Pizza Oven Buiten
Bijgewerkt: Mei 2023

Pizza Oven Buiten

Pizza Oven Buiten

Wanneer de zon begint te schijnen, hebben veel mensen de neiging om zo veel mogelijk buiten te gaan eten. De barbecues komen overal tevoorschijn en steeds meer mensen zijn buiten. Als de zon niet schijnt, of zelfs als die wel schijnt, eten we ook bijna allemaal graag pizza. Deze twee dingen kun je gelukkig combineren met een pizza oven voor buiten. Een pizza oven voor buiten zet je gewoon in je tuin. Je kunt in je tuin je pizza klaarmaken en natuurlijk buiten genieten van je pizza. Het is ook mogelijk te kiezen voor een pizza oven voor buiten waar je ook nog in kunt grillen of barbecueën. 

 

Multifunctionele steenoven voor buiten

Neem bijvoorbeeld de Ambiënta Pro. Deze steenoven voor buiten kan niet alleen gebruikt worden om pizza’s in af te bakken. Je kunt er ook brood in bakken of gewoon vlees. Dat maakt de pizza oven voor buiten ideaal voor het gehele jaar door, ook wanneer je misschien liever niet buiten zit te eten. Deze pizza oven voor buiten is koepelvormig en verkrijgbaar in verschillende formaten. Afhankelijk van de grootte verschilt de prijs ook voor deze pizza oven voor buiten. De prijzen liggen tussen de € 550 en € 850 wanneer er geen kortingen of acties gelden. 

 

Opties voor je oven buiten

Er zijn veel meer soorten pizza ovens voor buiten te vinden. Een groot deel hiervan heeft een thermometer, zodat je je maaltijden goed in de gaten kunt houden. Andere opties die een pizza oven voor buiten kan hebben die je misschien bevallen zijn een deksel, een luchtrooster of een drukregelaar. Je kunt ook kijken naar pizza ovens voor buiten met een onderstel of op wielen. Het is aan jou of je liever op een vaste plek je pizza oven voor buiten plaatst of juist een wendbare variant kiest. Het hoeft geen steenoven te zijn om buiten te staan, een houtoven is ook een prima optie. 

 

Waar te koop en welke prijs

Je vindt een pizza oven voor buiten gemakkelijk bij Bol.com. Het aanbod op deze webshop is groot genoeg om allerlei keuzes te kunnen maken. Hier worden merken zoals MaxxGarden, Jamie Oliver, Carawelda Classico en OneQ verkocht. Prijzen liggen tussen de € 175 en € 1600. Er zijn ook gespecialiseerde zaken die zich richten op buiten koken of zelfs op pizza ovens. Die laatste verkoopt dan gehele ingebouwde pizza ovens voor buiten voor prijzen die hoger liggen dan een kant-en-klare oven. 

Beste Pizza Oven Buiten aanbiedingen van Mei 2023