Maxi Matrassen

Wij hebben de top 5 beste Maxi matrassen onder de loep genomen. Vergelijk op basis van comfort, duurzaamheid en prijs om jouw ideale matras te vinden!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Maxi Pocket Matras
Maxi Pocket Matras
Voordelen
Een uitblinker en prijs en kwaliteit. Vormt naar de contouren van het lichaam. Goede ventilatie. Goed voor een optimale nachtrust. Je krijgt er een kussen van hoge kwaliteit bij.
Nadelen
Het matras is niet aan weerszijde te beslapen.
Maxi Foam Matras
Maxi Foam Matras
Voordelen
Goede warmte ventilatie. Optimale drukverlaging. 100 dagen omruilgarantie. De hoogte van het matras is 23 centimeter. Maximale kwaliteit voor de laagste prijs.
Nadelen
Je kan het matras niet aan twee kanten beslapen.
Tip: Beste keuze
Emma Matras
Emma Matras
Voordelen
100 dagen proefslapen. Lange garantie van 10 jaar. Gemaakt van duurzame materialen. Zorgeloos slapen. De tijk ademt niet alleen maar is ook nog eens stijlvol.
Nadelen
Alleen de witte bovenkant is wasbaar op 60 graden.
Gazella Comfort I Pocketvering Matras
Gazella Comfort I Pocketvering Matras
Bekijk Prijs »

Swiss Sense

Voordelen
Goed voor nek en schouder klachten. Stevig ligcomfort. Uitstekende ventilatie en ergonomische ondersteuning. Scherpe prijs en kwaliteit verhouding. Zijdezacht wasbare tijk.
Nadelen
Vooral aan te raden bij zijslapers.
pocketveermatras Pocket Comfort X2000
pocketveermatras Pocket Comfort X2000
Voordelen
Aan twee kanten te beslapen. Goede vochtregulatie en ventilatie. Is anti allergeen. Bied goede ondersteuning. Het matras is goed voor alle type slapers.
Nadelen
draaggewicht tot maximaal 100 kilo.

Beste Maxi MatrassenKoopgids: Welke Maxi Matrassen zijn de beste koop van mei 2024?

Maxi is een merk dat zich specialiseert in bedden en matrassen. Zij hebben een aanbod dat niet alleen geschikt is voor in je slaapkamer, maar bieden bijvoorbeeld ook opties voor in je caravan of camper aan. Voor in je slaapkamer kun je bedden vinden van Maxi, maar je kunt ook kijken naar Maxi matrassen. Er zijn twee varianten van de Maxi matrassen. Het gaat om de Maxi pocket en de Maxi foam. Uiteraard geldt voor beide Maxi matrassen dat je ze in verschillende formaten kunt vinden.

Maxi pocket matras

Het Maxi pocket matras is een matras met latex. Het gaat natuurlijk om een matras met pocketvering, vandaar de naam. De bovenste lagen zijn beide drie centimeter. Een van deze twee lagen is latex en de andere laag is koudschuim. Met koudschuim heb je geen last van kuilvorming, je hoeft dus ook niet het matras om te draaien. De hoes van het matras kun je afnemen en wassen. Je kunt het Maxi pocket matras op verschillende bedbodems gebruiken. Ze passen op boxsprings en gewone lattenbodems, maar ook op elektrisch verstelbare bodems of ledikanten.

Maxi foam matras

Het Maxi foam matras lijkt op de Maxi pocket matras, met als grootste verschil dat de bovenste twee lagen van ander materiaal zijn. Bij de pocket is er latex en koudschuim, bij de foam is er koudschuim en traagschuim. Traagschuim wordt gebruikt in matrassen om comfort te verhogen en druk op je lichaam te verlagen. Ook dit matras heeft een wasbare hoes en kan op alle soorten bodems geplaatst worden. Het foam matras is vooral fijn voor comfort, waar je bij het pocket matras meer profiteert van vochtregulering.

Formaten

Maxi matrassen komen niet alleen in standaardformaten. Zo kun je een matras van 220 centimeter lengte in bijna alle breedtes vinden van 70 tot en met 200 centimeter. Alleen met een breedte van 100 centimeter kan dit niet. Voor een lengte van 210 centimeter geldt dat alleen de breedtes 100 en 120 ontbreken. Ook voor een kortere lengte, van 190 centimeter, ontbreekt alleen de breedte van 100 centimeter. Op de eigen website liggen de prijzen voor het Maxi pocket matras iets hoger dan voor het Maxi foam matras.

Waar te koop

Je koopt Maxi matrassen gemakkelijk via de eigen website. Daar is een webshop waar je de matrassen kunt vinden. Zelf verwijzen zij ook naar Bol.com voor het aanbod aan hun matrassen. Behalve de eigen website en Bol.com worden Maxi matrassen ook verkocht in beddenwinkels. Hier kun je dus ook uittesten hoe de matrassen liggen, voordat je een keuze maakt welk matras je wil hebben. Hier kun je ook profiteren van aanbiedingen op bepaalde momenten, waardoor de prijs weer lager uit kan vallen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Maxi Matrassen

Wat maakt Maxi Matrassen uniek ten opzichte van andere matrassen?

Aangezien “Maxi Matrassen” niet specifiek is geïdentificeerd, zou het antwoord speculatief zijn. Idealiter zou je willen kijken naar de materialen, constructietechnieken en technologieën die door het merk worden gebruikt om dit te bepalen.

Hoe kan ik het beste voor mijn Maxi Matras zorgen?

Regelmatig draaien en keren van het matras kan slijtage gelijkmatig verdelen. Gebruik altijd een matrasbeschermer om vlekken en morsen te voorkomen en zorg voor voldoende ventilatie om vocht en geurtjes te voorkomen.

Hoe lang gaat een Maxi Matras mee?

De levensduur van een matras hangt af van de gebruikte materialen en de zorg ervoor. Over het algemeen gaan de meeste matrassen 7-10 jaar mee. Raadpleeg de specificaties van het merk voor meer nauwkeurige informatie.

Is een Maxi Matras geschikt voor mensen met allergieën?

Dit hangt af van de materialen die in het matras zijn gebruikt. Hypoallergene materialen zoals latex of bepaalde schuimsoorten kunnen gunstig zijn voor mensen met allergieën. Controleer de specificaties of labels van het matras voor meer informatie.

Hoe kan ik bepalen welke stevigheid van Maxi Matras het beste is voor mij?

De ideale stevigheid hangt af van je slaappositie, gewicht en persoonlijke voorkeur. Zijslapers hebben vaak baat bij een zachter matras, terwijl rug- en buikslapers baat kunnen hebben bij een medium tot stevig matras.

Top 5 Beste kopen
Logo