Opblaasbare Jacuzzi
Bijgewerkt: Juni 2023

Opblaasbare Jacuzzi

Opblaasbare Jacuzzi

Als je thuis wil ontspannen dan zijn daar veel verschillende manieren voor, maar het ultieme relaxmoment beleef je toch wel met een jacuzzi. Dit bubbelbad, vernoemd naar het Amerikaanse merk voor deze bubbelbaden, is een verwarmd zitbad tussen de 37 en 38 graden Celsius. Onderin wordt verspreid over het bad lucht gepompt, waardoor stromen omhoogkomen en luchtbellen ontstaan. Je hebt nu ook opblaasbare jacuzzi’s met lucht in de wanden. Hierdoor wordt warmte vastgehouden en zorgt het voor een goede isolatie. Een opblaasbare jacuzzi zet je snel op en berg je ook net zo makkelijk weer op. Bekijk direct de top 5 best verkochte opblaasbare jacuzzi's van dit moment als je niet alle modellen wilt vergelijken maar direct wilt kopen.

 

Voor- en nadelen van een opblaasbare jacuzzi

Mensen kopen een jacuzzi om heerlijk te kunnen ontspannen in hun eigen huis. Een opblaasbare jacuzzi heeft het grote voordeel, ten opzichte van een normale jacuzzi, dat je geen last hebt van ruimteverlies en dat je deze jacuzzi ook bijvoorbeeld op het balkon neer kan zetten als je geen tuin hebt. Je zet hem heel makkelijk op, maar bergt hem ook net zo makkelijk weer op. Maar ook het energieverbruik van een opblaasbare jacuzzi is veel lager dan een gewone jacuzzi, doordat er lucht in de wanden zit. Toch zorgt een jacuzzi, opblaasbaar of niet, voor een grote waterrekening bij regelmatig gebruik. Als je hem niet veel gebruikt dan is het waterverbruik weliswaar minder, maar heb je de kosten er ook minder snel uit. De aanschaf is namelijk best prijzig. Ook moet de jacuzzi schoongehouden worden, terwijl je met een dagje spa geen last hebt van onderhoud. 

 

Aanschaf van een opblaasbare jacuzzi

Kijk bij het kopen van een opblaasbare jacuzzi altijd welke extra’s erbij geleverd worden. Een isolerend afdekzeil kan je namelijk aardig wat energie besparen. Kijk ook naar het constructiemateriaal van de jacuzzi. Kijk welk soort PVC gebruikt is, of de rand stevig is en of je de jacuzzi makkelijk kan repareren. Ook hoeveel geluid de pomp produceert verschilt per opblaasbare jacuzzi. Kijk verder of je de filters makkelijk kan bereiken en verwisselen en hoeveel stroom het verwarmingselement gebruikt. Verder kan je nog kijken naar de afmetingen, het merk en de vorm bij het maken van een beslissing. 

 

Populaire opblaasbare jacuzzi’s in 2022

Een van de meest verkochte opblaasbare jacuzzi’s is de Montana 6-persoons jacuzzi van het merk NetSpa. Met afmetingen van 204 x 70 centimeter heb je een ruim oppervlakte, waardoor er 6 personen in passen. Er kan een inhoud van 1125 liter in en is in slechts een kwartier klaar om te gebruiken. Het heeft verder een effectief filtersysteem en 140 bubbelgaten. Een andere populaire opblaasbare jacuzzi is de Malibu 4-persoons jacuzzi van NetSpa. Deze jacuzzi heeft de afmetingen 175 x 70 centimeter, 110 bubbelgaten en is geschikt voor 4 personen. De jacuzzi heeft een inhoud van 710 liter, wordt maximaal 42 graden, een effectief filtersysteem en is ook klaar voor gebruik in een kwartier. Ook de Aspen 4-persoons jacuzzi van NetSpa is erg populair. Hij is 168 x 70 centimeter groot, een inhoud van 870 liter, een effectief filtersysteem en 128 bubbelgaten. 

Beste Opblaasbare Jacuzzi aanbiedingen van Juni 2023