Smeg Blender
Bijgewerkt: Juli 2024

Smeg Blender

Smeg Blender

Je bent vast al bekend met het merk SMEG voor in de keuken. Dit merk biedt allerlei kleine keukenapparatuur aan met retro design. Niet alleen kleine keuken apparatuur zit in de collectie, je kunt bijvoorbeeld ook een koelkast van SMEG kopen. Van broodrooster tot pannen en van ovens tot drogers – SMEG biedt het allemaal aan. Zo hebben ze ook een reeks SMEG blenders. Uiteraard heeft een SMEG blender ook het retro design waar het merk zo herkenbaar door is. Als je al SMEG producten in huis hebt, kan een SMEG blender dus een mooie aanvulling zijn voor je collectie retro huishoudelijke apparatuur. 

 

Drie standen

De huidige serie voor de SMEG blender is de BLF01. De SMEG blender is geschikt voor het maken van smoothies, sapjes en soepen. Dit heeft te maken met het feit dat er niet één optie of stand is om te blenden, maar dat er meer opties zijn. De SMEG blender heeft drie standen. Eén daarvan is crushing ice. Hiermee maak je ijsblokjes klein. Er is ook een smoothie stand, speciaal voor het maken van smoothies. Tot slot is er de stand om te pulseren. Daarmee gaat de blender sneller bewegingen maken. 

 

Vier snelheden en smooth start

Het mesje dat in de blender zit kun je uit de blender halen. Wel zo gemakkelijk als je hem schoon wil maken en weer voor iets anders wil gebruiken. Je kunt de kabel van de SMEG blender opbergen in de blender, zodat deze niet in de weg ligt of in het zicht is als hij niet wordt gebruikt. De buitenkant van de blender is van stevig aluminium. Met smooth start begint de blender rustiger en gaat geleidelijk harder. Er zijn vier mengsnelheden die de blender kan uitvoeren. 

 

Het design en de kleuren

De mengbeker die op de SMEG blender zit is stevig en heeft bovendien een druppelvrije tuit. Je schenkt dus zonder morsen je smoothie zo uit de mengbeker in je glas. De blender zelf heeft antislip voetjes zodat hij niet van het aanrecht zal trillen. Je vindt de SMEG blender in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld in sober wit, zilver, zwart of crème, maar ook in het klassieke retro rood, groen, blauw of roze. Daarnaast is er de unieke ‘Siciliy is my love’ design, een samenwerking tussen Dolce & Gabanna en SMEG. Hiervan zijn meer apparaten te vinden. 

 

Waar te koop

Je vindt jouw SMEG blender in allerlei winkels en webshops. Kortweg worden ze aangeboden in elektronicazaken en huishoudelijke winkels. Denk bijvoorbeeld aan Coolblue en MediaMarkt, of Blokker en je lokale kookwinkel. Maar ook bij Bol.com of de Bijenkorf kun je SMEG blenders halen. Als je wil besparen, doe je er verstandig aan om aanbiedingen van deze zaken in de gaten te houden. 

Beste Smeg Blender aanbiedingen van Juli 2024