Vipack Kinderbedden
Bijgewerkt: Juni 2023

Vipack Kinderbedden

Vipack Kinderbedden

Je maakt de kinderkamers echt compleet met Vipack kinderbedden. Hoewel dit merk geen eigen website met aanbod heeft, kun je bij dit merk vertrouwen op unieke oplossingen voor in de kinderkamer. Het aanbod van Vipack kinderbedden is zeer gevarieerd. Er zijn zowel bijzondere constructies om het spelen in de kamer extra leuk te maken, als klassieke hoogslaper-combinaties die ruimtebesparend zijn. Vipack kinderbedden zijn er zelfs gewoon in simpele uitvoeringen met een mooi ontwerp. Er zijn dus ook meerdere redenen om te kiezen voor Vipack kinderbedden. 

 

Hoogslaper-combinatie bedden

Kies bijvoorbeeld een hoogslaper-combinatie. Vaak werkt zoiets met een bureau onder de hoogslaper. Zo bespaar je ruimte in de kamer, omdat het bed en het bureau eigenlijk op dezelfde plek staan. Er zijn ook hoogslapers met een uitschuifbaar bureau. Je schuift dit bureau gemakkelijk terug het bed in als je die ruimte in de kamer weer nodig hebt voor iets anders. Zeker handig, omdat kinderen natuurlijk niet de hele dag hun bureau nodig zullen hebben. Dit idee is er in verschillende uitvoeringen. Er zijn ook simpelere hoogslapers met enkel een trap. 

 

Huis als bed

Unieke kinderbedden kun je ook vinden bij Vipack. Zo zijn er bedden die een ombouw hebben die doet denken aan een huisje. Bijvoorbeeld een bedbodem met een tipiconstructie aan de hoeken. Je maakt zo gemakkelijk een fort van het kinderbed. Of je hangt leuke lampjes over de balk direct boven het matras heen. Er zijn kinderbedden met een frame van een huis: met vier poten en een dakvormig frame, maar ook met echte dakjes, dus gesloten daken. Zo heb je eigenlijk je eigen poppenhuis als kind zijnde. 

 

Auto als bed of een bed met glijbaan

Natuurlijk kan het auto-bed niet ontbreken in zo’n serie Vipack kinderbedden. Er zijn zelfs varianten kinderbedden met een glijbaan. Daarmee kunnen de kinderen het bed in met een trapje en het bed uit van de glijbaan. Zo heb je een speeltoestel en bed in één plek. Er zijn ook simpele bedden, met lades voor onder het bed bijvoorbeeld of gewoon met spijlen. De formaten voor Vipack kinderbedden gaan tot aan twijfelaars. De meeste bedden zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. 

 

Waar te koop

Je kunt dus niet bij een eigen webshop of winkel terecht voor Vipack kinderbedden, maar gelukkig is er meer dan genoeg aanbod te vinden bij verschillende websites en winkels. Zo kun je bij beddies.nl bijna alles van Vipack vinden, niet alleen de kinderbedden, maar ook de rest van de series. Ook Bol.com en de kinderkamerwebwinkel hebben een ruim aanbod van Vipack kinderbedden. Bij Beter Bed kun je ook in de fysieke winkel een Vipack kinderbed vinden. 

Beste Vipack Kinderbedden aanbiedingen van Juni 2023