Efteling Kerstdorp

Op zoek naar het beste Efteling kerstdorp? Vergelijk de top 5 en ontdek de betoverende magie van de feestelijke sfeer. Plan je bezoek nu! #EftelingKerstdorp
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Efteling Kerstdorp - Met Muziek – Paddenstoel
Efteling Kerstdorp - Met Muziek – Paddenstoel
Voordelen
De paddenstoel van het Efteling Kerstdorp geeft een erg mooi geluid wanneer er muziek afspeelt. Je moet deze opwinden om er geluid uit te krijgen. Zeer gedetailleerd afgewerkt.
Nadelen
De paddenstoel draait niet rond.
Luville Efteling Miniatuur Pagode - L16 x B12,5 x H29,5 cm
Luville Efteling Miniatuur Pagode - L16 x B12,5 x H29,5 cm
Voordelen
Levensecht. Tot in detail nagemaakt. Gemaakt van stevige materialen. Past in collectie Efteling kerstdorp. Makkelijk te verplaatsen.
Nadelen
Deze miniatuur pagode maakt geen geluid.
Tip: Beste keuze
Efteling Luville Miniaturen Kasteel van Doornroosje
Efteling Luville Miniaturen Kasteel van Doornroosje
Voordelen
Het Efteling Luville Miniaturen Kasteel van Doornroosje is van een erg goede kwaliteit. Het is namelijk gemaakt van porselein. Fantastisch om een mooi plekje te geven dus!
Nadelen
Efteling kerstdorp onderdelen zijn duurder dan het gemiddelde kerstdorp.
Luville Efteling Miniatuur Sprookjesboom
Luville Efteling Miniatuur Sprookjesboom
Voordelen
Voor iedereen herkenbaar. Blikvanger voor visite. Onderdeel van kerstdorp Efteling 2022. Hoeft niet in elkaar gezet te worden.
Nadelen
Dit kerstdorp is niet geschikt voor de allerkleinste kinderen.
Luville Efteling Miniatuur Trollenkoning
Luville Efteling Miniatuur Trollenkoning
Voordelen
De Luville Efteling miniatuur Trollenkoning is een fantastische aanvulling op jouw Efteling kerstdorp collectie! Er zit ook verlichting in. Degelijke kwaliteit. Past staand op elke tafel of vensterbank.
Nadelen
Met zijn bijna 45 euro is deze best prijzig.

Beste Efteling KerstdorpKoopgids: Welke Efteling Kerstdorp is de beste koop van april 2024?

De Efteling is een uniek themapark in Nederland. De omgeving, een sprookjesbos trekt veel vergelijkingen met de Disneyland en Disney World parken. Er zijn echter veel verschillen tussen deze parken en de Efteling die het tot een unieke ervaring maken. Ook kan je tijdens kerst extra genieten van de Efteling vanuit huis. Je kunt namelijk veel verschillende miniatuur kerstdorpjes kopen van de Efteling. Hierover later mee!

Hoe is de Efteling ontstaan?

De Efteling werd in 1956 opgericht door Anton Pieck, die de Efteling ontwierp om kunst en natuur op één plek samen te brengen. Hij wilde een plek creëren waar mensen konden ontspannen en genieten terwijl ze omringd werden door prachtige kunst. Het park is uitgegroeid tot veel meer dan wat Anton zich eerst had voorgesteld, maar zijn doel om kunst in de natuur te integreren is nog steeds hetzelfde.

De kerstdorpen van de Efteling

Kerstdorpjes bouwen is een traditie in Nederland, waar je in cadeauwinkels door het hele land een grote verscheidenheid aan miniatuur dorpen kunt vinden. Bekende varianten zijn die van het pretpark Efteling, dat ook sprookjesthema’s bevat die je de rest van het jaar kunt bezoeken. Elk kerstdorp is anders dan het vorige. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel Nederlanders een persoonlijke verzameling van deze dorpjes hebben als decoratie in hun huis.

Zoals alles wat door de Efteling wordt gemaakt, zijn ook deze dorpen verkrijgbaar in een indrukwekkende reeks maten en stijlen – van miniatuurversies die op jouw bureau passen tot een prachtig dorp met werkende lichtjes en muziek, dat niet zou misstaan naast je kerstboom. Zowel aan de kleinste als aan de grootste kant van het spectrum vind je miniatuurdetails en -accessoires die de kerstsfeer tot leven brengen op een manier die alleen iets handgemaakts kan doen.

Waar je de Efteling kerstdorpen kan kopen

Efteling kerstdorpen kan je het beste kopen op Bol.com. Hier heb je de grootste verscheidenheid aan miniatuur versies van attracties en bezienswaardigheden in de Efteling! Er zijn vooral veel populaire huisjes uit het Sprookjesbos verkrijgbaar. Denk aan het kasteel van Doornroosje, Klein Duimpje en de Reus, maar ook Holle Bolle Gijs en de Pagode. De kerstdorpen koop al vanaf €10,00 en kunnen oplopen tot ongeveer €70,00.

Het is erg leuk om jouw kerstdorp jaar iets anders te maken met de Efteling miniatuur versies! Zo houd je het lekker uniek en denk je zelfs tijdens de koude maanden terug aan de geweldige dagen in de Efteling!

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Efteling Kerstdorp

Wat is het Efteling Kerstdorp?

Het Efteling Kerstdorp is een speciale kerstbeleving die plaatsvindt in de Efteling, een bekend attractiepark in Nederland. Tijdens de kerstperiode wordt het park omgetoverd tot een magisch winterwonderland met sfeervolle decoraties, winterse attracties en een gezellige kerstmarkt.

Wanneer vindt het Efteling Kerstdorp plaats?

Het Efteling Kerstdorp vindt plaats gedurende de kerstperiode, meestal van eind november tot begin januari. De exacte data kunnen variëren, dus het is raadzaam om de officiële Efteling-website of sociale media te raadplegen voor de meest recente informatie.

Wat zijn de hoogtepunten van het Efteling Kerstdorp?

Enkele hoogtepunten van het Efteling Kerstdorp zijn onder andere de Winter Efteling-attracties, zoals de ijsbaan, de schaatsbaan en de winterse sprookjesroute. Daarnaast is er een kerstmarkt waar bezoekers cadeaus, ambachtelijke lekkernijen en kerstdecoraties kunnen kopen. Verder zijn er regelmatig speciale kerstshows en live entertainment.

Moet ik extra betalen om het Efteling Kerstdorp te bezoeken?

Ja, om het Efteling Kerstdorp te bezoeken, moet je een regulier toegangsticket voor de Efteling aanschaffen. De prijzen kunnen variëren, afhankelijk van de dag en het type ticket dat je kiest. Het is aan te raden om vooraf online tickets te kopen om wachtrijen bij de ingang te vermijden.

Kunnen kinderen ook genieten van het Efteling Kerstdorp?

Ja, het Efteling Kerstdorp is een familie-evenement en er zijn tal van activiteiten en attracties speciaal voor kinderen. Naast de winterse attracties kunnen kinderen genieten van de sprookjesachtige sfeer, de kerstshows en de mogelijkheid om de Kerstman te ontmoeten.

Top 5 Beste kopen
Logo