Fabienne Chapot blouse
Bijgewerkt: Juli 2024

Fabienne Chapot blouse

Fabienne Chapot blouse

Fabienne Chapot is een modemerk dat in 2006 geboren is. De roots van Fabienne Chapot liggen in Amsterdam. Tegenwoordig staat Fabienne Chapot erom haar in-house handgemaakte prints, de vrouwelijke silhouetten, de vrolijk chique details en de rijke kleuren bekend. Bij Fabienne Chapot houden ze van sterke verhalen en een positieve vibe, wat goed in de collecties terug te zien is. Met haar kleding wil Fabienne Chapot ervoor zorgen dat iedere vrouw het beste uit zichzelf kan halen. Dit doe je door je goed te voelen en er goed uit te zien. Hierdoor kun je zijn wie je wilt zijn en haal je alles uit je leven. 

 

Hoe is Fabienne Chapot ontstaan?

Fabienne Chapot is in 2006 met haar accessoire merk Fab. begonnen. Bij dit accessoire merk lag de focus op tassen, schoenen en andere lederwaren. De missie van Fabienne Chapot was om een kleurrijke twist aan de destijds overwegende grijs-zwarte wereld van accessoires te geven. Deze missie bleek direct een succes te zijn. In 2016 besloot Fabienne Chapot om het label te rebranden en een ready-to-wear collectie te lanceren. Ook in deze collectie is het gedurfde en kleurrijke DNA terug te zien. 

 

Wereldwijd bekend met een hoofdkantoor in Amsterdam

Het merk Fabienne Chapot is door een vrouw die haar hart volgt en op haar intuïtie vertrouwt opgebouwd. Daarnaast heeft deze vrouw vooral een grote durf om te dromen. Dit doet Fabienne Chapot door een team van like-minder mensen om haar heen te bouwen. Het hoofdkantoor van Fabienne Chapot ligt in het hartje van Amsterdam, in het centrum aan de grachten. Dit pand heeft een rijke historie, waardoor de creativiteit direct getriggerd wordt. In dit kantoor worden dagelijks de mooiste items voor vrouwen ontworpen die wereldwijd gedragen worden. 2 keer per jaar wordt er een collectie gelanceerd, die ieder uit 5 chapters bestaan. Deze collectie is wereldwijd in bijna 1000 verkooppunten te vinden. Daarnaast kun je ook terecht in de webstore en 4 brand boutiques. Dit allemaal wordt vanuit het hoofdkantoor met showroom in Amsterdam gecoördineerd. 

 

Ontwerpen met vintage inspiratie

Bij Fabienne Chapot houden ze van vakmanschap en ambacht. Dit probeert het merk dan ook waar ze maar kunnen in de productie keten te integreren. De prints van Fabienne Chapot worden in-house met de hand gemaakt. Deze prints worden nooit met de computer gemaakt, maar altijd met pen of penseel. Dit zorgt ervoor dat iedere print uniek is. De inspiratie halen ze bij Fabienne Chapot uit het verleden. Dit vindt het merk een oneindige bron van inspiratie. Denk hierbij aan oude films, vintage collector items en iconische vrouwen van vroeger. Dit staat als inspiratie altijd centraal in de collecties van Fabienne Chapot.

Beste Fabienne Chapot blouse aanbiedingen van Juli 2024