Bruder Speelgoed
Bijgewerkt: Juli 2024

Bruder Speelgoed

Bruder Speelgoed

Bruder speelgoed is te herkennen aan de stevige kwaliteit. Je kunt Bruder speelgoed dan ook goed omschrijven als stevig, kwaliteit en waarheidsgetrouw speelgoed. Bij het speelgoed van Bruder staat het kind altijd centraal. Dit principe heeft geleid tot een serie aan model speelgoed waar kinderen uren mee kunnen spelen en experimenteren. Het assortiment bestaat inmiddels uit tractoren, vrachtwagens, kraanwagens, brandweerauto’s en nog veel meer. Hierdoor is er voor ieder kind wel een passend stuk speelgoed te vinden. 

 

Gemaakt naar het voorbeeld uit de echte wereld

Al het Bruder speelgoed is gemaakt naar het voorbeeld uit de echte wereld. Zo zie je in het speelgoed bekende merken terug zoals Scania, Mercedes Benz en John Deere. Al het Bruder speelgoed is op schaal gemaakt. Zo is het speelgoed op een schaal 1:16 gemaakt. Hierdoor is het speelgoed zeer aantrekkelijk voor een kind en zien de indrukwekkende modellen er bijna levensecht uit. Het speelgoed is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof. Dit zorgt ervoor dat kinderen jaren van het speelgoed kunnen genieten en er ook lekker buiten of in de zandbak mee kunnen spelen. Verder is het speelgoed voorzien van watervaste verf en stevige onderdelen, waardoor het niet erg is al jij je trekker per ongeluk een keertje buiten laat staan. 

 

Verschillende thema’s en series

Het assortiment van Bruder speelgoed is onderverdeeld in verschillende thema’s. Deze thema’s worden continu uitgebreid. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor speelgoed uit de serie vrachtwagens. Deze vrachtwagens hebben een zeer robuust en degelijk ontwerp en zijn tot in de details uitgewerkt. In de serie vind je vrachtwagens van bekende merken zoals Mercedes-Benz, MAN, Mack en Scania. Naast de mooie details zijn de vrachtwagens uit deze serie ook voorzien van veel werkzame onderdelen. Dit maakt het Bruder speelgoed nog aantrekkelijker voor kinderen en een feest om mee te spelen. 

 

Een andere bekende serie van Bruder speelgoed is de serie tractoren. Deze serie bestaat uit een breed assortiment van speelgoed trekkers. Veel van deze modellen zijn voorzien van accessoires en details zoals voorladers, aanhangers en dubbele lucht. Ook hier zijn weer tractoren van bekende merken in miniatuurvorm terug te zien. Is jouw kleintje helemaal fan van de landbouw? Kies dan voor de serie landbouw. In deze serie zijn veel speelgoed trekkers en landbouwvoertuigen te vinden. Ook deze voertuigen zijn voorzien van vele accessoires zoals machines. 

 

Als jouw kleintje een echte bouwer is kun je kiezen voor het speelgoed uit de serie grondverzet. De bekende merken uit deze serie zijn onder andere JCB, Schaeff, CAT en Liebherr. De voertuigen zijn zeer gedetailleerd nagebouwd en zorgen voor optimaal speelplezier. Ook dit speelgoed is veelal voorzien van verschillende werkende functie. Sommige modellen zijn daarnaast ook geschikt om de speelfiguren van de Bruder Bworld in te zetten. 

Beste Bruder Speelgoed aanbiedingen van Juli 2024