Fantasy Forts
Bijgewerkt: Juni 2024

Fantasy Forts

Fantasy Forts

Wat zijn Fantasy Forts?

 

Fantasy Forts is een bedrijf dat bouwpakketten voor forten verkoopt voor kinderen. De bouwpakketten zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk te bouwen zijn en voor iedereen leuk zijn om van te genieten. De kits bevatten instructies, materialen en ideeën voor het bouwen van een verscheidenheid aan structuren. Fantasy Forts heeft ook een blog met ideeën over hoe je het beste van je nieuwe fort kunt maken met behulp van je verbeelding, evenals een winkel waar je allerlei decoraties, meubels en benodigdheden kunt vinden. Als je klaar bent met het bouwen van je eigen fort, kun je zelfs iemand uitnodigen om te komen spelen!

 

De voordelen van Fantasy Forts

 

Het sleutelwoord voor Fantasy Forts is plezier. Het speelgoed helpt kinderen hun fantasie en creativiteit te ontwikkelen, de creatieve kracht van teamwork te leren kennen en een gevoel van saamhorigheid in het gezin te creëren. Als ouders weten we dat kinderen het geweldig vinden om ermee te spelen. Maar er zit meer achter dit leuke speelgoed dan je op het eerste gezicht zou denken. Samen een complex bouwwerk maken als team bouwt samenwerkings- en communicatievaardigheden op, terwijl het werken met hun eigen ideeën kinderen helpt zelfvertrouwen te ontwikkelen. Fantasy Forts creëert een gevoel van saamhorigheid onder broers en zussen omdat ze allemaal samenwerken om hun droomruimte te bouwen. Kinderen hebben er ook baat bij om hun levendige fantasie te gebruiken om verhalen te creëren over hun eigen denkbeeldige wereld en personages - dit helpt hen te begrijpen dat fantasie niet alleen bedoeld is om mee te spelen, maar ook echt deel uitmaakt van het leven. Fantasie Forts is niet alleen bedoeld voor kinderen... We zien ook dat ouders hun liefde ervoor delen door samen met hun kinderen of kleinkinderen bouwwerken te maken, waardoor het een geweldige gezinsactiviteit wordt om samen te doen!

 

Hoe Fantasy Forts is ontstaan

 

Fantasy Forts is opgericht in 2016. Vanaf dag 1 was het publiek enthousiast over deze vette bouwwerken en inmiddels zijn er al meer dan 100.000 sets verkocht. Het wordt in Nederland geproduceerd van FSC gecertificeerd karton. Dit is een keurmerk dat aantoont dat het karton is geproduceerd met behoud en verantwoord bosbeheer. Dit betekent ook dat het op een ecologische, sociale en economische manier is geproduceerd.

 

Waar kan je Fantasy Forts kopen?

 

Fantasy Forts kan je het beste kopen op hun eigen website. Hier zie je alle mogelijkheden en kan je je inlezen in alle opties van het bouwen. Je kunt hier verschillende onderdelen krijgen waardoor je altijd wel vindt wat je zoekt!

Beste Fantasy Forts aanbiedingen van Juni 2024