Hape Quadrilla
Bijgewerkt: Juni 2024

Hape Quadrilla

Hape Quadrilla

Hape Quadrilla, wat is dat?

 

Hape quadrilla is een leuke en stevige bouwset voor jonge kinderen. Het is het eerste grote bouwspeelgoed op de markt voor kinderen onder de vier jaar, en het is ontworpen om veilig, natuurlijk en educatief te zijn.

 

Na vijf jaar ontwikkeling heeft Hape zijn eerste houten bouwset voor peuters op de markt gebracht. Dit nieuwe speelgoed, quadrilla genaamd, is bedoeld om jonge kinderen te helpen hun motorische vaardigheden te ontwikkelen, terwijl ze ook leren over oorzaak en gevolg, zwaartekracht, evenwicht en ruimtelijk inzicht.

 

Het ontstaan van Hape

 

De oprichter van Hape wist dat hij een goed idee had toen hij een paar stukken hout op een tafel legde en zijn zoon ermee zag spelen. "Hij was er meteen in geïnteresseerd", zei de oprichter van Hape, zoals de San Francisco Chronicle in april 2011 meldde. "Hij begon erop te slaan en geluiden te maken". Dat moment hielp het idee te inspireren om een houten bouwset te maken die gebruikt kon worden door jonge kinderen die net begonnen waren hun omgeving te verkennen. "Ik zag veel ander speelgoed dat beweerde kinderen te onderwijzen over oorzaak en gevolg of zwaartekracht", zegt de oprichter van Hape. "Maar ik zag niets dat deze concepten ook echt leerde".

 

De voordelen van Hape Quadrilla

 

Hape Quadrilla is een leuke en kleurrijke manier om de zintuigen te prikkelen. De puzzel bestaat uit vier delen, elk met een andere vorm en kleur, maar wanneer ze allemaal in elkaar gezet zijn, zijn ze identiek. Het is een puzzel die zowel de geest als de zintuigen stimuleert. Het helpt kinderen ook bij het ontwikkelen van hun motoriek terwijl ze ermee spelen. Als jouw kind al weet hoe hij blokken moet stapelen of dingen van Lego moet bouwen, dan is dit een uitstekende vervolgactiviteit.

 

Hape Quadrilla is niet alleen geweldig speelgoed, het is ook uitstekend geschikt om in groepsverband mee te spelen. Het is erg leuk om te zien welke combinaties kinderen kunnen bedenken; het ene moment is hun toren helemaal stabiel, het volgende moment kan hij omvallen in een hoop hilariteit! Dit is ook educatief speelgoed: als kinderen wat tijd voor rust nodig hebben, maar toch met iets willen spelen, kan deze puzzel hen helpen zowel hun handen als hun geest bezig te houden. Hape Quadrilla is verkrijgbaar in felle kleuren, waardoor hij aantrekkelijker is voor jongere kinderen die vaak moeite hebben zich te concentreren op rustiger speelgoed dat visueel niet zo boeiend is.

Beste Hape Quadrilla aanbiedingen van Juni 2024