Pro Use Fietsendrager
Bijgewerkt: Juni 2024

Pro Use Fietsendrager

Pro Use Fietsendrager

Pro User is onderdeel van Tradekar Benelux BV en richt zich op de productie van fietsendragers. Een Pro User fietsendrager is een uniek product, ook omdat er Europese patenten op het product of een deel daarvan liggen. Een Pro User fietsendrager is dus een bijzonder product en je kunt ervan uitgaan dat deze van goede kwaliteit is en stevig is. Er zijn verschillende fietsendragers van Pro User die geschikt zijn voor 1 tot 4 fietsen. Dus voor iedere behoefte is er een Pro User fietsendrager. 

 

Op de trekhaak

Meestal zit een fietsendrager achter de auto. Vaak zit deze dan op de trekhaak. Er zijn maar liefst 14 opties voor een Pro User fietsendrager die rust op de trekhaak. Hiervan kunnen de Diamant, Diamant SG2, Diamant Bike Lift, Diamant SG2 PLUS en Amber I ook elektrische fietsen vervoeren. Deze laatste is slechts geschikt voor één fiets. De andere zijn geschikt voor twee fietsen. Wil je 3 of 4 fietsen vervoeren met een Pro User fietsendrager voor de trekhaak, kies dan de Diamant SG3, Amber II of Amber IV. Hier kun je geen elektrische fietsen op vervoeren. 

Aan de achterkant van de auto

Je kunt ook kiezen voor een fietsendrager die wordt bevestigd aan de achterkant van je auto. Hier is één type Pro User fietsendrager voor geschikt: de Cross. Hierop kun je twee fietsen vervoeren van samen maximaal 30 kilo. Je kunt deze fietsendrager inklappen. Er kunnen geen elektrische fietsen op deze fietsendrager geplaatst worden. De fietsen worden bevestigd met afsluitbare framehouders. 

 

Fiets op het dak

De laatste optie is een Pro User fietsendrager voor op het dak. Hier zijn drie varianten van. Ze kunnen ieder slechts één fiets vervoeren. Dit kan geen elektrische fiets zijn. De Super-Bike, Alustar en Poker – zo heten deze fietsendragers – kunnen allemaal maximaal 15 kilo dragen. Het gewicht van de fietsendrager zelf is bij de Alustar met 3 kilo het lichtst. De andere twee wegen 4 en 5 kilo. Ook op deze fietsendragers voor op het dak worden de fietsen bevestigd met framehouders. 

 

Waar te koop

Je kunt een Pro User fietsendrager het meest gemakkelijk kopen via hun eigen webshop. Ook bij winkels waar autoaccessoires verkocht worden, kun je terecht voor zo’n fietsendrager. Online zijn er ook genoeg webshops die deze fietsendragers in het assortiment hebben, waaronder Bol.com. Het meest uitgebreide aanbod vind je natuurlijk wel bij de webshop van Pro User zelf. Daar kun je alle fietsendragers ook nog beter bekijken en zelf bepalen welke je het liefst zou willen. 

Beste Pro User fietsendrager aanbiedingen van Juni 2024