Yfood
Bijgewerkt: Maart 2023

Yfood

Yfood

Te veel mensen grijpen dagelijks tijdens hun drukke werkweek naar fastfood. En al is dit erg makkelijk en kan het zo bij jou op de stoep bezorgd worden, het kan je daarna ook slecht doen voelen. Hier zitten namelijk niet genoeg voedingsstoffen in, waardoor je lichaam niet krijgt wat het eigenlijk nodig heeft. Op een gegevens moment krijgt die junkfood wel een beetje een greep op je waardoor je het lichamelijk gaat merken. De twee oprichters van Yfood hadden hier ook mee te maken en gingen op zoek naar een alternatief. Toen ze deze niet konden vinden, hebben ze hun eigen bedrijf opgericht. Yfood maakt voedingsrijke drankjes die evenwichtig en gezond zijn. Lees er hier meer over!

 

De verschillende producten van Yfood

 

Yfood heeft verschillende producten die ze verkopen. Hieronder vind je een overzicht van wat deze zijn en een kleine samenvatting wat er binnen deze productcategorie te verkrijgen is!

 

Drinks

Yfood heeft 8 verschillende smaken drankjes. Deze zitten boordevol vitaminen waardoor je na 1 drankje alweer klaar bent met 1 maaltijd van de dag. Ze geven je maar liefst 26 verschillende vitamine, genoeg voedingsstoffen. Ook wordt je stofwisseling bijna niet belast, waardoor deze drankjes perfect zijn voor iedereen! Je kunt een taster pack aanschaffen als je nog niet zeker weet welk smaakje je het lekkerste vindt. Ook heb je vegan drankjes. Iedereen kan dus bij Yfood terecht!

 

Powder

Ook de poeder geeft je alle essentiële voedingsstoffen, 26 vitaminen en mineralen. 1 shake levert zo’n 20 procent van je gemiddelde energiebehoefte. Per dag drink je 4 keer per dag een shake van 300 milliliter water en 1 afgestreken lepel poeder. Easy as that!

 

Bars

Een bar kan je lekker tussendoor opeten en zit net zoals de andere twee producten bomvol voedingsstoffen. Het geeft je direct een energieboost waardoor je weer lekker door kan gaan met de dag! Het is een lekker en gezond tussendoortje met 25 vitaminen en mineralen. Ook deze zijn verkrijgbaar in maar liefst vijf verschillende smaken. Ze zijn ook nog eens ideaal voor onderweg.

 

Waar kan je de Yfood producten krijgen?

 

De Yfood producten zijn, zoals vanzelfsprekend, het beste verkrijgbaar op hun eigen website. Hier kan je ook pakketten krijgen wat handig is als je nog niet weet welke smaak je het lekkerste vindt of gewoon een brede keuze aan smaken wil hebben thuis! De drankjes zijn rond de €20,00, de poeders zijn rond de €35,00 en de bars zijn rond de €30,00.

Beste Yfood aanbiedingen van Maart 2023