Pakketbrievenbus

Wil je nooit meer je pakketjes missen? Vergelijk de top 5 beste pakketbrievenbussen en vind de perfecte oplossing voor veilige en gemakkelijke leveringen aan huis.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
pakketbrievenbus Allux 600
pakketbrievenbus Allux 600
Bekijk Prijs »

Brievenbusdirect

Voordelen
Voor grote hoeveelheden post en pakketten. Gemaakt van gepoedercoat staal. 12 jaar garantie tegen roest. Standaard wordt de brievenbus geleverd met een cilinderslot. Sterk en stabiel.
Nadelen
Bevestigingsmaterialen worden niet mee geleverd.
XAPTOVi Pakket Brievenbus
XAPTOVi Pakket Brievenbus
Voordelen
Erg stevig gemaakt. Gegalvaniseerd staal. Goed beschermt tegen diefstal. Soft close systeem. Moderne uitstraling.
Nadelen
Deze pakketbrievenbus is iets kleiner dan de gemiddelde pakketbrievenbus.
Tip: Beste keuze
pakketbrievenbus logixbox topbox xl
pakketbrievenbus logixbox topbox xl
Bekijk Prijs »

Brievenbusdirect

Voordelen
Geschikt voor 1 of meerdere pakketten. Inclusief een spaghettimat en bevestigingsmaterialen. Beveiligd tegen diefstal. Vervaardigt uit hoogwaardig verzinkt staal. Gemakkelijk aan de muur te plaatsen.
Nadelen
De bezorger moet de aanwijzingen volgen na het deponeren.
pakketbrievenbus joma everest
pakketbrievenbus joma everest
Bekijk Prijs »

Brievenbusdirect

Voordelen
Alle montage onderdelen worden meegeleverd. Degelijk cilinderslot. Hoogwaardige kwaliteit. Inwerpen aan de bovenzijde. Vrijstaande plaatsing.
Nadelen
Optioneel is er een montage set te bestellen voor een stabiele plaatsing in de grond. Alleen op de grond of in de grond te plaatsen.
esafe pakketbrievenbus
esafe pakketbrievenbus
Bekijk Prijs »

Brievenbusdirect

Voordelen
Te gebruiken als brievenbus, maar ook als pakket bus. 10 jaar garantie. De brievenbus weegt maar 8.5 kilo. Beschikt over een digitaal codeslot en over een sleutelslot. In diverse kleuren leverbaar.
Nadelen
Deze pakketbrievenbus is niet geschikt voor montage aan de muur.

Beste PakketbrievenbusKoopgids: Welke Pakketbrievenbus is de beste koop van april 2024?

We hebben natuurlijk allemaal een brievenbus ergens bij de voordeur of entree van onze woning. Dat is prima voor de post en voor brievenbuspakketjes. Maar in een tijd waar steeds meer dingen online besteld kunnen worden, kan een pakketbrievenbus ook uitkomst bieden. Een pakketbrievenbus is, zoals de naam duidelijk maakt, een brievenbus waar pakketjes in kunnen. Je hoeft geen dag meer thuis te zitten, je pakket kan gewoon afgeleverd worden terwijl jij niet thuis bent, zonder risico dat het pakket door een voorbijganger meegenomen wordt. Je hoeft ook niet meer naar de buren als je net even je pakket gemist hebt.

Hoe werkt dat?

Je vraagt je misschien af hoe zoiets werkt. Eigenlijk werkt het net als een container, maar dan vriendelijker voor je pakket. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je pakket heel blijft bij de bezorging. De pakketbrievenbus heeft aan de bovenkant een inlaaddeel. Daar kan de bezorger het pakket in doen en deze vervolgens sluiten. Zo komt het pakket in de pakketbrievenbus, zonder dat iemand het pakket er weer uit kan halen. Dat is wel zo prettig. En als je thuis komt aan het einde van je werkdag, kun jij met jouw sleutel gewoon je pakket uit de brievenbus halen. Net zoals dat zou werken met een postvak.

Soorten pakketbrievenbussen

Er zijn verschillende soorten pakketbrievenbussen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een pakketbrievenbus die aan de wand gemonteerd kan worden. Dit lijkt op een postvak dat naast de deur zit, maar dan in groter formaat. Een andere optie is een vrijstaande pakketbrievenbus. Deze zet je bijvoorbeeld aan de weg in plaats van naast je voordeur. Zo’n pakketbrievenbus is ook wat groter, met name in de hoogte. Wat bij jou past, hangt af van de mogelijkheden bij jouw woning en het soort pakketjes dat je wil ontvangen in je pakketbrievenbus.

Welke heb ik nodig?

Een kleine pakketbrievenbus is bijvoorbeeld prima als je regelmatig pakketjes ontvangt die net niet door de gewone brievenbus kunnen. Bestel je juist veel grote dozen, bijvoorbeeld veel kleding, schoenen of speelgoed, dan is een grotere pakketbrievenbus misschien praktischer. Het moet dan wel mogelijk zijn om een vrijstaande pakketbrievenbus te plaatsen bij je woning. Niet iedere pakketbrievenbus is ook voorzien van een slot, dus houd daar rekening mee. Aan de andere kant zijn er pakketbrievenbussen met een handig systeem, waarbij de bus slechts één keer geopend kan worden en daarna op slot gaat. Zo kan alleen de bezorger de brievenbus openen.

Waar te koop en prijzen

Je kunt simpelweg naar Bol.com voor je pakketbrievenbus. Maar er is waarschijnlijk een nog uitgebreider aanbod te vinden bij andere webshops. Er zijn verschillende webshops die pakketbrievenbussen aanbieden en zich ook specifiek richten op dit soort producten. Voor een kleine twintig euro kun je al een oplossing vinden. Hoge prijzen voor een pakketbrievenbus liggen rond de € 600. Meestal zal je ergens tussen de € 100 en € 200 kwijt zijn voor een vrijstaande pakketbrievenbus. Een pakketbrievenbus voor aan de muur is iets goedkoper.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Pakketbrievenbus

Hoe werkt een pakketbrievenbus?

Een pakketbrievenbus is zo ontworpen dat de bezorger eenvoudig een pakket kan plaatsen in een beveiligd compartiment. Eenmaal geplaatst en de klep gesloten, kan het pakket niet meer zonder een sleutel of code worden verwijderd, waardoor het veilig is tegen diefstal.

Welk formaat pakket kan ik ontvangen in een pakketbrievenbus?

Dat hangt af van het specifieke model en merk van de pakketbrievenbus. Er zijn verschillende maten beschikbaar, van kleinere modellen die geschikt zijn voor boeken en kleinere pakketten, tot grotere modellen die geschikt zijn voor flinke dozen.

Is een pakketbrievenbus veilig tegen diefstal?

De meeste pakketbrievenbussen zijn ontworpen met veiligheid in gedachten en hebben robuuste sloten of beveiligingssystemen. Het is wel aan te raden de brievenbus op een zichtbare plaats te installeren en eventueel te verankeren voor extra beveiliging.

Wat gebeurt er als mijn pakket te groot is voor de pakketbrievenbus?

Als een pakket te groot is voor de brievenbus, zal de bezorger waarschijnlijk proberen om het pakket op een andere veilige plaats te achterlaten, of een notitie achterlaten met informatie over de volgende bezorgpoging of waar het pakket kan worden opgehaald.

Kan ik meerdere pakketten tegelijk ontvangen in een pakketbrievenbus?

Dat hangt af van de grootte van zowel de brievenbus als de pakketten. Sommige grotere modellen kunnen meerdere kleine tot middelgrote pakketten tegelijk bevatten. Echter, als de brievenbus al een pakket bevat dat het volledige compartiment inneemt, zal er geen ruimte zijn voor extra pakketten.

Top 5 Beste kopen
Logo