Samsung Wasmachine

Op zoek naar de beste Samsung wasmachine? Vergelijk en vind hier de top 5 modellen voor een optimale waservaring. Lees nu verder voor de perfecte keuze! #samsungwasmachine
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Samsung WW90T534AAW Autodose
Samsung WW90T534AAW Autodose
Voordelen
Deze wasmachine kan zelfs koud wassen met een schoon resultaat. Dit is erg fijn voor je uiteindelijke rekening! Ook is de prijs kwaliteit verhouding erg fijn. Automatische dosering van wasmiddel. Grote trommelinhoud van 9kg.
Nadelen
Deze wasmachine heeft geen Addwash om tussentijds was toe te voegen.
Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose
Samsung WW80T734ABH QuickDrive Autodose
Voordelen
Zeer energiezuinige wasmachine. Trommelinhoud van 8 kg. Automatische dosering van wasmiddel en wasverzachter. Wasmachine te bedienen via app. Inclusief stoomfunctie.
Nadelen
Het muziekje dat de wasmachine afspeelt aan het einde had iets korter gemogen.
Tip: Beste keuze
Samsung WW70TA049TE EcoBubble
Samsung WW70TA049TE EcoBubble
Voordelen
Een van de stilste wasmachines die beschikbaar zijn. Energieklasse B wasmachine. EcoBubble technologie, ook vlekken verwijderen op lage temperatuur. Eenvoudig te bedienen. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
Nadelen
Deze wasmachine is met 7kg vulgewicht minder geschikt voor grote families.
Samsung WW80T554AAW AddWash
Samsung WW80T554AAW AddWash
Voordelen
Was toevoegen tijdens programma via AddWash. Stil tijdens gebruik. Droogfunctie werkt zeer goed. Zeepbakje wordt automatisch gereinigd. Stijlvol design.
Nadelen
Deze wasmachine kan niet bedient worden via een app.
Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash
Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash
Voordelen
22 verschillende wasprogramma's. Dankzij QuickDrive zeer snelle programma's. Speciaal wolprogramma. Bedienbaar via app. Zeer grote trommel.
Nadelen
Deze wasmachine is duurder dan de gemiddelde wasmachine.

Beste Samsung WasmachineKoopgids: Welke Samsung Wasmachine is de beste koop van februari 2024?

Samsung wasmachines zijn een geweldige keuze voor elk huis. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stijlen om aan jouw voorkeuren te voldoen, terwijl je ook de optie heeft om een bijpassende droger te kopen, of te mixen en matchen met andere merken.

Comfort is het sleutelwoord met Samsung’s soft close deur, en de mogelijkheid om de cyclus uit te stellen geeft je de vrijheid om de was te doen op elk moment van de dag. Er is zelfs een Eco Bubble-optie die minder water gebruikt om jouw kleding schoon te maken! Het beste van alles is dat als je toevallig in een gebied woont met hard water, je je geen zorgen hoeft te maken over vlekken – Samsung wasmachines hebben een diepe reinigingscyclus speciaal voor dit doel.

De voordelen van Samsung wasmachines

Samsung maakt verschillende wasmachines, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: hun efficiëntie. De energiezuinige machines zijn zowel beter voor jouw portemonnee als voor het milieu, terwijl ze jouw kleding toch schoner krijgen dan andere merken in dezelfde categorie.

Samsung wasmachines zijn altijd al een populaire keuze geweest voor veel consumenten, maar er zijn verschillende voordelen aan de modellen die nu verkrijgbaar zijn. De nieuwe Samsung wasmachine en droger zijn groter dan ooit, maar ze passen nog steeds in jouw wasruimte. Ze hebben meer cycli dan ooit tevoren, maar ze hebben nog steeds dezelfde grote capaciteit. En ze zijn stiller en efficiënter dan ooit tevoren, maar ze gebruiken nog steeds minder water en elektriciteit. Dit alles en nog veel meer maakt de nieuwe Samsung wasmachines en drogers tot de beste van alle mogelijke werelden.

De functies op Samsung wasmachines

Alle nieuwe Samsung-wasmachines maken gebruik van hun kenmerkende Dual-Action Agitator. Het is een low-profile systeem dat een gelijkmatige was creëert en kleding diep reinigt door ze een tweede centrifugeercyclus te geven terwijl ze nog in de machine zitten om ze volledig onder te dompelen in water. Zo komen ze er net zo schoon uit als wanneer ze eerst geweekt zouden zijn voordat ze gewassen werden.

De TurboSpin-functie op bepaalde modellen wringt ook efficiënt vocht uit kleding. Deze maakt gebruik van centrifugale kracht om overtollig water te verwijderen nadat een cyclus is voltooid, zodat u minder water in uw machine kunt doen en toch dezelfde resultaten krijgt die u voorheen kreeg met meer water.

De invertermotor zorgt voor een krachtige maar stille werking, vooral op hoge snelheid, wat belangrijk is als je ’s morgens vroeg de was doet of ’s avonds laat als anderen om je heen proberen te slapen. De wasmachines met een grotere capaciteit geven je ook de mogelijkheid om het milieu te ontzien; als je koud water in plaats van heet water gebruikt bij het wassen van kleding, bespaar je energie en verminder je de slijtage van de kleding.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Samsung Wasmachine

Hoe kan ik mijn Samsung wasmachine het beste reinigen?

Om uw Samsung wasmachine schoon te houden, raden we aan om regelmatig een onderhoudswasprogramma uit te voeren met een lege trommel. Daarnaast kunt u de rubberen deurring schoonmaken met een mild reinigingsmiddel en regelmatig de filters controleren en schoonmaken.

Mijn Samsung wasmachine toont een foutcode, wat moet ik doen?

Als uw Samsung wasmachine een foutcode weergeeft, raadpleeg dan de handleiding of de website van Samsung om de betekenis van de code te achterhalen. In de meeste gevallen kunt u de foutcode resetten door de machine uit en weer aan te zetten, maar soms kan het nodig zijn om contact op te nemen met de klantenservice voor verdere assistentie.

Hoe kan ik energie besparen met mijn Samsung wasmachine?

Om energie te besparen met uw Samsung wasmachine, kunt u de machine vullen tot het optimale laadniveau, gebruik maken van de energiebesparende programma’s en de machine op lagere temperaturen laten draaien wanneer mogelijk. Daarnaast is het belangrijk om regelmatig de filters schoon te maken en de machine goed te onderhouden, zodat deze efficiënt blijft werken.

Mijn Samsung wasmachine maakt een raar geluid tijdens het centrifugeren, wat kan er aan de hand zijn?

Als uw Samsung wasmachine vreemde geluiden maakt tijdens het centrifugeren, kan dit duiden op een onbalans in de trommel. Controleer of de machine waterpas staat en of de lading evenwichtig verdeeld is. Als het probleem aanhoudt, kan het nodig zijn om contact op te nemen met de klantenservice voor verdere assistentie.

Hoe lang gaat een Samsung wasmachine gemiddeld mee?

De levensduur van een Samsung wasmachine kan variëren, afhankelijk van het model, het gebruik en het onderhoud. Over het algemeen wordt verwacht dat een Samsung wasmachine ongeveer 10-15 jaar meegaat bij normaal gebruik. Het regelmatig schoonmaken en onderhouden van de machine kan helpen om de levensduur te verlengen.

Top 5 Beste kopen
Logo