Bruder Speelgoed

Op zoek naar het beste Bruder speelgoed? Vergelijk de top 5 modellen en ontdek welk speelgoed de beste kwaliteit en speelervaring biedt.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Bruder Man TGA Takelwagen met Jeep
Bruder Man TGA Takelwagen met Jeep
Voordelen
Met deze takelwagen speel je levensechte situaties na. De wagen beschikt over een uitschuifbaar laadplatform en een uitschuifbare kraan. De cabine kun je naar voren klappen en de motorkap is te openen. Leuk speelgoed voor leergierige kinderen. Je kunt de takelwagen combineren met alle aanhangers van dit merk.
Nadelen
Het speelgoed is niet geschikt voor kinderen onder de vier jaar in verband met verstikkingsgevaar wegens kleine onderdelen. Werkt op 3x LR44 knoopbatterijen, die niet kunnen worden opgeladen.
Bruder MAN Brandweerwagen met Draailadder
Bruder MAN Brandweerwagen met Draailadder
Voordelen
Deze brandweerwagen is speelgoed dat de aandacht van kinderen goed weet vast te houden. De ladder is draaibaar en uitschuifbaar en je kunt de hoogte ervan aanpassen. Ook kun je de cabine naar voren schuiven en de waterslang uitrollen. De auto maakt drie sirenegeluiden en een motorgeluid. Het stevige ontwerp van de brandweerwagen garandeert lang speelplezier.
Nadelen
De waterslang kan met behoorlijke kracht echt water spuiten. Dat vindt niet iedereen tijdens het binnenspelen even wenselijk. Je hebt 3x AAA batterijen nodig.
Tip: Beste keuze
Bruder - Liebherr Power Shovel
Bruder - Liebherr Power Shovel
Voordelen
Met dit speelgoed kun je alles wat een echte graafmachine ook kan. Met de hendel bestuur je de kraanarm omhoog en omlaag en ook de schep kan bewegen. De cabine kan 360 graden ronddraaien. Rijden gaat gemakkelijk dankzij de stevige profielbanden. De speelgoedgraafmachine is vervaardigd van kwalitatief hoogwaardig plastic als ABS, waardoor hij lang meegaat.
Nadelen
Wegens verstikkingsgevaar door kleine onderdelen is dit speelgoed niet geschikt voor kinderen die jonger dan 36 maanden zijn. Werkt enkel op niet-oplaadbare AA-batterijen.
Bruder MAN kraanwagen
Bruder MAN kraanwagen
Voordelen
Deze kraanwagen heeft echte rubberen banden, wat de beleving van kinderen nog sterker maakt. Je kunt de wagen 360 graden draaien en de kraanarm in hoogte verstellen. Wanneer je de cabine kantelt, wordt het motorblok zichtbaar. Het speelgoed is vervaardigd van kwalitatief hoogwaardig plastic waardoor het lang meegaat. Bruder speelgoed is meermaals onderscheiden.
Nadelen
De kraanwagen maakt geen geluiden en heeft geen verlichting. Er worden geen toebehoren als pionnen, gereedschappen of poppetjes meegeleverd. De deuren kunnen niet open.
Bruder - MAN TGA construction truck and Liebherr Excavator
Bruder - MAN TGA construction truck and Liebherr Excavator
Voordelen
Deze speelgoedauto’s zijn vervaardigd van hoogwaardig en waterdicht plastic. Ze gaan niet gauw stuk en staan garant voor urenlang speelplezier. Het waarheidsgetrouwe ontwerp maakt spelen nog leuker en stimuleert kinderen tot nog meer creativiteit. Zo kun je de graafarm net zoals in het echt gebruiken en kan de cabine 360 graden draaien.
Nadelen
Vanwege de aanwezigheid van kleine onderdelen bestaat er bij kinderen onder de drie jaar het risico op verstikkingsgevaar. De wagens hebben geen geluid en licht, hiervoor is een aparte module nodig.

Beste Bruder SpeelgoedKoopgids: Welk Bruder Speelgoed is de beste koop van april 2024?

Bruder speelgoed is te herkennen aan de stevige kwaliteit. Je kunt Bruder speelgoed dan ook goed omschrijven als stevig, kwaliteit en waarheidsgetrouw speelgoed. Bij het speelgoed van Bruder staat het kind altijd centraal. Dit principe heeft geleid tot een serie aan model speelgoed waar kinderen uren mee kunnen spelen en experimenteren. Het assortiment bestaat inmiddels uit tractoren, vrachtwagens, kraanwagens, brandweerauto’s en nog veel meer. Hierdoor is er voor ieder kind wel een passend stuk speelgoed te vinden.

Gemaakt naar het voorbeeld uit de echte wereld

Al het Bruder speelgoed is gemaakt naar het voorbeeld uit de echte wereld. Zo zie je in het speelgoed bekende merken terug zoals Scania, Mercedes Benz en John Deere. Al het Bruder speelgoed is op schaal gemaakt. Zo is het speelgoed op een schaal 1:16 gemaakt. Hierdoor is het speelgoed zeer aantrekkelijk voor een kind en zien de indrukwekkende modellen er bijna levensecht uit. Het speelgoed is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof. Dit zorgt ervoor dat kinderen jaren van het speelgoed kunnen genieten en er ook lekker buiten of in de zandbak mee kunnen spelen. Verder is het speelgoed voorzien van watervaste verf en stevige onderdelen, waardoor het niet erg is al jij je trekker per ongeluk een keertje buiten laat staan.

Verschillende thema’s en series

Het assortiment van Bruder speelgoed is onderverdeeld in verschillende thema’s. Deze thema’s worden continu uitgebreid. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor speelgoed uit de serie vrachtwagens. Deze vrachtwagens hebben een zeer robuust en degelijk ontwerp en zijn tot in de details uitgewerkt. In de serie vind je vrachtwagens van bekende merken zoals Mercedes-Benz, MAN, Mack en Scania. Naast de mooie details zijn de vrachtwagens uit deze serie ook voorzien van veel werkzame onderdelen. Dit maakt het Bruder speelgoed nog aantrekkelijker voor kinderen en een feest om mee te spelen.

Een andere bekende serie van Bruder speelgoed is de serie tractoren. Deze serie bestaat uit een breed assortiment van speelgoed trekkers. Veel van deze modellen zijn voorzien van accessoires en details zoals voorladers, aanhangers en dubbele lucht. Ook hier zijn weer tractoren van bekende merken in miniatuurvorm terug te zien. Is jouw kleintje helemaal fan van de landbouw? Kies dan voor de serie landbouw. In deze serie zijn veel speelgoed trekkers en landbouwvoertuigen te vinden. Ook deze voertuigen zijn voorzien van vele accessoires zoals machines.

Als jouw kleintje een echte bouwer is kun je kiezen voor het speelgoed uit de serie grondverzet. De bekende merken uit deze serie zijn onder andere JCB, Schaeff, CAT en Liebherr. De voertuigen zijn zeer gedetailleerd nagebouwd en zorgen voor optimaal speelplezier. Ook dit speelgoed is veelal voorzien van verschillende werkende functie. Sommige modellen zijn daarnaast ook geschikt om de speelfiguren van de Bruder Bworld in te zetten.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Bruder Speelgoed

Wat maakt Bruder speelgoed anders dan andere speelgoedmerken?

Bruder speelgoed onderscheidt zich door de hoge kwaliteit en realistische details. Het is gemaakt van duurzame materialen en heeft vaak bewegende onderdelen zoals deuren die open kunnen of kranen die kunnen draaien.

Is Bruder speelgoed veilig voor kinderen?

Ja, Bruder speelgoed voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en is getest op schadelijke stoffen. Het is ontworpen met het oog op de veiligheid van kinderen en er zijn geen kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

Voor welke leeftijdsgroep is Bruder speelgoed geschikt?

Bruder speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder. Het is ontworpen om de verbeelding en creativiteit van kinderen te stimuleren, terwijl ze ook hun fijne motoriek ontwikkelen.

Zijn er verschillende thema’s beschikbaar in Bruder speelgoed?

Ja, Bruder speelgoed biedt een breed scala aan thema’s, waaronder landbouw, bouw, transport en hulpdiensten. Hierdoor kunnen kinderen hun eigen speelwereld creëren en verschillende scenario’s naspelen.

Kan Bruder speelgoed zowel binnen als buiten worden gebruikt?

Ja, Bruder speelgoed kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. De stevige constructie en weerbestendige materialen maken het geschikt voor zowel binnenals buitenspelen. Het is belangrijk om het speelgoed na het buitenspelen schoon te maken om de levensduur te verlengen.

Top 5 Beste kopen
Logo