Playmobil Kasteel
Bijgewerkt: Juni 2023

Playmobil Kasteel

Playmobil Kasteel

Een Playmobil kasteel voor je kind staat garant voor succes. Een groot historisch gebouw dat zowel voor jongens als voor meisjes vele uren speelplezier oplevert. Een stoer kasteel waarin ridders vechten of een prachtig paleis waarin prinsessen zich in hun droom wanen. Playmobil, opgericht in 1974, is een speelgoedfabrikant die bekend staat om de kleine plastic speelfiguurtjes. Ondertussen heeft Playmobil een breed assortiment aan speelgoed met verschillende historische en moderne thema’s, zoals City Life, Family Fun, Novelmore, Princess en Wiltopia. Kinderen tussen 4 en 12 jaar kunnen zich met het speelgoed volledig onderdompelen in hun fantasiewereld.

 

Speelgoed voor jongens en meisjes

Playmobil is speelgoed dat zowel geliefd is onder jongens als meisjes. De kleine poppetjes en werelden zijn ideaal voor rollenspellen. Doordat het speelgoed bestaat uit vele figuurtjes, gebouwen en accessoires kan een speelkamer omgetoverd worden tot elk gewenst scenario. Een ziekenhuis, piratenschip, politiebureau, dierentuin of Playmobil kasteel, het is allemaal mogelijk. Bovendien kunnen de poppetjes en gebouwen moeiteloos met elkaar gecombineerd worden. Met het themaspeelgoed dat steeds weer worden uitgebreid, zijn er ook Playmobil varianten die meer door jongens of juist meer door meisjes worden gebruikt.

 

Playmobil Novelmore

Playmobil Novelmore is één van de thema’s waarin het speelgoedmerk producten aanbiedt. Novelmore staat in het teken van ridders en is geliefd bij jongens. Stoere ridders, boogschutters en tovenaars komen voorbij en ontdekken de wereld van de kastelen. Draken, wolven en andere tegenstanders moeten worden overwonnen met behulp van magische schilden, vlammenwerpers, waterkanonnen en raketten. Of wellicht maakt jouw kind wel een heel nieuw apparaat om het Playmobil kasteel mee te kunnen veroveren. Het thema Novelmore bevat naast kastelen, personages en objecten ook vele accessoires, zoals zwaarden, schatkaarten en goudstukken.

 

Playmobil Princess

Playmobil Princess staat geheel in het teken van prinsessen. Met het speelgoed met veel roze onderdelen wordt veel door meisjes gespeeld. In het Playmobil kasteel maakt een prinses zich in haar koninklijke slaapkamer op voor een groot feest. Gasten zijn uitgenodigd voor het grootste prinsen- en prinsessenbal van het jaar. In hun mooiste koetsen met paarden komen zij naar het feest. De prins en prinses leiden hun gasten rond door het koninklijk paleis met vele slaapzalen, badkamers, een muziekkamer, een eetzaal, een bakkerij en natuurlijk de paleistuinen.

 

Waar te koop

Het Playmobil kasteel en de vele andere speelgoed figuren en -gebouwen zijn verkrijgbaar in de meeste speelgoedwinkels. Mocht een speelgoedwinkel het product niet op voorraad hebben, dan is het ook mogelijk om het speelgoed online te kopen. Met het uitgebreide assortiment van Playmobil is er altijd wel een winkel die iets van het speelgoed in zijn aanbod heeft.

Beste Playmobil Kasteel aanbiedingen van Juni 2023