Olight Zaklamp
Bijgewerkt: Juli 2024

Olight Zaklamp

Olight Zaklamp

Een Olight zaklamp brengt licht in de duisternis. Niemand wil onverwachts in het donker komen te staan. Of dat nu is vanwege het plotseling uitvallen van het licht in je woning of als je buiten op pad bent en het langzaam donker begint te worden. Je kunt natuurlijk het lampje van je telefoon gebruiken, maar het bereik en de lichtintensiteit van zo’n telefoon lampje zijn minimaal Een zaklamp van Olight geeft heel veel licht en is er in vele verschillende varianten, zodat er altijd een zaklamp is die bij je past.

 

Hoge kwaliteit

Olight is een merk dat innovatieve zaklampen op de markt brengt. Het bedrijf is continu bezig met het verbeteren van haar producten. Olight is ervan overtuigt dat ze enkel zaklampen met de allerhoogste kwaliteit aanbieden en geven daarom 5 jaar garantie op elke Olight zaklamp. De meeste Olight zaklampen worden gemaakt van aluminium. Soms wordt titanium of koper gebruikt. Een Olight zaklamp staat garant voor een enorm lichtbereik. Koop je een simpele en goedkope zaklamp van een onbekend merk, dan produceert deze zo’n 25 Lumen. De sterkste zaklamp van Olight produceert daarentegen wel 25.000 Lumen.

 

Oplaadbare zaklamp

Het gedoe met het vervangen van batterijen of het opladen van losse accu’s is bij aankoop van een Olight zaklamp geen probleem meer. Bijna alle zaklampen in het assortiment van Olight zijn tegenwoordig namelijk oplaadbaar. Bovendien zijn veel van de zaklamp modellen oplaadbaar met hetzelfde systeem, zodat je niet allerlei verschillende oplaadkabels nodig hebt. Met behulp van een L-dock kun je elke oplaadbare zaklamp van Olight op hetzelfde laadsysteem aansluiten. Het opladen van meerdere zaklampen is daarmee geen punt meer.

 

Varianten

Hoe kies je de juiste zaklamp? Doordat er veel verschillende zaklampen worden aangeboden, kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Olight heeft zaklampen in verschillende series, zoals Baton, Seeker, Warrior, Javelot en Marauder. De Baton serie bevat compacte zaklampen voor dagelijks gebruik. De Seeker serie bestaat uit allround zaklampen die breed schijnen, terwijl de Warrior en Javelot serie door militairen en voor de jacht worden gebruikt en kunnen zeer ver schijnen. De beste zaklampen in zijn klasse zijn de lampen uit de Marauder serie.

 

Waar te koop

De zaklampen van Olight zijn sterke led zaklampen met een hoge lichtopbrengst en een compact design. De prijzen van de zaklampen lopen sterk uiteen, afhankelijk van welke serie je kiest en waarvoor je de zaklamp wilt gebruiken. Een allround Olight zaklamp begint bij 21 euro, terwijl de topkwaliteit zaklampen tot wel 750 euro kosten. Wil jij een kwaliteits zaklamp van het merk Olight kopen, dan kun je hiervoor bijvoorbeeld terecht op de website van Olight zelf of bij kampeer- en outdoorwinkels.

Beste Olight Zaklamp aanbiedingen van Juli 2024