Samsonite Koffer Aanbieding

Op zoek naar de beste Samsonite koffer? Vergelijk en vind de top 5 modellen met de beste kenmerken, duurzaamheid en prijs-kwaliteitverhouding.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Samsonite S'cure spinner 75
Samsonite S'cure spinner 75
Voordelen
De inhoud van de koffer is 102 liter. De koffer heeft een tussenschot met een rits. Aan de achterkant zit een handig adreslabel. De stuurstang is licht en is in verschillende standen te blokkeren. De koffer heeft vier wielen, voor optimaal gebruiksgemak.
Nadelen
De koffer is niet uit te breiden.
Samsonite Flux spinner 75
Samsonite Flux spinner 75
Voordelen
Beschikt over een cijferslot. De koffer heeft vier dubbele grote wielen. De ritssluiting van het hoofdvak is heel erg soepel. De koffer is met maar liefst 12 liter uit te breiden. De koffer heeft meerdere handvaten, zodat je het altijd gemakkelijk kunt meenemen.
Nadelen
De koffer is niet geschikt als handbagage.
Tip: Beste keuze
Samsonite Base boost spinner 78
Samsonite Base boost spinner 78
Voordelen
De koffer is aan de voorzijde te openen door middel van een rits. De koffer is geschikt om ongeveer 25 kilo bagage mee te nemen. De koffer is eenvoudig te vervoeren dankzij de handvaten en de wielen. Je kunt de koffer eenvoudig uitbreiden. Beschikt over een verstelbare trekstang.
Nadelen
De koffer heeft geen telefoon vak.
Samsonite Magnum eco spinner 75
Samsonite Magnum eco spinner 75
Voordelen
De koffer heeft een mooie en luxe uitstraling. De koffer is te verkrijgen in diverse mooie kleuren. De koffer is gemaakt van zeer licht polypropyleen. Het hoofdcompartiment heeft een vaste veilige driepuntsluiting. Handvaten op diverse plekken.
Nadelen
De koffer is niet uit te breiden.
Samsonite Paradiver light duffle 51
Samsonite Paradiver light duffle 51
Voordelen
Beschikt over een apart vak voor schoenen of vuile kleding. Beschikt over een inhoud van wel 47 liter. Is heel erg licht van gewicht. De riem is eenvoudig te verstellen of te verwijderen. Met de Samsonite Paradiver light duffle ben je verzekerd van een prettig draagcomfort.
Nadelen
Beschikt niet over een vergrendelbare rits.

Beste Samsonite Koffer AanbiedingKoopgids: Welke Samsonite Koffer is de beste koop van april 2024?

Kwaliteitsbagage met een Samsonite koffer

Het merk Samsonite is een begrip als het gaat om bagage en bestaat al meer dan 100 jaar. In die tijd hebben zij zich weten te vestigen als een kwaliteitsmerk. Een Samsonite koffer gaat dan ook jarenlang mee. Het kan misschien voor sommige mensen een prijzige investering zijn, je hebt wel de garantie dat je nog jaren kunt genieten van je Samsonite koffer. Behalve koffers, zijn er ook andere bagageproducten van Samsonite verkrijgbaar. En ook in Samsonite koffers is er ruime keuze.

Hard, zacht of aluminium

Dat begint al met de buitenkant van je Samsonite koffer. Een harde koffer kan handig zijn, omdat de spullen in je koffer dan zeker geen kans op schade hebben door druk van buiten de koffer. Het voordeel van een zachte buitenkant van de Samsonite koffer is weer dat deze wat flexibeler is, hij kan dus minder ruimte innemen als deze niet geheel gevuld is. Hoe dan ook zijn je spullen stevig opgeborgen in een Samsonite koffer. Tot slot is er de aluminium buitenkant. Ook aluminium is hard.

Twee of vier wielen

Behalve de buitenkant, kun je nadenken over het aantal wielen onder je Samsonite koffer. Je kunt kiezen voor twee of voor vier wielen. Koffers met vier wielen hebben zwenkwielen. Dat wil zeggen dat ze alle kanten op kunnen draaien. Vooral voor kleine koffers is dit praktisch. Je loopt met de koffer rechtop en kunt uitwijken naar elke hoek zonder je koffer te hoeven mee te draaien, dat doen de wieltjes voor je. Een Samsonite koffer met twee wielen moet je altijd schuin met je meedragen.

Formaat en volume

Een Samsonite koffer is verkrijgbaar in allerlei maten. Over het algemeen geldt: hoe groter, hoe duurder. De kleinste Samsonite koffer is kleiner dan 55 centimeter en kan door als handbagage. Het volume van deze koffers is maximaal 80 liter en minimaal 20 liter. De grootste koffers beginnen vanaf een volume van 80 liter en hebben een formaat van meer dan 80 centimeter. Hiertussen heb je nog de medium koffers van 60 tot 70 centimeter en de grote koffers van 70 tot 80 centimeter.

Prijzen en waar te koop

Prijzen variëren in alle opties van de Samsonite koffer. Dit begint zo ongeveer vanaf 100 euro en kan oplopen tot het vijfvoudige. Het materiaal en het formaat hebben allebei invloed. Je koopt een Samsonite koffer op verschillende plekken. Je kunt vaak terecht bij tassenwinkels, hoewel het aanbod over het algemeen wat beperkt is. Warenhuizen zoals de Bijenkorf hebben doorgaans een groter aanbod. Het grootste aanbod vind je online. Je kunt ook via de website van Samsonite zelf je Samsonite koffer bestellen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Samsonite Koffer

Wat is het gewicht van een gemiddelde Samsonite koffer?

Het gewicht van een gemiddelde Samsonite koffer varieert afhankelijk van het model en de grootte. Over het algemeen ligt het gewicht van een koffer tussen de 2,5 kg en 5 kg.

Zijn Samsonite koffers duurzaam?

Ja, Samsonite koffers staan bekend om hun duurzaamheid. Ze worden gemaakt van hoogwaardige materialen zoals polycarbonaat en nylon, die bestand zijn tegen slijtage en stoten.

Hebben Samsonite koffers garantie?

Ja, Samsonite biedt garantie op hun koffers. De garantieperiode kan verschillen per model, maar over het algemeen varieert deze tussen de 2 en 10 jaar. Het is raadzaam om de garantievoorwaarden van de specifieke koffer te raadplegen.

Zijn Samsonite koffers geschikt voor handbagage?

Ja, Samsonite heeft een breed scala aan koffers die geschikt zijn als handbagage. Ze voldoen aan de afmetingen en gewichtsbeperkingen van de meeste luchtvaartmaatschappijen, waardoor ze ideaal zijn voor reizen.

Zijn er speciale functies beschikbaar in Samsonite koffers?

Ja, Samsonite koffers bieden verschillende speciale functies, afhankelijk van het model. Dit kan onder andere bestaan uit TSA-sloten, uitbreidbare capaciteit, 360-graden draaiwielen, geïntegreerde opladers voor elektronische apparaten, enzovoort. Het is raadzaam om de specifieke kenmerken van de gewenste koffer te controleren.

Top 5 Beste kopen
Logo