Kunstkerstboom

Wil je deze Kerst de perfecte sfeer, maar niet de rommel van een echte boom? Ontdek de top 5 kunstkerstbomen, vergeleken op realisme, formaat en montagegemak.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Everlands Imperial Pine kunstkerstboom - 120 cm
Everlands Imperial Pine kunstkerstboom - 120 cm
Voordelen
Zeer echt lijkende uitstraling. Goed gevulde kunstkerstboom. Beschikbaar in verschillende groottes/hoogtes. Eenvoudig op te zetten met kliksysteem. Inclusief metalen voet. Vlam vertragend. Inclusief 2 jaar garantie.
Nadelen
Bij deze kunstkerstboom wordt standaard geen verlichting meegeleverd, apart bijbestellen.
Kunstkerstboom Arkansas - 210 cm
Kunstkerstboom Arkansas - 210 cm
Voordelen
Inclusief prachtige led verlichting (350 lampjes). Gemaakt van hoogwaardige materialen. Opzetten zo gepiept door scharniersysteem. Inclusief stevige opbergdoos. Inclusief voet met rubberen anti slip.
Nadelen
Met een diameter van 119 cm is deze kunstkerstboom minder geschikt voor kleine woonkamers.
Tip: Beste keuze
Triumph Tree Tuscan Kunstkerstboom - 185 cm
Triumph Tree Tuscan Kunstkerstboom - 185 cm
Voordelen
Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Beschikbaar in verschillende hoogtes. Mooie volle kunstkerstboom met zijtakken bijna tot de grond. Zeer eenvoudig te monteren dankzij kleurcodes. 5 jaar garantie.
Nadelen
Deze kunstkerstboom is maar beschikbaar in 1 kleur.
Black Box Smalle Kunstkerstboom - 155 cm
Black Box Smalle Kunstkerstboom - 155 cm
Voordelen
Aantrekkelijk geprijsde kunstkerstboom. Zeer geschikt voor kleine woonkamers, dankzij zijn smalle vorm. Stevige takken, goed te decoreren. 120 warmwitte LED lampjes. Harde naalden buitenkant, zachte naalden binnenkant.
Nadelen
De verlichting is iets feller dan bij andere kunstkerstbomen.
Royal Christmas Kunstkerstboom Washington - 180cm - 250 LED's
Royal Christmas Kunstkerstboom Washington - 180cm - 250 LED's
Voordelen
Zeer hoge kwaliteit kunstkerstboom. Eenvoudig op te zetten. Mooie volle boom. Inclusief led verlichting met voetschakelaar. Lampjes bedienbaar via app. Inclusief luxe opbergdoos. Mix van PE en hoogwaardig PVC materiaal.
Nadelen
De prijs van deze kunstkerstboom ligt iets hoger dan die van een gemiddelde kunstkerstboom.

Beste KunstkerstboomKoopgids: Welke Kunstkerstboom is de beste koop van februari 2024?

Kunstkerstbomen bieden uitkomst voor de kerstdagen om talloze redenen. Een groot voordeel is bijvoorbeeld dat je geen last hebt van losse dennennaalden. De naalden van echte kerstbomen laten los bij het verplaatsen en ook terwijl ze in de kamer staan. Dat geeft een hoop troep in huis. Kunstkerstbomen kunnen in verhouding duur lijken, maar als je ieder jaar een nieuwe echte kerstboom koopt, geef je daar waarschijnlijk meer aan uit. Met een kunstkerstboom zul je ook geen last hebben van eventuele allergieën en hij ziet er altijd mooi uit. Bekijk direct de beste kunstkerstboom van 2024 en profiteer van de hoge kortingen die momenteel worden gegeven.

Verschillende hoogtes van kerstbomen

Kunstkerstbomen kun je in allerlei formaten krijgen. Van tafelmodel tot ruim twee meter. Er zijn zelfs kunstkerstbomen te vinden die bijna vijf meter zijn. Kunstkerstbomen zijn er dus passend voor iedere ruimte, van studentenkamer of studio tot warenhuizen en bedrijfshallen. De meest gangbare formaten variëren tussen de halve meter en drie meter. Kleinere kunstkerstbomen die goed op de tafel passen bijvoorbeeld vind je misschien sneller via andere filters. De verschillende categorieën voor de hoogte van de kunstkerstbomen worden meestal per 50 centimeter verdeeld.

Kleuren, lichtjes en met sneeuw

Kunstkerstbomen kun je uiteraard vinden in het klassieke kerstgroen. Maar kunstkerstbomen zijn gemakkelijk in een andere kleur uit te brengen. Sommige kunstkerstbomen hebben vast een deel van hun versiering. Ideaal voor wie het echt te druk heeft om zelf de boom te versieren. Zo zijn er kerstbomen waar de lichtjes al in zitten. Vaak kun je zelfs kiezen of je warm of wit licht in je kunstkerstboom wil. Een andere optie vind je in kunstkerstbomen die zijn voorzien van nepsneeuw. Echt uniek gekleurde kunstkerstbomen bestaan ook, hoewel die misschien niet zo snel bij iedere winkel te vinden zijn.

Waar kunstkerstboom kopen

Kunstkerstbomen zijn te koop via verschillende wegen. Vaak vind je bij de bouwmarkt of het tuincentrum rond de feestdagen een ruim aanbod aan kerstbomen en kunstkerstbomen. Je kunt dus genoeg vinden bij de Gamma, Hornbach, Karwei of Intratuin bijvoorbeeld. Daarnaast kun je ook een aantal opties voor kunstkerstbomen vinden bij de Blokker of de Action. Wie zo min mogelijk geld wil uitgeven, zal bij Action snel het beste af zijn. Een andere optie is kunstkerstbomen online bestellen.

Online kunstkerstboom kopen

Behalve Bol.com zijn er ook webshops die enkel kerstbomen of kunstkerstbomen aanbieden. Het zou zomaar kunnen dat je met zulke sites alsnog goedkoper uit bent dan bij de Action. Ook zijn dit soort webshops de plek voor unieke kunstkerstbomen, bijvoorbeeld in bijzondere kleuren of formaten. Een nadeel hiervan is wel dat er vaak verzendkosten gerekend worden die je nog boven op de prijs moet betalen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Kunstkerstboom

Is een kunstkerstboom een goed alternatief voor een echte kerstboom?

Ja, nieuwe kunstkerstbomen zijn nauwelijks van echt te onderscheiden.

Is de boom brandveilig?

Veel modellen zijn vlamvertragend; controleer dit in de specificaties.

Hoe lang gaat een kunstkerstboom mee?

Met normaal gebruik kunnen ze wel tot 10 jaar meegaan.

Is een kunstkerstboom milieuvriendelijk?

Over de lange termijn kan een kunstkerstboom milieuvriendelijker zijn dan elk jaar een echte kopen.

Hoe zet ik de boom op?

De meeste kunstkerstbomen zijn eenvoudig te monteren met een standaard en voorgevormde takken.

Top 5 Beste kopen
Logo