Differnz Badkamermeubel
Bijgewerkt: Juni 2023

Differnz Badkamermeubel

Differnz Badkamermeubel

Differnz is een merk dat zich richt op producten voor de badkamer. Het Nederlands design is modern en bijzonder. Differnz maakt niet alleen wastafels en kranen, maar je kunt je Differnz badkamer volledig compleet maken met de accessoires die het merk ook in het assortiment heeft. Kies bijvoorbeeld voor een gehele serie met bekers, zeepdispensers en toiletborstelhouder. Of koop in één keer een set. Je kunt alle series vinden op de website van de Differnz. Hier vind je ook bijvoorbeeld een Differnz badkamermeubel. Met een Differnz badkamermeubel maak je gemakkelijk iets moois van je badkamer, zonder meteen een hele serie aan te hoeven schaffen. 

 

Unieke wastafels en combinaties

Een Differnz badkamermeubel past bij de collectie aan kranen en wasbakken die je bij Differnz kunt vinden in vele varianten. De wasbakken van Differnz zijn bijvoorbeeld in beton, natuursteen of keramiek verkrijgbaar. De natuursteen optie of betonlook kun je verwerken in het Differnz badkamermeubel, maar dat zou zonde zijn van de unieke uitstraling. Meestal kies je voor het verwerken van een witte wasbak in je badkamermeubel. Daar is het Differnz badkamermeubel ook zeer geschikt voor. Het badkamermeubel voor om de wasbak is strak in design met hoeken. 

 

Welke wastafel en welk meubel

De wastafels zijn bijvoorbeeld ook in ovale of rondere vormen verkrijgbaar. Met het Differnz badkamermeubel kies je voor een vierkante wasbak. Hoewel je het badkamermeubel ook kunt combineren met andere wasbakken. Dan zijn de wasbak en het meubel niet als één geheel, of lijken dat, maar hangt de wasbak op het badkamermeubel of steekt er deels uit. Het is maar net of je op zoek bent naar een strakke en moderne look of juist iets meer speels of unieks. 

 

Kleuren, handgrepen en formaten opties

Er zijn verschillende Differnz badkamermeubelen te vinden. De kasten zijn vrijwel altijd gewoon vierkant, dat is ook wel zo praktisch. Het verschil zit hem in de kleuren, handgrepen en formaten. De mogelijkheden zijn zo uiteenlopend, dat het lastig is een overzicht te geven. Een Differnz badkamermeubel kan bijvoorbeeld een bruine, houtachtige kleur hebben of juist een witte. Maar ook zwart is een optie. De handgrepen kunnen ook verschillen en het is uiteraard een optie om te kiezen voor een Differnz badkamermeubel met spiegelkast. 

 

<h2>Waar te koop</h2>

Je vindt een Differnz badkamermeubel op verschillende plekken. De prijzen zullen net zo verschillend zijn als de mogelijkheden en zijn dus moeilijk te duiden. Er zijn hoge en lage kasten, spiegelkasten en wastafelkasten die allemaal onderdeel kunnen zijn van jouw Differnz badkamermeubel. De aanbieders van Differnz badkamermeubelen zijn onder andere de bouwmarkt en zelfs Bol.com. Natuurlijk kun je ook naar sanitair speciaalzaken. 

Beste Differnz badkamermeubel aanbiedingen van Juni 2023