Luville Kerstdorp

Op zoek naar het beste Luville kerstdorp? Vergelijk de top 5 modellen en creëer de meest betoverende kerstsfeer in huis. Ontdek ze nu!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Luville - Bear cave white - Kersthuisjes & Kerstdorpen
Luville - Bear cave white - Kersthuisjes & Kerstdorpen
Voordelen
Voorzien van sfeervolle verlichting. Klein en compact formaat. Leuk als aanvulling op de natuur bij een kerstdorp. Gemaakt van hoogwaardig PVC. Met beer en grot.
Nadelen
Batterijen zijn niet inbegrepen.
Luville - Selling christmas wreaths battery operated - Kersthuisjes & Kerstdorpen
Luville - Selling christmas wreaths battery operated - Kersthuisjes & Kerstdorpen
Voordelen
Werkt op batterijen, waardoor er geen stroombron nodig is. Voorzien van leuke gekleurde lampjes. Bestaat uit een huisje, een personage, een kerstboom en versieringen. Leuk als aanvulling op een markt of winkelstraat.
Nadelen
Niet geschikt voor kleine kinderen.
Tip: Beste keuze
Luville - Village scenery adapter included - Kersthuisjes & Kerstdorpen
Luville - Village scenery adapter included - Kersthuisjes & Kerstdorpen
Voordelen
Inclusief adapter. Met de hand geschilderd. Voorzien van veel verschillende details. Mooi als middelpunt in een dorp. Groter formaat met hoogte van 43 cm.
Nadelen
De prijs is hoger door het grote formaat.
Luville Kerstdorp Miniatuur Oliebollenkraam - L16,5 x B6 x H11,5 cm
Luville Kerstdorp Miniatuur Oliebollenkraam - L16,5 x B6 x H11,5 cm
Voordelen
Leuk voor op een markt of in een winkelstraat. Zorgt voor een echt kerstgevoel. Leuk in een Hollands of oud-Hollands kerstdorp. Afgewerkt met veel kleine details voor een nostalgisch gevoel. Voorzien van gezellige LED-lampjes.
Nadelen
Werkt op 2 AA batterijen die niet meegeleverd worden.
Luville Kerstdorp Miniatuur Kermisattractie Zweefmolen
Luville Kerstdorp Miniatuur Kermisattractie Zweefmolen
Voordelen
Mag niet ontbreken in een kerstdorp met kermis. De zweefmolen draait echt rond en laat af en toe de stoeltjes omhoog vliegen. Voorzien van vrolijke gekleurde verlichting. Zorgt voor een extra gezellige sfeer in het kerstdorp.
Nadelen
Je hebt genoeg ruimte nodig om de zweefmolen neer te kunnen zetten.

Beste Luville KerstdorpKoopgids: Welke Luville Kerstdorp is de beste koop van februari 2024?

Het Nederlandse merk Luville staat bekend om haar kunststof en porseleinen kersthuisjes die je ieder jaar weer terugziet in verschillende kerstdorpen. Een Luville kerstdorp bestaat uit huisjes met veel details en van hoge kwaliteit. Veel kersthuisjes zijn voorzien van verlichting. Om het dorp verder aan te kleden kun je ook figuurtjes van Luville in het dorp plaatsen. De ontwerpers van Luville zorgen ieder jaar voor een uitbreiding van de collectie, waardoor je ieder jaar opnieuw betoverd kunt worden. De huisjes en de andere ontwerpen worden met de hand geschilderd, waardoor je ook gelijk geniet van ouderwets vakmanschap.

Een Luville kerstdorp bouwen

Luville heeft een eigen collectie van accessoires en kersthuisjes waar je uit kunt kiezen. Met de huisjes van Luville kun je jouw eigen kerstdorp bouwen. Ieder Luville kerstdorp heeft een eigen thema, waardoor jij jouw dorp volledig in één thema kunt bouwen. De thema’s waar je uit kunt kiezen hebben allemaal een eigen stijl die voor een groot deel zijn gebaseerd op verschillende Europese steden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het Luville Molendam kerstdorp. In dit dorp kun je traditionele molens, schaatsende figuurtjes en windmolens toevoegen. Naast Molendam heb je ook de keuze voor de Efteling. Luville Efteling is erg leuk om jouw eigen sprookjesachtige omgeving te bouwen. Je kunt daarnaast ook verschillende thema’s met elkaar combineren om uiteindelijk één uniek dorp te bouwen.

Luville Molendam

Als je kiest voor Luville Molendam, kies je voor een typisch Nederlands dorp dat teruggaat naar de jaren vijftig. Je vindt in dit thema veel Nederlandse elementen terug. Denk hierbij aan een traditionele molen, schaatsers, oude gebouwen en stenen kersthuisjes.

Luville Efteling

Voor een betoverend kerstdorp kun je het beste voor Luville Efteling kiezen. Dit thema is natuurlijk gebaseerd op de Efteling in Nederland en bestaat uit verschillende bekende gebouwen en figuren die je ook in het attractiepark terugvindt.

Luville algemeen

Wil je niet voor een bepaald thema kiezen? Dan kun je ook voor Luville algemeen kiezen. Dit thema is namelijk algemeen en ideaal om jouw kerstdorp mee op te bouwen of af te maken. Je kunt missende figuurtjes of huisjes hierdoor eenvoudig aanvullen.

Luville Express

Het Luville Expres thema gaat volledig om reizen. Je vindt in dit thema verschillende populaire vervoersmiddelen terug, zowel moderne vervoersmiddelen als ouderwetse vervoersmiddelen. Denk hierbij aan een trein, een paard en wagen, een auto en zelfs een motorfiets.

Luville Schneewald

Je hebt ook de keuze voor een traditioneel Oostenrijks kerstdorp, namelijk Luville Schneewald. Ook dit dorp is uit de jaren vijftig. In dit thema zijn allerlei gezellige Oostenrijkse huisjes terug te vinden, skiliften, kabelbanen, schaatsers en natuurlijk ook pistes.

Luville Sledgeholm

Luville Sledgeholm is een kerstdorp met een gezellig Scandinavisch thema. Dit thema is precies wat je van een kerstdorp kan verwachten. In het dorp vind je allerlei kerstelfen, kerstbomen, rendieren, traditionele kersthuizen en natuurlijk kerstmannen terug.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Luville Kerstdorp

Wat is Luville kerstdorp?

Luville kerstdorp is een verzameling van miniatuur gebouwen, figuren en accessoires die een sfeervol kerstdorp creëren.

Waar kan ik Luville kerstdorp kopen?

Luville kerstdorp is verkrijgbaar bij verschillende tuincentra, warenhuizen en online winkels die kerstartikelen verkopen.

Hoe bouw ik een Luville kerstdorp op?

Begin met het plaatsen van de gebouwen op een vlakke ondergrond. Voeg vervolgens de figuren en accessoires toe om het dorp tot leven te brengen. Zorg ervoor dat je de bijgeleverde instructies volgt voor een stevige en stabiele opbouw.

Kan ik mijn Luville kerstdorp uitbreiden?

Ja, Luville biedt een breed scala aan uitbreidingssets, zodat je je kerstdorp steeds verder kunt uitbreiden en aanpassen naar jouw wensen.

Hoe kan ik mijn Luville kerstdorp verlichten?

Luville kerstdorp heeft vaak verlichting in de gebouwen en straatlantaarns. Daarnaast kun je ook gebruik maken van speciale kerstverlichting om extra sfeer toe te voegen aan je dorp. Zorg ervoor dat je veilige kerstverlichting gebruikt en volg de instructies voor het veilig aansluiten van de verlichting.

Top 5 Beste kopen
Logo