om een zeer belangrijke rol te spelen in het proces om seksuele activiteit met je echtgenoot wat stimulerender te maken. Dit artikel zal zich meer richten op de masturbator en de redenen waarom het een prachtig ding is om te hebben tijdens seksuele activiteiten.

Wat is nu precies een masturbator?

Een seksspeeltje dat bekend staat als een masturbator is bedoeld voor gebruik door mannen. Ze zijn prachtig om het seksuele verlangen in de penis te stimuleren. Men kan een masturbator in verschillende vormen vinden. Er zijn vibrerende masturbators en er zijn ook pulserende masturbators, die beide de gebruiker een beetje extra sensatie bieden. Vooral de variant die pulseert is een favoriet bij de fans. Dit komt doordat deze de beweging nabootst die optreedt tijdens het aftrekken.

Een masturbator is een seksueel hulpmiddel dat wordt gebruikt om de geslachtsdelen van een man te stimuleren tijdens de masturbatie. Het kan een realistisch uitziende replica van een vagina, anus of mond zijn, of een apparaat dat specifiek is ontworpen om de penis te stimuleren. Sommige masturbators zijn gemaakt van zachte materialen zoals cyberskin of TPE, terwijl andere gemaakt zijn van hardere materialen zoals ABS-plastic of silicone. Er zijn ook masturbators die elektrisch aangedreven zijn en die verschillende soorten stimulatie bieden, zoals trillingen of suction. Masturbators komen in veel verschillende vormen en maten en kunnen worden gebruikt door mannen van alle leeftijden.

Masturbators zijn een populaire keuze voor mannen die op zoek zijn naar een nieuwe manier om te masturberen, of voor degenen die problemen hebben met het bereiken van een orgasme. Ze kunnen ook worden gebruikt als een hulpmiddel voor mannen met erectieproblemen of voor degenen die gewoon meer stimulatie willen tijdens de masturbatie.

Het gebruik van een masturbator is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is het apparaat om je penis te plaatsen en vervolgens te bewegen op een manier die voor jou comfortabel is. Sommige masturbators hebben knoppen of bedieningselementen waarmee je de stimulatie kunt aanpassen. Het is belangrijk om de masturbator na gebruik grondig te reinigen om te voorkomen dat er bacteriën achterblijven.

In het Nederland wordt een masturbator ook wel een “masturbatiehulpmiddel” of “sekspop” genoemd. Het is een persoonlijk hulpmiddel dat wordt gebruikt voor seksueel genot en kan helpen bij het verbeteren van de seksuele ervaring. Het is belangrijk om te onthouden dat het gebruik van een masturbator niet vervangt het genot van seks met een partner, en het moet ook niet worden gebruikt als een oplossing voor problemen in een relatie.

Voordelen voor het vrouwelijke geslacht

Welk doel heeft een masturbator voor een vrouw? Het voegt immers niets toe aan het genot dat dat zij ervaart tijdens de daad. Dit is echter niet helemaal juist. Het klopt dat de masturbator zo geconstrueerd is dat hij vooral de penis stimuleert, en daardoor is hij essentieel voor mannen. Dit sluit echter niet uit dat je er op enigerlei wijze plezier aan kunt beleven.

Sterker nog, er zijn steeds meer stellen die ervoor kiezen om samen met dit apparaat te spelen. Het kan bijvoorbeeld een heerlijke aanvulling zijn op de gewone handjob die je moet doen. Zelfs als het niet elke keer resulteert in penetratie, wil je toch het meeste uit jullie tijd samen halen. Wanneer dit gebeurt, kan een masturbator erg handig zijn. Vooral als je bedenkt dat je alleen maar met het speeltje hoeft te spelen en te kijken hoe je partner er op reageert, zonder dat je verder iets hoeft te doen. Dat voorkomt dat je kramp in je handen krijgt!

Een Masturbator is leuk als voorspel

Het gebruik van een masturbator is ook een uitstekende methode om “op te warmen”. Voorspel is vrij vitaal als je later maximaal wilt kunnen genieten van de seks. Voor mannen die moeite hebben om een erectie te krijgen en te behouden, is het aangaan van een plezierig voorspel van nog groter belang. Een vrouw zal langer van hem kunnen genieten als hij goed is opgewarmd. Het lijdt geen twijfel dat een masturbator hierbij behulpzaam kan zijn en daardoor indirect de seks voor beide partners (nog) beter kan maken.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Masturbator

Wat is een masturbator en hoe werkt het?

Een masturbator is een seksspeeltje dat is ontworpen om de penis te stimuleren tijdens solo-seks. Het bestaat meestal uit een huls of een buis met een realistische textuur aan de binnenkant. De gebruiker kan de huls over de penis schuiven en op en neer bewegen om plezierige sensaties te ervaren.

Is het gebruik van een masturbator veilig?

Ja, het gebruik van een masturbator is over het algemeen veilig zolang de juiste hygiënische maatregelen worden genomen. Zorg ervoor dat je het speeltje grondig reinigt voor en na elk gebruik om bacteriën te voorkomen. Gebruik ook altijd voldoende glijmiddel om wrijving en irritatie te verminderen.

Kan ik een masturbator gebruiken als ik een partner heb?

Absoluut! Het gebruik van een masturbator kan een leuke en spannende toevoeging zijn aan het seksleven, zowel solo als met een partner. Veel stellen genieten ervan om samen speeltjes te verkennen en te experimenteren met verschillende sensaties.

Welk glijmiddel moet ik gebruiken met een masturbator?

Het wordt aanbevolen om op waterbasis glijmiddel te gebruiken met een masturbator. Dit type glijmiddel is veilig om te gebruiken met seksspeeltjes en zal de textuur van de huls niet beschadigen. Vermijd het gebruik van siliconen glijmiddel, omdat dit soms kan reageren met het materiaal van de masturbator.

Hoe kan ik mijn masturbator schoonmaken?

Het reinigen van een masturbator is essentieel om bacteriën en infecties te voorkomen. Spoel het speeltje eerst af met warm water om eventuele resten glijmiddel of lichaamsvloeistoffen te verwijderen. Gebruik vervolgens een milde zeep of een speciale toy cleaner om grondig schoon te maken. Zorg ervoor dat je het speeltje goed droogt voordat je het opbergt om schimmelvorming te voorkomen.

Top 5 Beste kopen
Logo