Maxi Matrassen
Bijgewerkt: Juni 2023

Maxi Matrassen

Maxi Matrassen

Maxi is een merk dat zich specialiseert in bedden en matrassen. Zij hebben een aanbod dat niet alleen geschikt is voor in je slaapkamer, maar bieden bijvoorbeeld ook opties voor in je caravan of camper aan. Voor in je slaapkamer kun je bedden vinden van Maxi, maar je kunt ook kijken naar Maxi matrassen. Er zijn twee varianten van de Maxi matrassen. Het gaat om de Maxi pocket en de Maxi foam. Uiteraard geldt voor beide Maxi matrassen dat je ze in verschillende formaten kunt vinden. 

 

Maxi pocket matras

Het Maxi pocket matras is een matras met latex. Het gaat natuurlijk om een matras met pocketvering, vandaar de naam. De bovenste lagen zijn beide drie centimeter. Een van deze twee lagen is latex en de andere laag is koudschuim. Met koudschuim heb je geen last van kuilvorming, je hoeft dus ook niet het matras om te draaien. De hoes van het matras kun je afnemen en wassen. Je kunt het Maxi pocket matras op verschillende bedbodems gebruiken. Ze passen op boxsprings en gewone lattenbodems, maar ook op elektrisch verstelbare bodems of ledikanten. 

 

Maxi foam matras

Het Maxi foam matras lijkt op de Maxi pocket matras, met als grootste verschil dat de bovenste twee lagen van ander materiaal zijn. Bij de pocket is er latex en koudschuim, bij de foam is er koudschuim en traagschuim. Traagschuim wordt gebruikt in matrassen om comfort te verhogen en druk op je lichaam te verlagen. Ook dit matras heeft een wasbare hoes en kan op alle soorten bodems geplaatst worden. Het foam matras is vooral fijn voor comfort, waar je bij het pocket matras meer profiteert van vochtregulering. 

 

Formaten

Maxi matrassen komen niet alleen in standaardformaten. Zo kun je een matras van 220 centimeter lengte in bijna alle breedtes vinden van 70 tot en met 200 centimeter. Alleen met een breedte van 100 centimeter kan dit niet. Voor een lengte van 210 centimeter geldt dat alleen de breedtes 100 en 120 ontbreken. Ook voor een kortere lengte, van 190 centimeter, ontbreekt alleen de breedte van 100 centimeter. Op de eigen website liggen de prijzen voor het Maxi pocket matras iets hoger dan voor het Maxi foam matras. 

 

Waar te koop

Je koopt Maxi matrassen gemakkelijk via de eigen website. Daar is een webshop waar je de matrassen kunt vinden. Zelf verwijzen zij ook naar Bol.com voor het aanbod aan hun matrassen. Behalve de eigen website en Bol.com worden Maxi matrassen ook verkocht in beddenwinkels. Hier kun je dus ook uittesten hoe de matrassen liggen, voordat je een keuze maakt welk matras je wil hebben. Hier kun je ook profiteren van aanbiedingen op bepaalde momenten, waardoor de prijs weer lager uit kan vallen. 

Beste Maxi Matrassen aanbiedingen van Juni 2023