Sanibroyeur

Op zoek naar de beste sanibroyeur? Vergelijk hier de top 5 modellen en ontdek welke het beste bij jouw behoeften past. Kies slim en geniet van een efficiëntere badkamerervaring.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Sanibroyeur Sanibroyeur de Luxe faecalienvermaler wit
Sanibroyeur Sanibroyeur de Luxe faecalienvermaler wit
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Met deze faecalienvermaler wordt het mogelijk om ook een toilet te plaatsen op een verdieping waar geen reguliere toiletafvoer bestaat. Een kleinere leiding vormt dus geen probleem meer. Je kunt de faecalienvermaler achter elk soort toilet plaatsen. Je hoeft hem niet apart te activeren; dit gebeurt vanzelf wanneer de waterspoeling van het toilet in werking treedt. De vermaler is geluidsarm.
Nadelen
Je hebt een elektrische aansluiting nodig. De vermaler is middels een snoer met het stopcontact verbonden. Dit kan als storend worden ervaren.
Sanibroyeur Saniwall pro inbouw reservoir met faecalienvermaler tegelbaar
Sanibroyeur Saniwall pro inbouw reservoir met faecalienvermaler tegelbaar
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
De Saniwall kun je met elk wandtoilet naar keuze combineren. Dankzij de nieuwste technieken produceert hij een zeer laag geluidsniveau van slechts 47 decibel. Hij heeft een waterbesparende spoeltechniek, zodat je geen water verspilt en daarmee ook het milieu beschermt. Het inbouwreservoir is onderhoudsvriendelijk, dus je hebt er vrijwel geen omkijken naar.
Nadelen
De Saniwall is geschikt voor normaal toiletpapier. Zacht toiletpapier kun je het beste vermijden, omdat hier meestal textiel in zit en dit het apparaat kan verstoppen. Hetzelfde geldt voor vochtige toiletdoekjes.
Tip: Beste keuze
Sanibroyeur Sanicompact C43 faecalienvermaler in staande closetpot met closetzitting Eco
Sanibroyeur Sanicompact C43 faecalienvermaler in staande closetpot met closetzitting Eco
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Deze Sanicompact C43 faecalienvermaler maakt het mogelijk een toilet te gebruiken op plekken waar het niet mogelijk is een klassieke stortbak te plaatsen. Het model is zo compact, dat je het ook in de kleinste ruimtes kunt plaatsen. Je ontvangt hem inclusief toiletzitting en bevestigingsmateriaal. Voorzien van soft close zitting met antibacteriële eigenschappen.
Nadelen
De faecalienvermaler is niet geschikt voor een universele toiletzitting. Hij is enkel in de kleur wit verkrijgbaar.
Sanibroyeur Sanicompact Comfort faecalienvermaler in wandclosetpot met closetzitting
Sanibroyeur Sanicompact Comfort faecalienvermaler in wandclosetpot met closetzitting
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
De faecalienvermaler heeft een modern design en past in veel verschillende soorten badkamers. Hij is voorzien van een soft close zitting en dual flush bediening. Je kunt dus voor een kleine spoeling kiezen als er weinig water nodig is. Een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar milieuvriendelijke opties. Het apparaat produceert weinig geluid.
Nadelen
Geen vuilafstotende of antibacteriële eigenschappen. De faecalienvermaler is alleen in het wit verkrijgbaar. Uitsluitend geschikt voor muren met voldoende draagkracht.
Sanibroyeur Sanivite vuilwaterpomp voor keuken douche bad bidet en wastafel opvoerhoogte 5m of horizontaal 50m wit
Sanibroyeur Sanivite vuilwaterpomp voor keuken douche bad bidet en wastafel opvoerhoogte 5m of horizontaal 50m wit
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Deze vuilwaterpomp beschikt over veel kracht. Kan afvalwater van een bad, douche, wasbak, bidet of spoelbak pompen. Ook kun je hem gebruiken voor het wegpompen van heet water van je wasmachine of vaatwasser. Hij heeft voldoende capaciteit om meerdere voorzieningen op aan te sluiten. Kan tot zes meter opvoeren. De pomp produceert met 42 decibel minimaal geluid.
Nadelen
Het is niet mogelijk om een toilet op de pomp aan te sluiten. Zeker in het geval van hard water dient de pomp regelmatig te worden ontkalkt

Beste SanibroyeurKoopgids: Welke Sanibroyeur is de beste koop van april 2024?

Veel mensen kennen de naam Sanibroyeur wel, maar weet je hoe een Sanibroyeur precies werkt en wat je er allemaal mee kunt? Een Sanibroyeur is eigenlijk een vermaler en/ of een pomp. Je gebruikt een Sanibroyeur als een standaard riolering oplossing niet mogelijk is of niet toereikend is. Eigenlijk is een Sanibroyeur een slimme, voordelige en stille oplossing om zonder grote verbouwingswerkzaamheden toch op iedere gewenste plek een sanitaire voorziening te kunnen realiseren. Je kunt met een Sanibroyeur afstanden overbruggen als het bijvoorbeeld niet mogelijk is om afvalwater af te voeren met behulp van zwaartekracht of als er geen riolering in de buurt is. Hierdoor ben je altijd erg flexibel in het toevoegen van een wc, een badkamer of een keuken. Met een Sanibroyeur is dit namelijk op iedere gewenste plek in huis mogelijk, van de kelder tot en met de zolder. Het enige wat je voor een Sanibroyeur is een koudwatertoevoer en een stopcontact.

Waar kun je een Sanibroyeur allemaal plaatsen?

Een goed voorbeeld waar je een Sanibroyeur kunt plaatsen is in de kelder. Je bent bijvoorbeeld een horecazaak en wilt graag de toiletten in de kelder installeren, maar de hoofdafvoer bevindt zich op het niveau van de begane grond. Met een Sanibroyeur kun je verticaal en horizontaal water afvoeren. Een ander voorbeeld is een woonboot. Je wilt misschien wel een oude boot bewoonbaar en comfortabel maken. Er zijn verschillende Sanibroyeur pompen en vermalers die dit een stuk makkelijker maken. Zo kun je een boot voorzien van sanitaire voorzieningen die net zo prettig zijn als in een eigentijds stenen huis. Een Sanibroyeur zorgt ervoor dat het afvalwater van de badkamer, het toilet en de keuken probleemloos afgevoerd worden naar de hoofdriolering aan wal.

Met een Sanibroyeur zorg je er dus voor dat je snel en eenvoudig een toilet erbij kunt plaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Sanicompact met een ingebouwde vermaler. Hierdoor kun je snel en zonder ingrijpende werkzaamheden toch een extra toilet realiseren. Zo kun je een toilet plaatsen bij een winkel, bij de slaapkamer van oma of bijvoorbeeld in de B&B in de omgebouwde garage.

Wie is Sanibroyeur?

Ruim zestig jaar geleden heeft Sanibroyeur de eerste vermaler uitgevonden. Met deze vermaler is Sanibroyeur dankzij voortdurende innovaties uitgegroeid tot een wereldspeler op het gebied van vermalers en pompen. Het doel van Sanibroyeur is het ontwerpen en vervaardigen van oplossingen voor zowel particulieren als professionals om overal water te laten stromen. Sanibroyeur levert dan ook zowel aan bedrijven als particulieren en zorgt bij iedere klant voor optimaal sanitair comfort in het dagelijkse leven. Hierbij bieden ze niet alleen technische knowhow, maar ook inventieve, eenvoudig te implementeren en betrouwbare oplossingen aan. Deze insteek leidde in 1958 tot de allereerste Sanibroyeur.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Sanibroyeur

Wat is een sanibroyeur?

Een sanibroyeur is een apparaat dat gebruikt wordt om afvalwater en toiletafval te vermalen en weg te pompen. Het wordt vaak gebruikt in situaties waar geen traditionele rioolaansluiting beschikbaar is, zoals bijvoorbeeld in kelders of op zolder.

Hoe werkt een sanibroyeur?

Een sanibroyeur bestaat uit een vermaalmechanisme dat het afval vermaalt tot kleine deeltjes, en een pomp die het vermalen afvalwater vervolgens weg pompt. Het apparaat wordt meestal aangesloten op een toilet, wastafel, douche of bidet.

Kan een sanibroyeur verstopt raken?

Ja, een sanibroyeur kan verstopt raken als er te veel toiletpapier, vetten of andere materialen in terecht komen die niet geschikt zijn om te vermalen. Het is belangrijk om alleen materialen door de sanibroyeur te spoelen die door het apparaat kunnen worden verwerkt.

Hoe onderhoud ik een sanibroyeur?

Om een sanibroyeur goed te onderhouden, is het belangrijk om regelmatig de instructies van de fabrikant te volgen. Dit kan onder andere inhouden dat je het apparaat regelmatig moet reinigen en ontkalken, en dat je ervoor moet zorgen dat er geen vreemde voorwerpen in terechtkomen.

Kan een sanibroyeur geuroverlast veroorzaken?

Een goed onderhouden sanibroyeur zou normaal gesproken geen geuroverlast moeten veroorzaken. Het is echter mogelijk dat er geurproblemen ontstaan als er een verstopping of ander probleem is met het apparaat. In dat geval is het raadzaam om een loodgieter in te schakelen om het probleem te verhelpen.

Top 5 Beste kopen
Logo