Kunstkerstboom
Bijgewerkt: Juni 2024

Kunstkerstboom

Kunstkerstboom

Kunstkerstbomen bieden uitkomst voor de kerstdagen om talloze redenen. Een groot voordeel is bijvoorbeeld dat je geen last hebt van losse dennennaalden. De naalden van echte kerstbomen laten los bij het verplaatsen en ook terwijl ze in de kamer staan. Dat geeft een hoop troep in huis. Kunstkerstbomen kunnen in verhouding duur lijken, maar als je ieder jaar een nieuwe echte kerstboom koopt, geef je daar waarschijnlijk meer aan uit. Met een kunstkerstboom zul je ook geen last hebben van eventuele allergieën en hij ziet er altijd mooi uit. Bekijk direct de beste kunstkerstboom van 2022 en profiteer van de hoge kortingen die momenteel worden gegeven.

Verschillende hoogtes van kerstbomen

Kunstkerstbomen kun je in allerlei formaten krijgen. Van tafelmodel tot ruim twee meter. Er zijn zelfs kunstkerstbomen te vinden die bijna vijf meter zijn. Kunstkerstbomen zijn er dus passend voor iedere ruimte, van studentenkamer of studio tot warenhuizen en bedrijfshallen. De meest gangbare formaten variëren tussen de halve meter en drie meter. Kleinere kunstkerstbomen die goed op de tafel passen bijvoorbeeld vind je misschien sneller via andere filters. De verschillende categorieën voor de hoogte van de kunstkerstbomen worden meestal per 50 centimeter verdeeld. 

Kleuren, lichtjes en met sneeuw

Kunstkerstbomen kun je uiteraard vinden in het klassieke kerstgroen. Maar kunstkerstbomen zijn gemakkelijk in een andere kleur uit te brengen. Sommige kunstkerstbomen hebben vast een deel van hun versiering. Ideaal voor wie het echt te druk heeft om zelf de boom te versieren. Zo zijn er kerstbomen waar de lichtjes al in zitten. Vaak kun je zelfs kiezen of je warm of wit licht in je kunstkerstboom wil. Een andere optie vind je in kunstkerstbomen die zijn voorzien van nepsneeuw. Echt uniek gekleurde kunstkerstbomen bestaan ook, hoewel die misschien niet zo snel bij iedere winkel te vinden zijn. 

Waar kunstkerstboom kopen

Kunstkerstbomen zijn te koop via verschillende wegen. Vaak vind je bij de bouwmarkt of het tuincentrum rond de feestdagen een ruim aanbod aan kerstbomen en kunstkerstbomen. Je kunt dus genoeg vinden bij de Gamma, Hornbach, Karwei of Intratuin bijvoorbeeld. Daarnaast kun je ook een aantal opties voor kunstkerstbomen vinden bij de Blokker of de Action. Wie zo min mogelijk geld wil uitgeven, zal bij Action snel het beste af zijn. Een andere optie is kunstkerstbomen online bestellen. 

Online kunstkerstboom kopen

Behalve Bol.com zijn er ook webshops die enkel kerstbomen of kunstkerstbomen aanbieden. Het zou zomaar kunnen dat je met zulke sites alsnog goedkoper uit bent dan bij de Action. Ook zijn dit soort webshops de plek voor unieke kunstkerstbomen, bijvoorbeeld in bijzondere kleuren of formaten. Een nadeel hiervan is wel dat er vaak verzendkosten gerekend worden die je nog boven op de prijs moet betalen.

Beste Kunstkerstboom aanbiedingen van Juni 2024