Luville Kerstdorp
Bijgewerkt: Juni 2024

Luville Kerstdorp

Luville Kerstdorp

Het Nederlandse merk Luville staat bekend om haar kunststof en porseleinen kersthuisjes die je ieder jaar weer terugziet in verschillende kerstdorpen. Een Luville kerstdorp bestaat uit huisjes met veel details en van hoge kwaliteit. Veel kersthuisjes zijn voorzien van verlichting. Om het dorp verder aan te kleden kun je ook figuurtjes van Luville in het dorp plaatsen. De ontwerpers van Luville zorgen ieder jaar voor een uitbreiding van de collectie, waardoor je ieder jaar opnieuw betoverd kunt worden. De huisjes en de andere ontwerpen worden met de hand geschilderd, waardoor je ook gelijk geniet van ouderwets vakmanschap.

 

Een Luville kerstdorp bouwen

Luville heeft een eigen collectie van accessoires en kersthuisjes waar je uit kunt kiezen. Met de huisjes van Luville kun je jouw eigen kerstdorp bouwen. Ieder Luville kerstdorp heeft een eigen thema, waardoor jij jouw dorp volledig in één thema kunt bouwen. De thema’s waar je uit kunt kiezen hebben allemaal een eigen stijl die voor een groot deel zijn gebaseerd op verschillende Europese steden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het Luville Molendam kerstdorp. In dit dorp kun je traditionele molens, schaatsende figuurtjes en windmolens toevoegen. Naast Molendam heb je ook de keuze voor de Efteling. Luville Efteling is erg leuk om jouw eigen sprookjesachtige omgeving te bouwen. Je kunt daarnaast ook verschillende thema’s met elkaar combineren om uiteindelijk één uniek dorp te bouwen.

 

Luville Molendam

Als je kiest voor Luville Molendam, kies je voor een typisch Nederlands dorp dat teruggaat naar de jaren vijftig. Je vindt in dit thema veel Nederlandse elementen terug. Denk hierbij aan een traditionele molen, schaatsers, oude gebouwen en stenen kersthuisjes.

 

Luville Efteling

Voor een betoverend kerstdorp kun je het beste voor Luville Efteling kiezen. Dit thema is natuurlijk gebaseerd op de Efteling in Nederland en bestaat uit verschillende bekende gebouwen en figuren die je ook in het attractiepark terugvindt.

 

Luville algemeen

Wil je niet voor een bepaald thema kiezen? Dan kun je ook voor Luville algemeen kiezen. Dit thema is namelijk algemeen en ideaal om jouw kerstdorp mee op te bouwen of af te maken. Je kunt missende figuurtjes of huisjes hierdoor eenvoudig aanvullen.

 

Luville Express

Het Luville Expres thema gaat volledig om reizen. Je vindt in dit thema verschillende populaire vervoersmiddelen terug, zowel moderne vervoersmiddelen als ouderwetse vervoersmiddelen. Denk hierbij aan een trein, een paard en wagen, een auto en zelfs een motorfiets.

 

Luville Schneewald

Je hebt ook de keuze voor een traditioneel Oostenrijks kerstdorp, namelijk Luville Schneewald. Ook dit dorp is uit de jaren vijftig. In dit thema zijn allerlei gezellige Oostenrijkse huisjes terug te vinden, skiliften, kabelbanen, schaatsers en natuurlijk ook pistes.

 

Luville Sledgeholm

Luville Sledgeholm is een kerstdorp met een gezellig Scandinavisch thema. Dit thema is precies wat je van een kerstdorp kan verwachten. In het dorp vind je allerlei kerstelfen, kerstbomen, rendieren, traditionele kersthuizen en natuurlijk kerstmannen terug. 

Beste Luville Kerstdorp aanbiedingen van Juni 2024