Pro User Fietsendrager

Ontdek de ideale Pro User fietsendrager voor jouw behoeften. We hebben de top 5 geëvalueerd op stabiliteit, montagegemak en prijs-kwaliteitverhouding.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Pro-User Diamant Fietsendrager - 2 Fietsen – Trekhaak
Pro-User Diamant Fietsendrager - 2 Fietsen – Trekhaak
Voordelen
Draaggewicht van 60 kg. Inclusief opberghoes. Inklapbaar. Geschikt voor bijna alle trekhaken. Eenvoudig monteer baar. Geschikt voor vele fietsbanden. Geschikt voor oprijgoot.
Nadelen
Deze fietsendrager heeft geen kantelfunctie.
Pro-User Fietsendrager - Diamant Sg2 - 2 Fietsen - Trekhaak – Inklapbaar
Pro-User Fietsendrager - Diamant Sg2 - 2 Fietsen - Trekhaak – Inklapbaar
Voordelen
Inklapbaar. Bijna voor elk soort auto. Maximaal gewicht van 60 kg. Beschikt over een voetpedaal. Kantelfunctie. Makkelijk op te bergen.
Nadelen
Qua gewicht is deze fietsendrager iets zwaarder om te verplaatsen dan de gemiddelde fietsendrager.
Tip: Beste keuze
Pro-user Amber IV Fietsendrager - 4 Fietsen
Pro-user Amber IV Fietsendrager - 4 Fietsen
Voordelen
toegankelijk voor alle trekhaken. Eenvoudige en snelle montage. Flexibele frameklemmen. Afsluitbaar met hangslot. Verlichting. Inclusief mistachterlicht en achteruitrijverlichting.
Nadelen
Deze Pro User fietsendrager is niet geschikt voor elektrische fietsen.
Pro-user Fietsendrager - Briljant - 2 Fietsen
Pro-user Fietsendrager - Briljant - 2 Fietsen
Voordelen
Aantrekkelijk geprijsde fietsendrager. Inklapbaar. Velig. Betrouwbaar. Universele montage. Meegeleverde opbergtas. Goede bescherming voor de fietsen door de schuimrubber. Met extra verlichting.
Nadelen
Er passen slechts 2 fietsen tegelijk op deze fietsendrager van Pro User.
Pro-user Amber I Fietsendrager - 1 Fiets
Pro-user Amber I Fietsendrager - 1 Fiets
Voordelen
Kantelbaar. Veilig. Betrouwbaar. Stabiel. Breed. Snelle montage op de trekhaak. Inclusief een mistachterlicht en achteruitrijverlichting. Rijgedrag word niet beïnvloed.
Nadelen
Deze Pro User fietsendrager heeft slechts plek voor 1 fiets tegelijkertijd.

Beste Pro User FietsendragerKoopgids: Welke Pro User Fietsendrager is de beste koop van februari 2024?

Pro User is onderdeel van Tradekar Benelux BV en richt zich op de productie van fietsendragers. Een Pro User fietsendrager is een uniek product, ook omdat er Europese patenten op het product of een deel daarvan liggen. Een Pro User fietsendrager is dus een bijzonder product en je kunt ervan uitgaan dat deze van goede kwaliteit is en stevig is. Er zijn verschillende fietsendragers van Pro User die geschikt zijn voor 1 tot 4 fietsen. Dus voor iedere behoefte is er een Pro User fietsendrager.

Op de trekhaak

Meestal zit een fietsendrager achter de auto. Vaak zit deze dan op de trekhaak. Er zijn maar liefst 14 opties voor een Pro User fietsendrager die rust op de trekhaak. Hiervan kunnen de Diamant, Diamant SG2, Diamant Bike Lift, Diamant SG2 PLUS en Amber I ook elektrische fietsen vervoeren. Deze laatste is slechts geschikt voor één fiets. De andere zijn geschikt voor twee fietsen. Wil je 3 of 4 fietsen vervoeren met een Pro User fietsendrager voor de trekhaak, kies dan de Diamant SG3, Amber II of Amber IV. Hier kun je geen elektrische fietsen op vervoeren.

Aan de achterkant van de auto

Je kunt ook kiezen voor een fietsendrager die wordt bevestigd aan de achterkant van je auto. Hier is één type Pro User fietsendrager voor geschikt: de Cross. Hierop kun je twee fietsen vervoeren van samen maximaal 30 kilo. Je kunt deze fietsendrager inklappen. Er kunnen geen elektrische fietsen op deze fietsendrager geplaatst worden. De fietsen worden bevestigd met afsluitbare framehouders.

Fiets op het dak

De laatste optie is een Pro User fietsendrager voor op het dak. Hier zijn drie varianten van. Ze kunnen ieder slechts één fiets vervoeren. Dit kan geen elektrische fiets zijn. De Super-Bike, Alustar en Poker – zo heten deze fietsendragers – kunnen allemaal maximaal 15 kilo dragen. Het gewicht van de fietsendrager zelf is bij de Alustar met 3 kilo het lichtst. De andere twee wegen 4 en 5 kilo. Ook op deze fietsendragers voor op het dak worden de fietsen bevestigd met framehouders.

Waar te koop

Je kunt een Pro User fietsendrager het meest gemakkelijk kopen via hun eigen webshop. Ook bij winkels waar autoaccessoires verkocht worden, kun je terecht voor zo’n fietsendrager. Online zijn er ook genoeg webshops die deze fietsendragers in het assortiment hebben, waaronder Bol.com. Het meest uitgebreide aanbod vind je natuurlijk wel bij de webshop van Pro User zelf. Daar kun je alle fietsendragers ook nog beter bekijken en zelf bepalen welke je het liefst zou willen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Pro User Fietsendrager

Hoeveel fietsen kan ik vervoeren met een Pro User fietsendrager?

Dit hangt af van het specifieke model van de Pro User fietsendrager. Er zijn modellen die ontworpen zijn voor het vervoer van één fiets, terwijl er ook dragers zijn die twee, drie of zelfs vier fietsen kunnen dragen. Raadpleeg de specificaties van het door jou gekozen model.

Zijn Pro User fietsendragers geschikt voor e-bikes?

Ja, sommige Pro User fietsendragers zijn specifiek ontworpen voor het vervoer van e-bikes vanwege hun hogere gewicht in vergelijking met reguliere fietsen. Het is belangrijk om de maximale belastbaarheid van de drager te controleren en te zorgen dat het gecombineerde gewicht van de e-bikes niet wordt overschreden.

Hoe bevestig ik de Pro User fietsendrager aan mijn auto?

De meeste Pro User fietsendragers worden bevestigd aan de trekhaak van een auto. Er zijn echter ook andere modellen die op het dak of de achterklep van een voertuig kunnen worden gemonteerd. Raadpleeg de handleiding van het specifieke model voor gedetailleerde installatie-instructies.

Is het mogelijk om de achterklep van mijn auto te openen als de fietsendrager is gemonteerd?

Sommige modellen van Pro User fietsendragers zijn kantelbaar, wat betekent dat je toegang kunt krijgen tot de achterklep van de auto zonder de drager te hoeven verwijderen. Het is echter belangrijk om dit te controleren voordat je een aankoop doet als dit een belangrijke functie voor je is.

Hoe onderhoud ik mijn Pro User fietsendrager?

Het is aan te raden om de fietsendrager regelmatig te controleren op slijtage en beschadigingen. Reinig de drager na gebruik van vuil, zand en andere verontreinigingen. Zorg er ook voor dat alle bewegende delen soepel werken en smeer indien nodig.

Top 5 Beste kopen
Logo