Hape Quadrilla

Op zoek naar de beste Hape Quadrilla knikkerbanen? Ontdek de top 5 modellen en vergelijk kenmerken, prijzen en beoordelingen voor de ultieme knikkerbaan ervaring!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Hape Quadrilla knikkerbaan Cliffhanger
Hape Quadrilla knikkerbaan Cliffhanger
Voordelen
De Hape Quadrilla knikkerbaan Cliffhanger zorgt voor eindeloos speelplezier bij jouw kinderen. Het heeft een leuk ontwerp en is ook nog eens van echt hout. Dit betekent ook dat het een goede kwaliteit heeft! Staat stevig.
Nadelen
Voor kleine kinderen onder de 4 jaar kan dit nog te lastig zijn.
Hape Quadrilla Castle Escape Knikkerbaan 102-delig
Hape Quadrilla Castle Escape Knikkerbaan 102-delig
Voordelen
Beschikbaar in 2 kleuren. Staat stevig op bijna iedere ondergrond. Inclusief 30 knikkers. Gemaakt van duurzaam hout.
Nadelen
Door de allerkleinste is deze knikkerbaan lastig in elkaar te zetten.
Tip: Beste keuze
Hape Quadrilla The Cyclone – Knikkerbaan
Hape Quadrilla The Cyclone – Knikkerbaan
Voordelen
Bouw meerdere varianten. Bestaat uit meer dan 100 onderdelen. Mooi afgewerkt in felle kleuren.
Nadelen
Deze knikkerbaan is wat duurder dan de gemiddelde Hape Quadrilla knikkerbaan.
Hape Quadrilla Xcellerator - Houten Knikkerbaan
Hape Quadrilla Xcellerator - Houten Knikkerbaan
Voordelen
In deze grote set van Hape Quadrilla zitten er maar liefst 136 stukjes. Je kind kan hier veel creativiteit mee kwijt. Geschikt vanaf 4 jaar en ouder. Laat jouw kind 3-dimensioneel denken.
Nadelen
Heeft een stevige prijs van boven de honderd euro.
Hape Quadrilla Muziek en Beweging - Houten Knikkerbaan
Hape Quadrilla Muziek en Beweging - Houten Knikkerbaan
Voordelen
Deze knikkerbaan maakt muziek! Dit is een extra leuke verrassing als jouw kind een doodnormale houten knikkerbaan verwacht! Zeer geschikt voor peuters en kleuters.
Nadelen
Deze knikkerbaan is niet geschikt voor oudere kinderen.

Beste Hape QuadrillaKoopgids: Welke Hape Quadrilla is de beste koop van april 2024?

Hape Quadrilla, wat is dat?

Hape quadrilla is een leuke en stevige bouwset voor jonge kinderen. Het is het eerste grote bouwspeelgoed op de markt voor kinderen onder de vier jaar, en het is ontworpen om veilig, natuurlijk en educatief te zijn.

Na vijf jaar ontwikkeling heeft Hape zijn eerste houten bouwset voor peuters op de markt gebracht. Dit nieuwe speelgoed, quadrilla genaamd, is bedoeld om jonge kinderen te helpen hun motorische vaardigheden te ontwikkelen, terwijl ze ook leren over oorzaak en gevolg, zwaartekracht, evenwicht en ruimtelijk inzicht.

Het ontstaan van Hape

De oprichter van Hape wist dat hij een goed idee had toen hij een paar stukken hout op een tafel legde en zijn zoon ermee zag spelen. “Hij was er meteen in geïnteresseerd”, zei de oprichter van Hape, zoals de San Francisco Chronicle in april 2011 meldde. “Hij begon erop te slaan en geluiden te maken”. Dat moment hielp het idee te inspireren om een houten bouwset te maken die gebruikt kon worden door jonge kinderen die net begonnen waren hun omgeving te verkennen. “Ik zag veel ander speelgoed dat beweerde kinderen te onderwijzen over oorzaak en gevolg of zwaartekracht”, zegt de oprichter van Hape. “Maar ik zag niets dat deze concepten ook echt leerde”.

De voordelen van Hape Quadrilla

Hape Quadrilla is een leuke en kleurrijke manier om de zintuigen te prikkelen. De puzzel bestaat uit vier delen, elk met een andere vorm en kleur, maar wanneer ze allemaal in elkaar gezet zijn, zijn ze identiek. Het is een puzzel die zowel de geest als de zintuigen stimuleert. Het helpt kinderen ook bij het ontwikkelen van hun motoriek terwijl ze ermee spelen. Als jouw kind al weet hoe hij blokken moet stapelen of dingen van Lego moet bouwen, dan is dit een uitstekende vervolgactiviteit.

Hape Quadrilla is niet alleen geweldig speelgoed, het is ook uitstekend geschikt om in groepsverband mee te spelen. Het is erg leuk om te zien welke combinaties kinderen kunnen bedenken; het ene moment is hun toren helemaal stabiel, het volgende moment kan hij omvallen in een hoop hilariteit! Dit is ook educatief speelgoed: als kinderen wat tijd voor rust nodig hebben, maar toch met iets willen spelen, kan deze puzzel hen helpen zowel hun handen als hun geest bezig te houden. Hape Quadrilla is verkrijgbaar in felle kleuren, waardoor hij aantrekkelijker is voor jongere kinderen die vaak moeite hebben zich te concentreren op rustiger speelgoed dat visueel niet zo boeiend is.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Hape Quadrilla

Wat is Hape Quadrilla?

Hape Quadrilla is een merk dat houten bouwsets produceert waarmee kinderen verschillende soorten knikkerbanen kunnen bouwen.

Hoe oud moet mijn kind zijn om met Hape Quadrilla te spelen?

Hape Quadrilla is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Het is belangrijk dat kinderen oud genoeg zijn om de kleine onderdelen veilig te kunnen hanteren.

Kan ik Hape Quadrilla alleen gebruiken of is het een interactief speelgoed?

Hape Quadrilla kan zowel alleen als interactief worden gespeeld. Kinderen kunnen hun eigen knikkerbaan bouwen en ermee spelen, maar ze kunnen ook samenwerken met vrienden of familie om grotere en complexere banen te maken.

Zijn er verschillende sets beschikbaar om uit te kiezen?

Ja, Hape Quadrilla biedt een breed scala aan bouwsets en uitbreidingssets. Hierdoor kunnen kinderen hun knikkerbaan steeds verder uitbreiden en aanpassen aan hun eigen creativiteit.

Is Hape Quadrilla veilig voor kinderen?

Ja, Hape Quadrilla is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam hout en voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Het speelgoed is getest op veiligheid en is vrij van schadelijke stoffen. Het is echter belangrijk om altijd toezicht te houden op jongere kinderen tijdens het spelen met kleine onderdelen.

Top 5 Beste kopen
Logo