Samsonite Koffer Aanbieding
Bijgewerkt: Juni 2023

Samsonite Koffer Aanbieding

Samsonite Koffer Aanbieding

Kwaliteitsbagage met een Samsonite koffer

Het merk Samsonite is een begrip als het gaat om bagage en bestaat al meer dan 100 jaar. In die tijd hebben zij zich weten te vestigen als een kwaliteitsmerk. Een Samsonite koffer gaat dan ook jarenlang mee. Het kan misschien voor sommige mensen een prijzige investering zijn, je hebt wel de garantie dat je nog jaren kunt genieten van je Samsonite koffer. Behalve koffers, zijn er ook andere bagageproducten van Samsonite verkrijgbaar. En ook in Samsonite koffers is er ruime keuze. 

 

Hard, zacht of aluminium

Dat begint al met de buitenkant van je Samsonite koffer. Een harde koffer kan handig zijn, omdat de spullen in je koffer dan zeker geen kans op schade hebben door druk van buiten de koffer. Het voordeel van een zachte buitenkant van de Samsonite koffer is weer dat deze wat flexibeler is, hij kan dus minder ruimte innemen als deze niet geheel gevuld is. Hoe dan ook zijn je spullen stevig opgeborgen in een Samsonite koffer. Tot slot is er de aluminium buitenkant. Ook aluminium is hard. 

 

Twee of vier wielen

Behalve de buitenkant, kun je nadenken over het aantal wielen onder je Samsonite koffer. Je kunt kiezen voor twee of voor vier wielen. Koffers met vier wielen hebben zwenkwielen. Dat wil zeggen dat ze alle kanten op kunnen draaien. Vooral voor kleine koffers is dit praktisch. Je loopt met de koffer rechtop en kunt uitwijken naar elke hoek zonder je koffer te hoeven mee te draaien, dat doen de wieltjes voor je. Een Samsonite koffer met twee wielen moet je altijd schuin met je meedragen. 

 

Formaat en volume

Een Samsonite koffer is verkrijgbaar in allerlei maten. Over het algemeen geldt: hoe groter, hoe duurder. De kleinste Samsonite koffer is kleiner dan 55 centimeter en kan door als handbagage. Het volume van deze koffers is maximaal 80 liter en minimaal 20 liter. De grootste koffers beginnen vanaf een volume van 80 liter en hebben een formaat van meer dan 80 centimeter. Hiertussen heb je nog de medium koffers van 60 tot 70 centimeter en de grote koffers van 70 tot 80 centimeter.

 

Prijzen en waar te koop

Prijzen variƫren in alle opties van de Samsonite koffer. Dit begint zo ongeveer vanaf 100 euro en kan oplopen tot het vijfvoudige. Het materiaal en het formaat hebben allebei invloed. Je koopt een Samsonite koffer op verschillende plekken. Je kunt vaak terecht bij tassenwinkels, hoewel het aanbod over het algemeen wat beperkt is. Warenhuizen zoals de Bijenkorf hebben doorgaans een groter aanbod. Het grootste aanbod vind je online. Je kunt ook via de website van Samsonite zelf je Samsonite koffer bestellen.

Beste Samsonite Koffer aanbiedingen van Juni 2023