Fantasy Forts

Op zoek naar de beste fantasy forten? Ontdek hier de top 5 en laat je betoveren door de magie en avontuurlijke sfeer die deze unieke bouwwerken te bieden hebben.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Fantasy Forts Ancient Castle Mega Set - Huttenbouwset - 32 panelen
Fantasy Forts Ancient Castle Mega Set - Huttenbouwset - 32 panelen
Voordelen
De kartonnen platen kan je makkelijk aan elkaar bevestigen met klittenband. Ook kan je de set makkelijk weer opruimen. Gemaakt van zeer stevig karton.
Nadelen
Niet geschikt voor de allerkleinste kinderen.
Fantasy Forts STURDY
Fantasy Forts STURDY
Voordelen
Bevordert de fantasie en inzicht van uw kind. Sterk klittenband. Duurzaam speelgoed. Mooie houten print.
Nadelen
Dit is niet de meest uitgebreide set Fantasy Forts.
Tip: Beste keuze
Fantasy Forts Hout Grote Set
Fantasy Forts Hout Grote Set
Voordelen
Geen regels, kinderen bepalen zelf. Gemakkelijk op te ruimen. Zowel voor jongens als meisjes. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
Nadelen
Deze Fantasy Forts set is niet altijd voorradig.
Fantasy Forts Tournament Mega Set
Fantasy Forts Tournament Mega Set
Voordelen
Uitbreidingsset. Beschikbaar in 2 verschillende kleuren/uitvoeringen. Geschikt voor 4 tot 12 jaar. Veel speelplezier voor binnen.
Nadelen
Dit speelgoed is iets duurder dan ander bouwspeelgoed.

Beste Fantasy FortsKoopgids: Welke Fantasy Forts is de beste koop van februari 2024?

Wat zijn Fantasy Forts?

Fantasy Forts is een bedrijf dat bouwpakketten voor forten verkoopt voor kinderen. De bouwpakketten zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk te bouwen zijn en voor iedereen leuk zijn om van te genieten. De kits bevatten instructies, materialen en ideeën voor het bouwen van een verscheidenheid aan structuren. Fantasy Forts heeft ook een blog met ideeën over hoe je het beste van je nieuwe fort kunt maken met behulp van je verbeelding, evenals een winkel waar je allerlei decoraties, meubels en benodigdheden kunt vinden. Als je klaar bent met het bouwen van je eigen fort, kun je zelfs iemand uitnodigen om te komen spelen!

De voordelen van Fantasy Forts

Het sleutelwoord voor Fantasy Forts is plezier. Het speelgoed helpt kinderen hun fantasie en creativiteit te ontwikkelen, de creatieve kracht van teamwork te leren kennen en een gevoel van saamhorigheid in het gezin te creëren. Als ouders weten we dat kinderen het geweldig vinden om ermee te spelen. Maar er zit meer achter dit leuke speelgoed dan je op het eerste gezicht zou denken. Samen een complex bouwwerk maken als team bouwt samenwerkings- en communicatievaardigheden op, terwijl het werken met hun eigen ideeën kinderen helpt zelfvertrouwen te ontwikkelen. Fantasy Forts creëert een gevoel van saamhorigheid onder broers en zussen omdat ze allemaal samenwerken om hun droomruimte te bouwen. Kinderen hebben er ook baat bij om hun levendige fantasie te gebruiken om verhalen te creëren over hun eigen denkbeeldige wereld en personages – dit helpt hen te begrijpen dat fantasie niet alleen bedoeld is om mee te spelen, maar ook echt deel uitmaakt van het leven. Fantasie Forts is niet alleen bedoeld voor kinderen… We zien ook dat ouders hun liefde ervoor delen door samen met hun kinderen of kleinkinderen bouwwerken te maken, waardoor het een geweldige gezinsactiviteit wordt om samen te doen!

Hoe Fantasy Forts is ontstaan

Fantasy Forts is opgericht in 2016. Vanaf dag 1 was het publiek enthousiast over deze vette bouwwerken en inmiddels zijn er al meer dan 100.000 sets verkocht. Het wordt in Nederland geproduceerd van FSC gecertificeerd karton. Dit is een keurmerk dat aantoont dat het karton is geproduceerd met behoud en verantwoord bosbeheer. Dit betekent ook dat het op een ecologische, sociale en economische manier is geproduceerd.

Waar kan je Fantasy Forts kopen?

Fantasy Forts kan je het beste kopen op hun eigen website. Hier zie je alle mogelijkheden en kan je je inlezen in alle opties van het bouwen. Je kunt hier verschillende onderdelen krijgen waardoor je altijd wel vindt wat je zoekt!

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Fantasy Forts

Wat is een fantasy fort?

Een fantasy fort is een speelstructuur of speelhuisje dat is ontworpen in een fantasierijk thema, zoals een middeleeuws kasteel, een piratenschip of een magische boomhut.

Zijn fantasy forts alleen voor kinderen?

Hoewel fantasy forts voornamelijk populair zijn bij kinderen, kunnen ze ook genoten worden door volwassenen die van fantasierijk spel houden. Het kan een geweldige manier zijn om je innerlijke kind naar boven te halen en plezier te hebben.

Zijn fantasy forts veilig voor kinderen?

Ja, de meeste fantasy forts zijn ontworpen met de veiligheid van kinderen in gedachten. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en voldoen aan de geldende veiligheidsnormen. Het is echter altijd belangrijk om toezicht te houden op kinderen tijdens het spelen.

Zijn fantasy forts gemakkelijk op te zetten?

Ja, de meeste fantasy forts worden geleverd als bouwpakketten en zijn relatief eenvoudig in elkaar te zetten. Ze worden geleverd met gedetailleerde instructies en benodigde bevestigingsmaterialen. Het kan handig zijn om met twee personen te werken om het proces te vergemakkelijken.

Kunnen fantasy forts buiten worden gebruikt?

Ja, de meeste fantasy forts zijn geschikt voor buitengebruik. Ze zijn gemaakt van weerbestendige materialen die bestand zijn tegen regen en zonlicht. Het kan echter raadzaam zijn om het fort tijdens slecht weer of tijdens de wintermaanden op te bergen of af te dekken om de levensduur te verlengen.

Top 5 Beste kopen
Logo