Yfood

Op zoek naar de beste yfood? Ontdek hier een handig overzicht en vergelijk de top 5 yfood-producten voor een gezonde en voedzame maaltijdvervanging.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Yfood tasterpack classic drinks
Yfood tasterpack classic drinks
Voordelen
Een tasterpack van Yfood heeft 5 verschillende drankjes die je kan uitproberen. Zo kan je makkelijker jouw smaak kiezen als je de volgende keer weer Yfood wil bestellen! Gratis verzending. Geen toegevoegde suikers.
Nadelen
Het normale tasterpack is niet vegan. Hiervoor moet je een apart pakket kopen.
Yfood classic choco
Yfood classic choco
Voordelen
Heerlijke chocolade smaak. Een volledige maaltijd. 26 vitamines. Bevat alles wat het lichaam nodig heeft. Geeft een vol gevoel. Nutriscore A. Hoog eiwitgehalte.
Nadelen
Yfood is niet bij alle supermarkten verkrijgbaar.
Tip: Beste keuze
Yfood lassi strawberry
Yfood lassi strawberry
Voordelen
Een lassi is een drinkklare, volledige maaltijd die je lichaam helemaal opkrikt! De strawberry voegt een overheerlijke smaak toe aan dit drankje.
Nadelen
Yfood is iets duurder dan andere maaltijd vervangers.
Yfood vegan coffee
Yfood vegan coffee
Voordelen
Drie tot vijf uur een vol gevoel. Bevat alle voedingstoffen die jouw lichaam nodig heeft. Geschikt voor vegetariërs. Beschikbaar in verschillende smaken.
Nadelen
Deze veganistische drankjes kan je nog niet in heel veel smaken krijgen.
Yfood classic powder
Yfood classic powder
Voordelen
Door de poeder op te lossen heb je een super gezond drankje die een maaltijd kan vervangen. Deze bevat maar liefst 26 vitaminen en mineralen.
Nadelen
De poeder moet je, zoals gezegd, nog wel oplossen. Dit moet je doen in water waarnaar je hem ook nog eventjes moet shaken.

Beste YfoodKoopgids: Welke Yfood is de beste koop van mei 2024?

Te veel mensen grijpen dagelijks tijdens hun drukke werkweek naar fastfood. En al is dit erg makkelijk en kan het zo bij jou op de stoep bezorgd worden, het kan je daarna ook slecht doen voelen. Hier zitten namelijk niet genoeg voedingsstoffen in, waardoor je lichaam niet krijgt wat het eigenlijk nodig heeft. Op een gegevens moment krijgt die junkfood wel een beetje een greep op je waardoor je het lichamelijk gaat merken. De twee oprichters van Yfood hadden hier ook mee te maken en gingen op zoek naar een alternatief. Toen ze deze niet konden vinden, hebben ze hun eigen bedrijf opgericht. Yfood maakt voedingsrijke drankjes die evenwichtig en gezond zijn. Lees er hier meer over!

De verschillende producten van Yfood

Yfood heeft verschillende producten die ze verkopen. Hieronder vind je een overzicht van wat deze zijn en een kleine samenvatting wat er binnen deze productcategorie te verkrijgen is!

Drinks

Yfood heeft 8 verschillende smaken drankjes. Deze zitten boordevol vitaminen waardoor je na 1 drankje alweer klaar bent met 1 maaltijd van de dag. Ze geven je maar liefst 26 verschillende vitamine, genoeg voedingsstoffen. Ook wordt je stofwisseling bijna niet belast, waardoor deze drankjes perfect zijn voor iedereen! Je kunt een taster pack aanschaffen als je nog niet zeker weet welk smaakje je het lekkerste vindt. Ook heb je vegan drankjes. Iedereen kan dus bij Yfood terecht!

Powder

Ook de poeder geeft je alle essentiële voedingsstoffen, 26 vitaminen en mineralen. 1 shake levert zo’n 20 procent van je gemiddelde energiebehoefte. Per dag drink je 4 keer per dag een shake van 300 milliliter water en 1 afgestreken lepel poeder. Easy as that!

Bars

Een bar kan je lekker tussendoor opeten en zit net zoals de andere twee producten bomvol voedingsstoffen. Het geeft je direct een energieboost waardoor je weer lekker door kan gaan met de dag! Het is een lekker en gezond tussendoortje met 25 vitaminen en mineralen. Ook deze zijn verkrijgbaar in maar liefst vijf verschillende smaken. Ze zijn ook nog eens ideaal voor onderweg.

Waar kan je de Yfood producten krijgen?

De Yfood producten zijn, zoals vanzelfsprekend, het beste verkrijgbaar op hun eigen website. Hier kan je ook pakketten krijgen wat handig is als je nog niet weet welke smaak je het lekkerste vindt of gewoon een brede keuze aan smaken wil hebben thuis! De drankjes zijn rond de €20,00, de poeders zijn rond de €35,00 en de bars zijn rond de €30,00.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Yfood

Wat is YFood?

YFood is een maaltijdvervangende drank die alle essentiële voedingsstoffen bevat die je nodig hebt in een uitgebalanceerde maaltijd. Het is ontworpen om te voldoen aan de voedingsbehoeften van drukke mensen die geen tijd hebben om een volledige maaltijd te bereiden.

Is YFood gezond?

Ja, YFood is gezond. Het bevat alle belangrijke macronutriënten, waaronder eiwitten, koolhydraten en vetten, evenals micronutriënten zoals vitaminen en mineralen. Het is ook vrij van kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen en toegevoegde suikers.

Hoeveel calorieën zitten er in een fles YFood?

Elke fles YFood bevat ongeveer 400-500 calorieën, afhankelijk van de variant. Dit is vergelijkbaar met een typische maaltijd en zorgt ervoor dat je voldoende energie hebt om door te gaan tot je volgende maaltijd.

Kan ik YFood gebruiken om af te vallen?

Ja, YFood kan worden gebruikt als onderdeel van een gezond gewichtsverliesplan. Het is een handige optie voor mensen die moeite hebben om gezonde maaltijden te bereiden of die onderweg zijn. Het is echter belangrijk om te onthouden dat gewichtsverlies ook afhangt van andere factoren, zoals fysieke activiteit en algehele voedingsinname.

Hoe smaakt YFood?

YFood is verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder vanille, aardbei, banaan en chocolade. De smaak kan variëren afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, maar over het algemeen worden de smaken van YFood als aangenaam en lekker ervaren.

Top 5 Beste kopen
Logo