Playmobil Kasteel

Op zoek naar het beste Playmobil kasteel? Ontdek onze top 5 en vergelijk de leukste en meest gedetailleerde modellen voor eindeloos speelplezier!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
PLAYMOBIL Novelmore Kasteel van de Burnham Raiders 70221
PLAYMOBIL Novelmore Kasteel van de Burnham Raiders 70221
Voordelen
een imposant kasteel dat als basis dient van de Burnham Raiders. Het kasteel heeft veel manieren om tegen het kwaad van buiten te verdedigen, met behulp van kanonnen, een muurwerper voor vuurballen, een ophaalpoort en een valluik dat leidt naar de kerker.
Nadelen
Wordt aangeraden voor kinderen vanaf 8 jaar.
PLAYMOBIL Princess Prinsessenkasteel 70448
PLAYMOBIL Princess Prinsessenkasteel 70448
Voordelen
Het Playmobil Princess Prinsessenkasteel heeft wel zeven kamers, torens en trappen en is perfect voor uren speelplezier. Bij het kasteel worden twee figuren geleverd, een troonzaal met een kroonluchter en een troon, een tafel, stoelen, een voetenbankje, een vaas, een karaf en glazen.
Nadelen
Het kasteel neemt redelijk veel plek in beslag.
Tip: Beste keuze
PLAYMOBIL Novelmore Kasteel van de Artefact Ridders 70222
PLAYMOBIL Novelmore Kasteel van de Artefact Ridders 70222
Voordelen
Het Kasteel van de Artefact Ridders bevat vele verrassingen om de tegenstanders op afstand te houden. Zo bevat het kasteel een katapult, een ballista die projectielen afschiet en een waterkanon. Daarnaast bevat het kasteel een valluik dat leidt naar de kerker onder het kasteel.
Nadelen
Bevat diverse kleine onderdelen die makkelijk kwijt kunnen raken.
Playmobil 9469 Magic Kristallen Paleis
Playmobil 9469 Magic Kristallen Paleis
Voordelen
Het Playmobil Kristallen Paleis heeft een toegangspoort die kan worden afgesloten met twee ijspegels. Het paleis bevat een geheime trap en met behulp van 3 x AA batterijen geeft het kristal in het paleis licht dat van kleur verandert. Wordt geleverd met een prinses en verschillende jurken en kapsels om haar uiterlijk mee te veranderen.
Nadelen
3 x AA batterij nodig voor het lichtgevende kristal.
Disney Princess Het kasteel van Assepoester en de knappe prins
Disney Princess Het kasteel van Assepoester en de knappe prins
Voordelen
Speelgoed waarmee kinderen zelf het kasteel van Assepoester en de knappe prins kunnen bouwen. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en garandeert uren speelplezier. Het pakket bestaat uit een kasteel met vele leuke details en accessoires en drie figuurtjes.
Nadelen
Het pakket bevat veel losse onderdelen.

Beste Playmobil KasteelKoopgids: Welke Playmobil Kasteel is de beste koop van mei 2024?

Een Playmobil kasteel voor je kind staat garant voor succes. Een groot historisch gebouw dat zowel voor jongens als voor meisjes vele uren speelplezier oplevert. Een stoer kasteel waarin ridders vechten of een prachtig paleis waarin prinsessen zich in hun droom wanen. Playmobil, opgericht in 1974, is een speelgoedfabrikant die bekend staat om de kleine plastic speelfiguurtjes. Ondertussen heeft Playmobil een breed assortiment aan speelgoed met verschillende historische en moderne thema’s, zoals City Life, Family Fun, Novelmore, Princess en Wiltopia. Kinderen tussen 4 en 12 jaar kunnen zich met het speelgoed volledig onderdompelen in hun fantasiewereld.

Speelgoed voor jongens en meisjes

Playmobil is speelgoed dat zowel geliefd is onder jongens als meisjes. De kleine poppetjes en werelden zijn ideaal voor rollenspellen. Doordat het speelgoed bestaat uit vele figuurtjes, gebouwen en accessoires kan een speelkamer omgetoverd worden tot elk gewenst scenario. Een ziekenhuis, piratenschip, politiebureau, dierentuin of Playmobil kasteel, het is allemaal mogelijk. Bovendien kunnen de poppetjes en gebouwen moeiteloos met elkaar gecombineerd worden. Met het themaspeelgoed dat steeds weer worden uitgebreid, zijn er ook Playmobil varianten die meer door jongens of juist meer door meisjes worden gebruikt.

Playmobil Novelmore

Playmobil Novelmore is één van de thema’s waarin het speelgoedmerk producten aanbiedt. Novelmore staat in het teken van ridders en is geliefd bij jongens. Stoere ridders, boogschutters en tovenaars komen voorbij en ontdekken de wereld van de kastelen. Draken, wolven en andere tegenstanders moeten worden overwonnen met behulp van magische schilden, vlammenwerpers, waterkanonnen en raketten. Of wellicht maakt jouw kind wel een heel nieuw apparaat om het Playmobil kasteel mee te kunnen veroveren. Het thema Novelmore bevat naast kastelen, personages en objecten ook vele accessoires, zoals zwaarden, schatkaarten en goudstukken.

Playmobil Princess

Playmobil Princess staat geheel in het teken van prinsessen. Met het speelgoed met veel roze onderdelen wordt veel door meisjes gespeeld. In het Playmobil kasteel maakt een prinses zich in haar koninklijke slaapkamer op voor een groot feest. Gasten zijn uitgenodigd voor het grootste prinsen- en prinsessenbal van het jaar. In hun mooiste koetsen met paarden komen zij naar het feest. De prins en prinses leiden hun gasten rond door het koninklijk paleis met vele slaapzalen, badkamers, een muziekkamer, een eetzaal, een bakkerij en natuurlijk de paleistuinen.

Waar te koop

Het Playmobil kasteel en de vele andere speelgoed figuren en -gebouwen zijn verkrijgbaar in de meeste speelgoedwinkels. Mocht een speelgoedwinkel het product niet op voorraad hebben, dan is het ook mogelijk om het speelgoed online te kopen. Met het uitgebreide assortiment van Playmobil is er altijd wel een winkel die iets van het speelgoed in zijn aanbod heeft.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Playmobil Kasteel

Hoe bouw ik een Playmobil kasteel?

Een Playmobil kasteel wordt geleverd met gedetailleerde instructies. Volg gewoon stap voor stap de bouwinstructies om het kasteel in elkaar te zetten.

Is het Playmobil kasteel geschikt voor kinderen van alle leeftijden?

Ja, Playmobil kastelen zijn ontworpen voor kinderen van verschillende leeftijden. Het wordt aanbevolen om de leeftijdsaanbevelingen op de verpakking te controleren om er zeker van te zijn dat het kasteel geschikt is voor het kind.

Kan ik het Playmobil kasteel uitbreiden met extra accessoires of figuren?

Ja, Playmobil biedt een breed scala aan accessoires en figuren die compatibel zijn met het kasteel. U kunt uw kasteel dus zeker uitbreiden met extra items om de speelervaring nog leuker te maken.

Kan het Playmobil kasteel worden gedemonteerd en opnieuw worden opgebouwd?

Ja, de meeste Playmobil kastelen kunnen worden gedemonteerd en opnieuw worden opgebouwd. Dit is handig als u het kasteel wilt opbergen of als u de bouwervaring opnieuw wilt beleven.

Zijn er specifieke speelregels voor het spelen met een Playmobil kasteel?

Nee, er zijn geen specifieke speelregels voor het spelen met een Playmobil kasteel. Kinderen kunnen hun verbeelding de vrije loop laten en hun eigen verhalen en avonturen creëren met behulp van de kasteelset.

Top 5 Beste kopen
Logo