Remescar Aanbieding
Bijgewerkt: Juni 2023

Remescar Aanbieding

Remescar Aanbieding

Huidverzorging met Remescar

Het merk Remescar biedt producten aan die onderdeel van je huidverzorging kunnen zijn op verschillende manieren. De producten worden ontwikkeld door het in 2008 begonnen Sylphar. De producten van Remescar zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan allerlei kwaliteitseisen. Innovatie en nieuwe technologie in huidverzorging zijn de basis voor de producten van Remescar. Uiteraard wordt hierbij consumentvriendelijkheid van de producten ook hoog gewaardeerd. Remescar biedt verschillende soorten producten aan, maar allemaal dragen ze bij aan de huidverzorging.

 

Wallen, donkere kringen en andere producten voor de ogen

Het meest bekende Remescar product is de crème tegen donkere kringen en wallen. Deze zou na één keer gebruiken al moeten werken. Daarnaast kun je ook andere Remescar producten vinden die je kunt gebruiken rondom je ogen. Bijvoorbeeld tegen hangende oogleden of de ‘Corrective Eye Contour Program’. Daarnaast zijn er oogcrème, herstellende nachtverzorging en een crème tegen een vermoeide blik. Deze producten komen in verschillende uitvoeringen. De laatste is bijvoorbeeld een stickvariant. 

 

Littekens, huidstriemen en spataderen

Remescar heeft ook een stick tegen littekens. Hiermee kun je de zichtbaarheid van littekens verminderen, of het nu nieuwe of al bestaande littekens zijn. Daarnaast is er een crème om huidstriemen te herstellen en te voorkomen. Huidstriemen ontstaan bij gewichtstoename of zwangerschap bijvoorbeeld. Ook spataderen, zolang het om oppervlakkiger spataderen gaat, kun je met Remescar verminderen in zichtbaarheid. Hierbij kun je kiezen uit een gewone crème of een instant crème. Die laatste werkt direct en zorgt ook voor een werking op langere termijn. 

 

Anti-age en antirimpelcrèmes 

Het klassieke product bij huidverzorging heeft natuurlijk te maken met de tekenen van ouder worden. Rimpels en een minder strakke huid. Hiervoor heeft ook Remescar een uitgebreid aanbod. Dagcrèmes en nachtcrèmes, anti-age en antirimpel en zelfs facelift producten. Ook je poriën kunnen behandeld worden met Remescar. Of kies gewoon voor micellairwater om je gezicht te reinigen aan het einde of begin van de dag. Deze producten zijn er in crèmes en serums en meer. 

 

Waar te koop

Je koopt Remescar gemakkelijk bij je in de buurt. Je kunt hiervoor namelijk niet alleen naar Kruidvat of Etos, maar ook gewoon naar de Albert Heijn. Het aanbod bij de drogist zal vaak groter zijn dan bij de supermarkt. Wie liever thuis blijft of de gewenste producten niet kan vinden in de lokale Etos, Kruidvat of Albert Heijn, kan ook nog terecht bij Bol.com of Amazon. Je hoeft dus weinig moeite te doen om aan je Remescar te komen. 

Beste Remescar aanbiedingen van Juni 2023