Masturbator
Bijgewerkt: Juli 2024

Masturbator

Masturbator

Het gebruik van speeltjes in bed doorbreekt naarmate de tijd vordert steeds meer taboes. Zo praten steeds meer influencers en bekende mensen over het gebruik van seksspeeltjes en als direct gevolg daarvan wordt het onderwerp ook vrijer besproken onder vriendengroepen. Bovendien is er de laatste jaren een aanzienlijke toename van de beschikbare hoeveelheid speeltjes. Niet alleen ten behoeve van vrouwen, maar ook ten behoeve van mannen. Dat seksspeeltjes ook in andere contexten dan solo seksuele activiteit worden gebruikt is een feit dat bij een groot aantal mensen onbekend is. Ze hebben ook het potentieel om een zeer belangrijke rol te spelen in het proces om seksuele activiteit met je echtgenoot wat stimulerender te maken. Dit artikel zal zich meer richten op de masturbator en de redenen waarom het een prachtig ding is om te hebben tijdens seksuele activiteiten.

 

Wat is nu precies een masturbator?

Een seksspeeltje dat bekend staat als een masturbator is bedoeld voor gebruik door mannen. Ze zijn prachtig om het seksuele verlangen in de penis te stimuleren. Men kan een masturbator in verschillende vormen vinden. Er zijn vibrerende masturbators en er zijn ook pulserende masturbators, die beide de gebruiker een beetje extra sensatie bieden. Vooral de variant die pulseert is een favoriet bij de fans. Dit komt doordat deze de beweging nabootst die optreedt tijdens het aftrekken. 

Een masturbator is een seksueel hulpmiddel dat wordt gebruikt om de geslachtsdelen van een man te stimuleren tijdens de masturbatie. Het kan een realistisch uitziende replica van een vagina, anus of mond zijn, of een apparaat dat specifiek is ontworpen om de penis te stimuleren. Sommige masturbators zijn gemaakt van zachte materialen zoals cyberskin of TPE, terwijl andere gemaakt zijn van hardere materialen zoals ABS-plastic of silicone. Er zijn ook masturbators die elektrisch aangedreven zijn en die verschillende soorten stimulatie bieden, zoals trillingen of suction. Masturbators komen in veel verschillende vormen en maten en kunnen worden gebruikt door mannen van alle leeftijden.

Masturbators zijn een populaire keuze voor mannen die op zoek zijn naar een nieuwe manier om te masturberen, of voor degenen die problemen hebben met het bereiken van een orgasme. Ze kunnen ook worden gebruikt als een hulpmiddel voor mannen met erectieproblemen of voor degenen die gewoon meer stimulatie willen tijdens de masturbatie.

Het gebruik van een masturbator is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is het apparaat om je penis te plaatsen en vervolgens te bewegen op een manier die voor jou comfortabel is. Sommige masturbators hebben knoppen of bedieningselementen waarmee je de stimulatie kunt aanpassen. Het is belangrijk om de masturbator na gebruik grondig te reinigen om te voorkomen dat er bacteriƫn achterblijven.

In het Nederland wordt een masturbator ook wel een "masturbatiehulpmiddel" of "sekspop" genoemd. Het is een persoonlijk hulpmiddel dat wordt gebruikt voor seksueel genot en kan helpen bij het verbeteren van de seksuele ervaring. Het is belangrijk om te onthouden dat het gebruik van een masturbator niet vervangt het genot van seks met een partner, en het moet ook niet worden gebruikt als een oplossing voor problemen in een relatie.

 

Voordelen voor het vrouwelijke geslacht

Welk doel heeft een masturbator voor een vrouw? Het voegt immers niets toe aan het genot dat dat zij ervaart tijdens de daad. Dit is echter niet helemaal juist. Het klopt dat de masturbator zo geconstrueerd is dat hij vooral de penis stimuleert, en daardoor is hij essentieel voor mannen. Dit sluit echter niet uit dat je er op enigerlei wijze plezier aan kunt beleven.

Sterker nog, er zijn steeds meer stellen die ervoor kiezen om samen met dit apparaat te spelen. Het kan bijvoorbeeld een heerlijke aanvulling zijn op de gewone handjob die je moet doen. Zelfs als het niet elke keer resulteert in penetratie, wil je toch het meeste uit jullie tijd samen halen. Wanneer dit gebeurt, kan een masturbator erg handig zijn. Vooral als je bedenkt dat je alleen maar met het speeltje hoeft te spelen en te kijken hoe je partner er op reageert, zonder dat je verder iets hoeft te doen. Dat voorkomt dat je kramp in je handen krijgt!

 

Een Masturbator is leuk als voorspel

Het gebruik van een masturbator is ook een uitstekende methode om "op te warmen". Voorspel is vrij vitaal als je later maximaal wilt kunnen genieten van de seks. Voor mannen die moeite hebben om een erectie te krijgen en te behouden, is het aangaan van een plezierig voorspel van nog groter belang. Een vrouw zal langer van hem kunnen genieten als hij goed is opgewarmd. Het lijdt geen twijfel dat een masturbator hierbij behulpzaam kan zijn en daardoor indirect de seks voor beide partners (nog) beter kan maken.

Beste Masturbator aanbiedingen van Juli 2024