Adventskalender Bier 2024

Op zoek naar de beste adventskalender bier? Ontdek onze top 5 selectie met de meest smaakvolle en verrassende bieren voor een feestelijke decembermaand!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Beerwulf Adventskalender 2022
Beerwulf Adventskalender 2022
Voordelen
Een verrassende combinatie van speciale en exclusieve bieren. Gegarandeerd bevat het pakket biertjes die je nog niet kent. Naast de verschillende bieren bevat de adventskalender informatie van de brouwers over hun bier en hoe je deze kunt combineren met eten. Ook zijn er biergerelateerde producten te winnen.
Nadelen
De adventskalender bevat geen extra verpakking of doos omheen.
Waar te koop?
Advent Beer Experience Box
Advent Beer Experience Box
Voordelen
Bevat speciaalbieren in 17 verschillende bierstijlen van over de hele wereld. Het pakket bevat zowel klassieke bieren als ambachtelijke bieren. De adventskalender bevat aanvullende informatie over de beste temperatuur waarop het bier gedronken kan worden en hoe het bier gecombineerd kan worden met eten.
Nadelen
De geleverde bieren kunnen granen bevatten.
Waar te koop?
Tip: Beste keuze
Bier Adventskalender 2022 - Beer Adventure
Bier Adventskalender 2022 - Beer Adventure
Voordelen
Adventskalender met 24 ambachtelijke biertjes in meer dan 20 verschillende bierstijlen. De bieren die zijn gekozen komen van Nederlandse, Duitse en Belgische ambachtelijke brouwerijen. De Beer Adventure Adventskalender wordt geleverd in een duurzame, unieke cadeauverpakking en bevat een interactief speelelement.
Nadelen
De adventskalender heeft een beperkte oplage, dus tijdig bestellen is noodzakelijk.
Waar te koop?
Adventskalender bier AH
Adventskalender bier AH
Voordelen
Gunstig geprijsde adventskalender met 24 speciaalbiertjes van biermerken als Leffe, Hoegaarden, Kwak, Ginette en Goose Island. Doordat de adventskalender wordt geleverd door een bekende en betrouwbare partij, is de kans groot dat er voldoende voorraad van deze adventskalender zal zijn.
Nadelen
Wordt niet verkocht aan klanten jonger dan 18 jaar.
Waar te koop?
Adventskalender bier Jumbo
Adventskalender bier Jumbo
Voordelen
Deze adventskalender bier bevat een combinatie van klassieke bieren en craft bieren in 17 wereldwijde bierstijlen. Naast de 24 biertjes wordt de adventskalender geleverd met informatie over de beste drinktemperatuur van de geleverde biertjes en achter elk luikje een tip hoe het bier gecombineerd kan worden met een hapje of gerecht.
Nadelen
Niet geschikt voor mensen met een glutenallergie.
Waar te koop?

Beste Adventskalender Bier 2024Koopgids: Welke Adventskalender Bier 2024 is de beste koop van april 2024?

Een adventskalender bier 2024 is de nieuwste trend onder de adventskalenders. Adventskalenders worden aan het eind van het jaar gebruikt om af te tellen naar de kerst. Was de adventskalender voorheen vooral bedoeld voor kinderen, tegenwoordig is er voor iedere leeftijd een passende kalender te vinden. Een adventskalender bevat 24 vakjes waarvan je per dag één vakje mag open maken. Achter het vakje schuilt een verrassing of lekkernij. In het geval van de adventskalender met bier kun je achter ieder vakje een biertje verwachten.

Oorsprong

De adventskalender heeft zijn oorsprong in de 19e eeuw. De kalender werd bij mensen thuis gebruikt om af te tellen naar Kerstmis, een christelijk feest. Vooral in Duitsland en Oostenrijk waren de adventskalenders heel populair. De kalenders worden in alle vormen en maten geleverd en bevatten normaal gesproken 24 vakjes of luikjes, waarvan elke dag een vakje geopend mag worden. De adventskalender start op 1 december en eindigt op 24 december. Waar vroeger achter de vakjes vooral iets lekkers of een mooie tekst was te vinden, zijn er tegenwoordig zeer uiteenlopende adventskalenders, zoals nu ook de adventskalender bier.

Hoe werkt een adventskalender met bier 2024?

Een bier adventskalender 2024 helpt je om op een leuke manier af te tellen naar Kerstmis. Waar de originele adventskalenders vaak relatief platte pakketjes zijn, is de adventskalender bier meestal een doos met 24 vakjes die geopend kunnen worden. Op 1 december start je met het openen van het vakje van die dag. Achter het vakje vind je een flesje bier. Vervolgens open je iedere volgende dag een nieuw vakje tot je bij vakje 24 bent aangekomen. Dit is het vakje dat je op kerstavond mag openen. Wil je liever niet iedere dag een flesje bier drinken, dan kun je de biertjes uiteraard ook bewaren voor een later moment.

Prijzen

De prijzen van adventskalenders met bier kunnen flink uiteen lopen en zijn afhankelijk van het type kalender dat je kiest en het soort biertjes dat erin zit. Een kalender met exclusievere bieren zal logischerwijs duurder zijn dan een kalender met meer reguliere bieren en biermerken. De adventskalender bier start bij een prijs van ongeveer 50 euro. Tegenwoordig zijn er veel varianten bier adventskalenders, zoals met witbier, ambachtelijke biertjes, klassieke bieren en met biertjes voor mensen die starten met het drinken van bier.

Waar te koop, bij onder meer Aldi, AH, Gall en Gall, Lidl en Jumbo

De adventskalender bier 2024 kun je het beste online bestellen. Houd er rekening mee dat een pakket bestaat uit 24 bierflesjes en daardoor een behoorlijk gewicht heeft. Door het pakket online te bestellen, bespaar je jezelf een hoop gesleep. Neem daarbij in acht dat de levertijd enkele dagen kan zijn, zeker als de leverdatum dichter bij de start van de adventskalender is en er meer vraag naar de kalenders is. Wil je een bier adventskalender aan iemand cadeau doen, bestel dan voldoende van tevoren om te zorgen dat het op tijd bij diegene wordt geleverd.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Adventskalender Bier 2024

Wat is een adventskalender bier?

Een adventskalender bier is een speciale kalender die is ontworpen om elke dag in de adventsperiode een nieuw en uniek bier te onthullen. Het bevat 24 verschillende flesjes of blikjes bier, meestal van verschillende merken en stijlen.

Waar kan ik een adventskalender bier kopen?

Adventskalender bieren kunnen vaak worden gekocht bij gespecialiseerde bierwinkels, online bierwinkels of zelfs sommige supermarkten. Daarnaast zijn er ook diverse brouwerijen die hun eigen adventskalenders aanbieden.

Wat voor soort bieren zitten er in een adventskalender?

Elke adventskalender is anders, maar de meeste bevatten een mix van verschillende bierstijlen, waaronder bijvoorbeeld pilsners, IPA’s, stouts, blond bieren, enzovoort. Het doel is om een ​​diversiteit aan smaken en stijlen te bieden, zodat elke dag een nieuwe ontdekking is.

Kan ik de adventskalender bieren bewaren?

In de meeste gevallen kunnen de bieren uit een adventskalender veilig worden bewaard. Het is echter belangrijk om te controleren of de bieren een houdbaarheidsdatum hebben en deze goed in de gaten te houden. Sommige bieren, met name hoppige bieren, zijn het lekkerst als ze vers worden gedronken.

Is een adventskalender bier alleen voor bierliefhebbers?

Hoewel een adventskalender bier zeker een geweldig cadeau is voor bierliefhebbers, kan het ook een leuke en verrassende ervaring zijn voor mensen die nieuw zijn in de wereld van speciaalbier. Het kan een leuke manier zijn om nieuwe bieren te ontdekken en je smaakpapillen te verkennen.

Top 5 Beste kopen
Logo