Sanibroyeur
Bijgewerkt: Juli 2024

Sanibroyeur

Sanibroyeur

Veel mensen kennen de naam Sanibroyeur wel, maar weet je hoe een Sanibroyeur precies werkt en wat je er allemaal mee kunt? Een Sanibroyeur is eigenlijk een vermaler en/ of een pomp. Je gebruikt een Sanibroyeur als een standaard riolering oplossing niet mogelijk is of niet toereikend is. Eigenlijk is een Sanibroyeur een slimme, voordelige en stille oplossing om zonder grote verbouwingswerkzaamheden toch op iedere gewenste plek een sanitaire voorziening te kunnen realiseren. Je kunt met een Sanibroyeur afstanden overbruggen als het bijvoorbeeld niet mogelijk is om afvalwater af te voeren met behulp van zwaartekracht of als er geen riolering in de buurt is. Hierdoor ben je altijd erg flexibel in het toevoegen van een wc, een badkamer of een keuken. Met een Sanibroyeur is dit namelijk op iedere gewenste plek in huis mogelijk, van de kelder tot en met de zolder. Het enige wat je voor een Sanibroyeur is een koudwatertoevoer en een stopcontact. 

 

Waar kun je een Sanibroyeur allemaal plaatsen?

Een goed voorbeeld waar je een Sanibroyeur kunt plaatsen is in de kelder. Je bent bijvoorbeeld een horecazaak en wilt graag de toiletten in de kelder installeren, maar de hoofdafvoer bevindt zich op het niveau van de begane grond. Met een Sanibroyeur kun je verticaal en horizontaal water afvoeren. Een ander voorbeeld is een woonboot. Je wilt misschien wel een oude boot bewoonbaar en comfortabel maken. Er zijn verschillende Sanibroyeur pompen en vermalers die dit een stuk makkelijker maken. Zo kun je een boot voorzien van sanitaire voorzieningen die net zo prettig zijn als in een eigentijds stenen huis. Een Sanibroyeur zorgt ervoor dat het afvalwater van de badkamer, het toilet en de keuken probleemloos afgevoerd worden naar de hoofdriolering aan wal. 

 

Met een Sanibroyeur zorg je er dus voor dat je snel en eenvoudig een toilet erbij kunt plaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Sanicompact met een ingebouwde vermaler. Hierdoor kun je snel en zonder ingrijpende werkzaamheden toch een extra toilet realiseren. Zo kun je een toilet plaatsen bij een winkel, bij de slaapkamer van oma of bijvoorbeeld in de B&B in de omgebouwde garage. 

 

Wie is Sanibroyeur?

Ruim zestig jaar geleden heeft Sanibroyeur de eerste vermaler uitgevonden. Met deze vermaler is Sanibroyeur dankzij voortdurende innovaties uitgegroeid tot een wereldspeler op het gebied van vermalers en pompen. Het doel van Sanibroyeur is het ontwerpen en vervaardigen van oplossingen voor zowel particulieren als professionals om overal water te laten stromen. Sanibroyeur levert dan ook zowel aan bedrijven als particulieren en zorgt bij iedere klant voor optimaal sanitair comfort in het dagelijkse leven. Hierbij bieden ze niet alleen technische knowhow, maar ook inventieve, eenvoudig te implementeren en betrouwbare oplossingen aan. Deze insteek leidde in 1958 tot de allereerste Sanibroyeur. 

Beste Sanibroyeur aanbiedingen van Juli 2024