Garmin Venu
Bijgewerkt: Juni 2023

Garmin Venu

Garmin Venu

De Garmin Venu is een opvallend stijlvolle smartwatch die boordevol zit met sportieve functies. Niet alleen biedt deze smartwatch zeer uitgebreid inzicht in je gezondheidsgegevens, ook locatiegegevens worden nauwkeurig bijgehouden dankzij de ingebouwde GPS-ontvanger. Je kunt dus ook een keer zonder je telefoon de deur uit, en je hebt dan zelfs je favoriete playlists om je pols. Van marktleider Garmin mag je natuurlijk wat verwachten. Zo heeft deze Garmin Venu een adembenemend AMOLED-display, een accuduur van maximaal 5 dagen, duurzaam Corning Gorilla Glass 3 en een lichtgewicht maar stijlvolle aluminium rand. Er zijn maar liefst 4 verschillende kleurcombinaties mogelijk, dus er is altijd een horloge dat past bij je stijl en smaak.

 

Inzicht in gezondheid

De Garmin Venu houdt een scala aan gezondheidsgegevens voor je bij zodat je hier zelf niet aan hoeft de denken. Zuurstofsaturatie en mate van hydratatie? De Venu houdt het voor je bij. Heb je interesse in je ademhaling, stressniveaus of slaappatronen, of eenvoudigweg alleen de hartslag van je pols? Al deze informatie staat tot je beschikking. Voor dames biedt de smartwatch een tracker voor je menstruatiecyclus en kun je zelfs je zwangerschap volgen. Met deze uitgebreide lijst van gegevens heb je altijd en overal inzicht in je gezondheid.

 

Workouts en fitness tracking om je pols 

Bezig zijn met gezondheid en sport moet vooral leuk zijn. De Garmin smartwatch biedt je daarom een scala aan gave workouts met animaties op het scherm. Of je nu van Pilates, yoga, cardio of krachttraining houdt, de vooraf geladen workouts staan tot je beschikking. De ingebouwde sport apps bieden nog meer keuze, zowel indoor als buiten met GPS. Je hoeft het ook zeker niet alleen te doen; dit slimme Garmin horloge bevat een gratis hardloopcoach die je begeleidt bij je training voor de 5 of 10 kilometer of zelfs de halve marathon! Natuurlijk sport iedereen anders. Daarom kun je zelf diverse persoonlijke workouts samenstellen in Garmin Connect en ze dan downloaden naar je smartwatch.

 

Connected lifestyle

Natuurlijk moet een state of the art smartwatch méér kunnen dan je gezondheid tracken en je ondersteunen tijdens het sporten. Met de Garmin Venu ben je van alle moderne gemakken voorzien. Zo kun je bijvoorbeeld snel en veilig contactloos betalen met Garmin Pay en blijf je op de hoogte van alle belangrijke notificaties van je telefoon van bijvoorbeeld je socials, email en andere apps via het scherm om je pols. Ook voor muziekliefhebbers is de Garmin Venu perfect. Koppel probleemloos je Spotify, Deezer of Amazon Music-account en luister draadloos naar je favoriete nummers of afspeellijsten. Wil je een unieke look? Kies dan de gave watch faces, gegevensvelden, apps en widgets in de Connect IQ Store.

 

Waar te koop

Om een Garmin smartwatch te kopen kun je direct terecht op de website van Garmin. Wil je de kleurcombinaties liever eerst persoonlijk bewonderen, of de vele functies ervaren, dan kun je terecht bij de vestigingen van De Bijenkorf of Media Markt. Natuurlijk vind je de Garmin Venu ook bij gespecialiseerde outdoor- en sportwinkels zoals Bever en Run2Day.

Beste Garmin Venu aanbiedingen van Juni 2023